Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

HΠΑ: ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ!

ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΛΟΓΟΣ:«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ mRNA ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ». 
ΒΙΝΤΕΟ


Μυστικές ηχογραφήσεις. Τι λένε οι γιατροί πίσω από τις γρίλιες τους φόβου. Οι καταγγελίες τους οι ενδοιασμοί τους για τα εμβόλια. Καταγγέλουν ότι δεν καταγράφονται οι παρενέργειες εμβολίου ότι τα εμβόλια είναι γεμάτα ”σκατά”. 

Φοβούνται αντίποινα ωστόσο μεταξύ τους εκμυστηρεύονται ανομολόγητες αλήθειες: “Η κυβέρνηση δεν θέλει να δείξει ότι το ιερό εμβόλιο mRNA [COVID] είναι γεμάτο σκατά/μαλακίες”. Αναφορές «κρυμμένες κάτω από το χαλί» για ανεπιθύμητες ενέργειες. 

Τάδε έφη η Dr. Maria Gonzales, γιατρός Επειγοντολόγος, που ανήκει στο επιστημονικό δυναμικό του Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ κι εργάζεται στο Ιατρικό Κέντρο Phoenix στην Ιndiana.

Kι αυτή είναι μια ομοσπονδιακή υπάλληλος απόλυτα ευσυνείδητη : «Όλα αυτά είναι βλακείες. Τώρα, [ένας ασθενής] πιθανότατα έχει από εμβόλιο μυοκαρδίτιδα [COVID]. Αλλά τώρα [η κυβέρνηση] δεν πρόκειται να κατηγορήσει το εμβόλιο. “

Dr. Maria Gonzales: « [η κυβέρνηση] δεν αναφέρει [ανεπιθύμητες παρενέργειες του εμβολίου COVID] … Θέλουν να τις κρύψουν κάτω από το χαλί. “

Deanna Paris, RN, Υπουργείο Υγείας και Ανθρώπινων Υπηρεσιών των ΗΠΑ: «Είναι κρίμα που [η κυβέρνηση] δεν αντιμετωπίζει τους ανθρώπους [με τον COVID] όπως πρέπει. Νομίζω ότι θέλουν να πεθάνουν οι άνθρωποι.
 

Jodi O’Malley, Insider and Registered Nurse, US Department of Health and Human Services: Το εμβόλιο COVID “δεν κάνει αυτό που πρέπει”. “

O’Malley: «Έχω δει δεκάδες ανθρώπους να έρχονται με παρενέργειες. “

O’Malley: «Εάν εμείς [η κυβέρνηση] δεν συλλέξουμε δεδομένα [για το εμβόλιο COVID] και τα αναφέρουμε, τότε πώς θα πούμε ότι είναι ασφαλές και εγκεκριμένο για χρήση; “

O’Malley: Δεν φοβάμαι να μιλήσω “γιατί η πίστη μου είναι στον Θεό και όχι στον άνθρωπο … Έχετε τον FDA, έχετε το CDC, και τα δύο υποτίθεται ότι μας προστατεύουν, αλλά είναι υπό την κυβέρνηση και όλα όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα δεν είναι επιστημονικά.

O’Malley: «Στο τέλος τέλος είναι για την υγεία σου και δεν μπορείς ποτέ να την πάρεις πίσω – και την ελευθερία σου, και τη ζωή σε μια ειρηνική κοινωνία »…

[PHOENIX – 20 Σεπτεμβρίου 2021] Το Project Veritas κυκλοφόρησε σήμερα το πρώτο βίντεο στη σειρά ερευνών για το εμβόλιο COVID με μια συνέντευξη με τον Insider των Ηνωμένων Πολιτειών Υγείας και Ανθρώπινων Υπηρεσιών [HHS],τη Jodi O’Malley, που εργάζεται ως εγγεγραμμένη νοσοκόμα στο τοπικό Ιατρικό Κέντρο Ιndiana.

Η O’Malley εξήγησε στον ιδρυτή του Project Veritas James O’Keefe τι συνέβαινε στο νοσηλευτικό ίδρυμα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Ηχογράφησε τους συναδέλφους της στο HHS να συζητούν τις ανησυχίες τους για το νέο εμβόλιο COVID για να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της:

Δρ Μαρία Γκονζάλες, γιατρός έκτακτης ανάγκης, Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ: «Το πρόβλημα εδώ είναι .. Άτομα που είχαν [COVID] και άτομα που εμβολιάστηκαν – δεν κάνουν καμία εξέταση αντισωμάτων. “

Jodi O’Malley, Insider and Registered Nurse, US Health and Human Services: «Όχι. “

Δρ Γκονζάλες: «Όλοι είναι εντάξει με αυτό. Γιατί?”

O’Malley: «Τώρα έχετε αυτόν τον τύπο στο δωμάτιο τεσσάρων που πήρε τη δεύτερη δόση του εμβολίου [COVID] την Τρίτη και έχει δύσπνοια. Εντάξει; Τώρα το BNP του είναι υψηλό. Υψηλός .., ALT, όλα τα ένζυμα του ήπατος είναι υψηλά. Το PTPTINR του είναι υψηλό.

Δρ Gonzales: «Μάλλον έχει μυοκαρδίτιδα!

O’Malley: «Ναι! “

Δρ Γκονζάλες: «Όλα αυτά είναι βλακείες. Τώρα; έχει πιθανώς μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με το εμβόλιο.

O’Malley: «….

Δρ Γκονζάλες: “Αλλά τώρα [η κυβέρνηση] δεν πρόκειται να κατηγορήσει το εμβόλιο“.

O’Malley: «Λοιπόν και ξέρετε τι – αλλά έχει υποχρέωση να το αναφέρει, έτσι δεν είναι; Συνέβη – τι είναι – εξήντα ημέρες αργότερα αν δείτε κάτι; “

Δρ Γκονζάλες: «Πρέπει να το κάνουν. “

O’Malley: «Αλλά πόσα αναφέρουν; “

Δρ Γκονζάλες: «Δεν αναφέρουν τίποτα. “

Ο ‘Μάλεϊ: “…

Δρ Γκονζάλες: «Επειδή θέλουν να τα κρύψουν κάτω από το χαλί. “

Ο O’Malley εξήγησε αυτή τη συνομιλία λεπτομερώς κατά τη συνέντευξή του στον O’Keefe:

James O’Keefe, Ιδρυτής του Project Veritas: «Σε αυτήν την περίπτωση με την Δρ Gonzales, για ποιον ασθενή μιλούσε; Χωρίς να πει το όνομα.

Jodi O’Malley, Insider and Registered Nurse, US Department of Health and Human Services: «Αναφερόταν σε έναν ασθενή στα 30 του που έπασχε από συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια.

O’Keefe: «Συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια; Στην περίπτωση του συγκεκριμένου ασθενούς, δεν έχει αναφερθεί; “

O’Malley: “Όχι.”

O’Keefe: «Υπήρχαν άλλες περιπτώσεις που δεν ανέφεραν; Ακριβώς μόνο αυτή; “

O’Malley: “Ναι, πολλές.”

Ο’Κιφ: «Πόσους έχετε δει; “

O’Malley: “Ω, έχω δει δεκάδες ανθρώπους να έρχονται με ανεπιθύμητες αντιδράσεις [στον COVID

O’Malley: «Η ευθύνη όλων λοιπόν είναι να συγκεντρώσει αυτά τα δεδομένα και να τα αναφέρει. Εάν δεν συλλέξουμε δεδομένα [εμβόλιο COVID] και τα αναφέρουμε, τότε πώς θα πούμε ότι είναι ασφαλή και εγκεκριμένο για χρήση;

Ο καταγγέλλων κατέγραψε επίσης τη διαφωνία της Δρ Gonzales με έναν άλλο γιατρό του HHS σχετικά με την έρευνα και τις εκθέσεις πίσω από το εμβόλιο COVID:

Jodi O’Malley, Insider and Registered Nurse, US Department of Health and Human Services: «Λοιπόν, πώς μετά από 18 μήνες δεν έχουμε κάνει καμία έρευνα; “

Δρ. Dale McGee, γιατρός επειγοντολόγος, Υπουργείο Υγείας και Ανθρώπινων Υπηρεσιών των ΗΠΑ: «Δεν έχει γίνει.”

Δρ Γκονζάλες: “Πιθανότατα δεν έχει γίνει επειδή η κυβέρνηση δεν θέλει να δείξει ότι το εμβόλιο [COVID] είναι γεμάτο σκατά”.

η O’Malley μίλησε με τη Deanna Paris, η οποία εργάζεται ως εγγεγραμμένη νοσοκόμα στην ίδια ομοσπονδιακή κυβερνητική εγκατάσταση, συγκρίνει αυτό που είδαν και οι δύο σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολίου COVID:

Deanna Paris, RN, Υπουργείο Υγείας και Ανθρώπινων Υπηρεσιών των ΗΠΑ: «Είναι κρίμα που [η κυβέρνηση] δεν αντιμετωπίζει τους ανθρώπους [με τον COVID] όπως πρέπει. Νομίζω ότι θέλουν να πεθάνουν οι άνθρωποι.

Jodi O’Malley, Insider and Registered Nurse, US Department of Health and Human Services: «Πόσοι έχετε δει που έχουν εμβολιαστεί εδώ; “

…: «Ποιος αρρώστησε από τις παρενέργειες; Πολλοί.”

O’Malley: “Πολλοί!”

Παρίσι: “Τους έχεις δει κι εσύ;”

O’Malley: “Ναι, ποιος γράφει τις εκθέσεις VAERS;”

..: «Κανείς γιατί χρειάζεται περισσότερο από μισή ώρα για να γράψεις αυτό το καταραμένο πράγμα».

Εξήγησε στον O’Keefe αυτό που την ώθησε να καταγγείλει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

«Αυτό που με ώθησε να το κάνω ήταν όταν ήμουν επόπτης σπιτιού ένα βράδυ και μια από τους συναδέλφους μου είχε κάνει το εμβόλιο [COVID] πριν από δύο εβδομάδες και δεν το ήθελε. Πέρασε όλη αυτή την πανδημία δουλεύοντας στη μονάδα εντατικής θεραπείας, η οποία ήταν σχεδόν μια μονάδα COVID », είπε ο O’Malley.

«Δεν ήθελε να κάνει [το εμβόλιο COVID] λόγω των θρησκευτικών της πεποιθήσεων και αναγκάστηκε να το κάνει. Κανένας δεν πρέπει να αποφασίσει μεταξύ του τρόπου ζωής του, “να είναι μέρος της ομάδας του νοσοκομείου” ή να πάρει το εμβόλιο [COVID]. “

Η O’Malley είπε ότι είναι πιο σημαντικό να ρίξει φως στη διαφθορά παρά να φοβηθεί τ’ αντίποινα από αυτούς που είναι στην εξουσία:

James O’Keefe, Ιδρυτής του Project Veritas: «Τι θα λέγατε στους ανθρώπους που είναι σε θέση να κάνουν κάτι; “

Jodi O’Malley, Insider and Registered Nurse, US Department of Health and Human Services: «Λέω ότι πρέπει να κάνουμε κάτι. Αυτό που πλήττει αυτή τη χώρα αυτή τη στιγμή είναι το πνεύμα του φόβου. “

Ο’Κιφ: «Φοβάσαι; “

O’Malley: «Είναι η καριέρα μου, ξέρεις; Έτσι βοηθάω τους ανθρώπους. Φοβάμαι όμως; Δεν θα έλεγα απαραίτητα ότι φοβάμαι γιατί η πίστη μου είναι στο Θεό και όχι στον άνθρωπο. Έχω λοιπόν δύο μεγαλύτερα παιδιά που είναι μόνα τους, και έχω ένα δωδεκάχρονο στο σπίτι που το φροντίζω μόνη μου… Έχετε τον FDA, έχετε το CDC, και τα δύο υποτίθεται ότι μας προστατεύουν, αλλά είναι υπό κυβέρνηση και όλα όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα δεν είναι επιστημονικά.

Ο’Κιφ: “Φοβάστε ότι θα σας εκδικηθούν;” “

O’Malley: «Ναι. Είμαι ομοσπονδιακός υπάλληλος. Ποιους άλλους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους βλέπετε να φεύγουν;

O’Keefe: «Εσείς όμως πιστεύετε στον Θεό. “

O’Malley: «Αμήν. Στο τέλος τέλος, είναι για την υγεία σας και δεν μπορείτε ποτέ να την πάρετε πίσω – και την ελευθερία σας, και τη ζωή σε μια ειρηνική κοινωνία, και λέω “όχι”.

Το Project Veritas ενθαρρύνει άλλους θαρραλέους καταγγέλλοντες όπως ο O’Malley να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με το εμβόλιο COVID, στέλνοντας ένα email στο VeritasTips@protonmail.com.

Περισσότερα βίντεο που εκθέτουν κυβερνητικούς οργανισμούς υγείας και φαρμακευτικές εταιρείες θα κυκλοφορήσουν σύντομα από το Project Veritas.

Το HHS Hospital απαντά στο βίντεο του Whistleblower που δείχνει την αποτυχία αναφοράς δυσμενών γεγονότων. Το νοσοκομείο λέει “παίρνουμε όλα τα παράπονα στα σοβαρά και θα ερευνήσουμε … αναγνωρίζουμε ότι μερικές από τις πληροφορίες σε αυτό το βίντεο είναι ενοχλητικές” – δεν το έκαναν.


ΠΗΓΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου