Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΙΤΑΛΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ,Τ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ...

 ROBERTO CASTELLI:  «ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ..2 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ, ΔΙΑΤΡΕΧΩ ΥΨΗΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΡΟΜΒΩΣΗΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ 2 ΦΟΡΕΣ»!!! 
ΒΙΝΤΕΟ


Ο Ιταλός Γερουσιαστής και τ. Υπουργός Δικαιοσύνης Roberto Castelli δεν είναι καλά. Το αποκαλύπτει ο ίδιος στην εκπομπή Tagadà στις 28 Σεπτεμβρίου, στο La7. 

Ερωτηθείς από την Tiziana Panella – “Πώς τα πάτε;” – ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της Lega απαντά ότι δυστυχώς είχε προβλήματα υγείας μετά τον εμβολιασμό του κατά του Covid. 

«Είμαι θύμα του εμβολίου, ακόμα κι αν δεν μπορώ να το αποδείξω». Εμβολιάστηκα στα τέλη Ιουλίου, πέρασα τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο με πυρετό », λέει ο Castelli. « Έχω εξετάσεις που λένε ότι διατρέχω πολύ υψηλό κίνδυνο θρόμβωσης. Σταυροκοπιέμαι και ελπίζω να ξεφύγω από αυτό ».

“Το παράδοξο”, σημειώνει σαρκαστικά ο πρώην γερουσιαστής, “είναι ότι η σύζυγός μου δεν εμβολιάστηκε, πέρασε τον κορωνοϊό και είναι καλά. Από αυτήν την άποψη, θα πρέπει να με αποκρύπτει το Telegram”. Στη συνέχεια, ο Καστέλι σοβαρεύει ξανά και ξεκαθαρίζει τη θέση του: “Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, απόδειξη ότι εμβολιάστηκα αλλά τώρα”, παραδέχεται, “θα το σκεφτόμουν δύο φορές”.

“Ήμουν καλά πριν από το εμβόλιο. Δεν είχα ποτέ τίποτα. Τώρα σταυρωμένα τα δάχτυλα, αυτή η τιμή είναι πολύ υψηλή”, καταλήγει ο Καστέλι. «Είμαι νεκρός που περπατά, κάνω ξόρκια»….«Θα ζητήσω συμβουλή από τον καθηγητή Pregliasco».liberoquotidiano 28/9/21


O πολιτικός πιάνει εξ απίνης κι αιφνιδιάζει τη δημοσιογράφο που του κάνει την πρώτη ως είθισται ερώτηση ρουτίνας ” Πως τα πάτε;;” 

Κατακεραυνώνει το παλτό λέγοντας ότι είναι ” θύμα του εμβολίου΄΄. Προσθέτει ότι εμβολιάστηκε στα τέλη Ιουλίου και έκτοτε είχε έναν φρικτό μήνα Αύγουστο όπως και Σεπτέμβριο. 

Τα πήγαινε πολύ καλά, μετά είχε υψηλό πυρετό και έκανε τις περίφημες εξετάσεις D-Dimères. (Τα διμερή D προέρχονται από τη διάσπαση της ινώδους, μιας πρωτεΐνης που εμπλέκεται στην πήξη του αίματος.

Όταν η πήξη του αίματος είναι ανεπαρκής, μπορεί να είναι η αιτία της αυθόρμητης αιμορραγίας. Αντίθετα, όταν είναι υπερβολική, μπορεί να συσχετιστεί με την πρόκληση θρομβώσεων που μπορεί να έχουν επιβλαβείς συνέπειες (θρόμβωση βαθιάς φλέβας, πνευμονική εμβολή)….μια τέτοια είναι και η περίπτωση του εμβολιασμένου Γερουσιαστή…




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου