Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ...


H ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ»...


Γράφει ο CJ Hopkins
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Στην Ευρώπη, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα φασιστικά. Η μία μετά την άλλη, οι χώρες της Νέας Κανονικότητας αναπτύσσουν συστήματα κοινωνικού διαχωρισμού, διατάσσουν «εγκλεισμούς» των «ανεμβολίαστων» και διώκουν με άλλους τρόπους όσους αρνούνται να συμμορφωθούν με την επίσημη ιδεολογία της Νέας Κανονικότητας.

Μας ενημέρωσαν με αδιαμφισβήτητους όρους ότι οι ζωές μας επρόκειτο να αλλάξουν, για πάντα. Χαρακτήρισαν και διαφήμισαν αυτή την αλλαγή ως «τη Νέα Κανονικότητα», σε περίπτωση που ήμασταν...ξέρετε, με γνωστικές δυσκολίες. Δεν το έκρυψαν. 

Ήθελαν να καταλάβουμε τι ακριβώς ερχόταν, μια παγκόσμια-καπιταλιστική εκδοχή του Ολοκληρωτισμού, στην οποία όλοι θα είμαστε ευτυχισμένοι μικροί φασίστες «καταναλωτές» που θα επιδεικνύουν ο ένας στον άλλο τα «πιστοποιητικά συμμόρφωσης» μας προκειμένου να μας επιτραπεί να ζήσουμε τη ζωή μας.

Και έτσι, καθώς το 2021 έφυγε βαδίζοντας με βήμα χήνας προς το φανατικό του τέλος, ήρθε η ώρα για το παραδοσιακό μου κλείσιμο του έτους. Είναι το "Έτος του Βοδιού" στον κινεζικό ζωδιακό κύκλο, αλλά εγώ το βαφτίζω "Έτος του Φασίστα της Νέας Κανονικότητας".

Και τι εξαιρετικά φασιστική χρονιά ήταν!

Δεν μιλάω για ερασιτεχνικό φασισμό. Μιλάω για επαγγελματικό φασισμό της Α- Κατηγορίας. Κυβερνητικός και εταιρικός καθαγιασμένος φασισμός. Φασισμός με γουρλωμένα μάτια, γεμάτος σάλια, μεθυσμένος από το μίσος.

Μιλάω για όχλους φασιστών της Νέας Κανονικότητας που κραυγάζουν μίσος και απειλές προς "τους ανεμβολίαστους" καθώς τους σέρνουν από τα τρένα "Μόνο για εμβολιασμένους", που ζωγραφίζουν μηνύματα της ναζιστικής εποχής στις βιτρίνες των καταστημάτων τους, για ηγέτες της κυβέρνησης που υποδαυλίζουν το μαζικό μίσος, για τηλεοπτικούς σχολιαστές που κυριολεκτικά παραθέτουν σαδιστές γιατρούς των SS των Ναζί, για αριστερούς που γίνονται εντελώς φασίστες στο Facebook, για στρατόπεδα συγκέντρωσης, για γκεμπελίστικη προπαγάνδα, για λογοκρισία των διαφωνούντων... και για όλα τα υπόλοιπα.

Εδώ στην Ευρώπη, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα φασιστικά. Η μία μετά την άλλη, οι χώρες της Νέας Κανονικότητας αναπτύσσουν συστήματα κοινωνικού διαχωρισμού, διατάσσουν "εγκλεισμούς" των "ανεμβολίαστων" και διώκουν με άλλους τρόπους όσους αρνούνται να συμμορφωθούν με την επίσημη ιδεολογία της Νέας Κανονικότητας.

Η Αυστρία έχει καταστήσει τους "εμβολιασμούς" υποχρεωτικούς. Η Γερμανία είναι έτοιμη να ακολουθήσει το παράδειγμά της. Στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν εγκριθεί τα "διαβατήρια για τον εμβολιασμό". 

Η Ελλάδα επιβάλλει πρόστιμα στους "ανεμβολίαστους" συνταξιούχους μειώνοντας το ποσό της κρατικής τους σύνταξης. Οι Σουηδοί "τσιπάρουν" τους εαυτούς τους. Και ούτω καθεξής.

Στη Γερμανία της Νέας Κανονικότητας , οι "Ανεμβολίαστοι" βρίσκονται de facto σε κατ' οίκον περιορισμό. Μας απαγορεύουν την είσοδο στην κοινωνία. Μας απαγορεύεται να ταξιδεύουμε. Μας απαγορεύεται να διαμαρτυρηθούμε. 

Τα γραπτά μας λογοκρίνονται. Δαιμονοποιούμαστε και απανθρωποποιούμαστε από τη κυβέρνηση της Νέας Κανονικότητας, τα κρατικά και εταιρικά μέσα ενημέρωσης και τις μάζες της Νέας Κανονικότητας σε καθημερινή βάση. 

Ομάδες μπράβων της Νέας Κανονικότητας περιφέρονται στους δρόμους, κακοποιώντας βάναυσα συνταξιούχους, εισβάλλοντας σε κουρεία, ελέγχοντας "χαρτιά", μετρώντας κοινωνικές αποστάσεις, κυριολεκτικά, όπως με ραβδιά μέτρησης.

Η Γκεστάπο συνέλαβε ακόμη και τον Άγιο Βασίλη επειδή δεν φορούσε μάσκα σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά.

Στα σχολεία, οι φασίστες δάσκαλοι της Νέας Κανονικότητας ταπεινώνουν τελετουργικά τα "ανεμβολίαστα" παιδιά, αναγκάζοντάς τα να σταθούν μπροστά στην τάξη και να δικαιολογήσουν την ιδιότητά τους ως "ανεμβολίαστων", ενώ τα "εμβολιασμένα" παιδιά και οι γονείς τους χειροκροτούνται, σαν μια Νέα Κανονικότητα, εκδοχή της Χιτλερικής Νεολαίας.

Όταν ο νέος καγκελάριος της Γερμανίας της Νέας Κανονικότητας, Olaf Scholz, ανακοίνωσε ότι, "για την κυβέρνησή μου δεν υπάρχουν πλέον κόκκινες γραμμές όσον αφορά το να κάνουμε αυτό που πρέπει να γίνει", προφανώς δεν αστειευόταν.

Είναι θέμα χρόνου να διατάξει τον υπουργό Προπαγάνδας της Γερμανίας της Νέας Κανονικότητας Karl Lauterbach να κάνει τη μεγάλη ομιλία του στο Sportpalast, όπου θα ρωτήσει τους Νεοκανονικούς αν θέλουν "ολοκληρωτικό πόλεμο"... και νομίζω ότι ξέρετε τη συνέχεια της ιστορίας.

Αλλά αυτή δεν είναι μόνο μια ιστορία για τη Νέα Κανονική Γερμανία, ή τη Νέα Κανονική Ευρώπη, ή τη Νέα Κανονική Αυστραλία. Και δεν είναι απλά μια ιστορία για μαζική υστερία, ή μια "υπερβολική αντίδραση" σε έναν ιό Corona.

 Η "Νέα Κανονικότητα" είναι μια παγκόσμια συμπαραγωγή του Παγκόσμιου Αστυνόμου (GloboCap), μια συμπαραγωγή πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετό καιρό, και φέτος ακολούθησε κατά γράμμα το σενάριο.

Με δεδομένο όλο το δράμα των τελευταίων 12 μηνών, είναι εύκολο να ξεχάσει κανείς ότι η χρονιά ξεκίνησε με την κατάληψη της Ουάσινγκτον από χιλιάδες Αμερικανούς (δηλ, GloboCap) δυνάμεων στον απόηχο της "Τρομοκρατικής επίθεσης στο Καπιτώλιο" (ή αλλιώς της "Εξέγερσης της 6ης Ιανουαρίου", ή της "Απόπειρας πραξικοπήματος", ή κάποιας τέτοιας ανοησίας) που πραγματοποιήθηκε από μερικές εκατοντάδες εντελώς άοπλους υποστηρικτές του Donald Trump, οι οποίοι υποτίθεται ότι είχαν σκοπό να "ανατρέψουν την κυβέρνηση" και να "καταστρέψουν τη Δημοκρατία" με ... τα γυμνά τους χέρια.

Αυτό ήταν το πολυαναμενόμενο θέαμα της "Επιστροφής στην Κανονικότητα" που ήταν στα σκαριά τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, ο δημόσιος εξευτελισμός του μη εξουσιοδοτημένου προέδρου (και των "λαϊκιστών" που τον έβαλαν στην εξουσία) και η επίδειξη δύναμης του GloboCap που ακολούθησε. Να πώς το περιέγραψα τον Ιανουάριο:

Με άλλα λόγια, ο GloboCap μας δίνει ένα μάθημα. Δεν ξέρω πόσο πιο ξεκάθαρα θα μπορούσαν να το κάνουν.

 Μόλις εγκατέστησαν έναν νέο πρόεδρο-μαριονέτα, ο οποίος δεν μπορεί καν να προσομοιώσει νοητική οξύτητα, σε μια κλειδωμένη, στρατιωτικά φυλασσόμενη τελετή στην οποία δεν επιτράπηκε σε κανέναν να παρευρεθεί, εκτός από μερικά μέλη της άρχουσας τάξης. 

Έβαλαν κάποιον επίγονο του Albert Speer να μετατρέψει το Mall (όπου συνήθως συγκεντρώνεται ο κόσμος) σε "πεδίο των σημαιών", που συμβολίζει την "ενότητα". Έκαναν ακόμη και το ναζιστικό Lichtdom. 

Για να σφυρηλατήσουν το θέμα, έβαλαν τη Lady Gaga να ντυθεί ως χαρακτήρας των Αγώνων Πείνας (Hunger Games) με καρφίτσα 'Mockingjay' και να τραγουδήσει τον Εθνικό Ύμνο. Μετέδωσαν αυτό το θέαμα σε ολόκληρο τον κόσμο".

Όπως υποθέτω ότι είναι προφανές σε όλους μέχρι τώρα, η «Επιστροφή στο Κανονικό» ήταν μια «Επιστροφή στη Νέα Κανονική», την οποία το παγκόσμιο-καπιταλιστικό κυβερνών κατεστημένο επέβαλε ήδη σε ολόκληρο τον κόσμο. Το μήνυμα δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρο.

Όπως το έθεσε επιγραμματικά ο Arnold Schwarzenegger, το μήνυμα είναι: "Χέσε την ελευθερία σου".

Το μήνυμα είναι, σκάστε και ακολουθήστε τη γ@μημένη γραμμή.

Το μήνυμα είναι, σκάσε και βάλε τα δάχτυλα.

Το μήνυμα είναι, δείξε μου τα γ@μημένα χαρτιά σου. Χρησιμοποιήστε τις γ@μημένες αντωνυμίες. Φάτε τα γ@μημένα ζωύφια. Κάνε τα γ@μημένα «εμβόλια». Μη μας ρωτάτε «πόσα». Η απάντηση είναι, «όσα γ@μημένα σας λέμε».

Το μήνυμα είναι, ότι δεν θα υπάρξουν άλλοι μη εξουσιοδοτημένοι πρόεδροι, δεν θα υπάρξει άλλη έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν θα υπάρξουν άλλες "λαϊκίστικες" εξεγέρσεις ενάντια στην παγκόσμια ηγεμονία του παγκόσμιου καπιταλισμού και της ψυχοφθόρου, άχρηστης "πολιτικά ορθής" ιδεολογίας του. Ο GloboCap έχει τελειώσει με το να παίζει το παιχνίδι "σας πιάνουμε τον κ@λο". Το ανακοίνωσαν τον Μάρτιο του 2020.

Μας ενημέρωσαν με αδιαμφισβήτητους όρους ότι οι ζωές μας επρόκειτο να αλλάξουν, για πάντα. Χαρακτήρισαν και διαφήμισαν αυτή την αλλαγή ως "τη Νέα Κανονικότητα", σε περίπτωση που ήμασταν ... ξέρετε, με γνωστικές δυσκολίες. Δεν το έκρυψαν. 

Ήθελαν να καταλάβουμε τι ακριβώς ερχόταν, μια παγκόσμια-καπιταλιστική εκδοχή του Ολοκληρωτισμού, στην οποία όλοι θα είμαστε ευτυχισμένοι μικροί φασίστες "καταναλωτές" που θα επιδεικνύουν ο ένας στον άλλο τα "πιστοποιητικά συμμόρφωσης" μας προκειμένου να μας επιτραπεί να ζήσουμε τη ζωή μας.

Δεν χρειάζεται να κάνω μια λεπτομερή ανασκόπηση ολόκληρης της χρονιάς. Θυμάστε τα κυριότερα σημεία... την εξάπλωση των "ασφαλών και αποτελεσματικών" θαυματουργών "εμβολίων" που δεν σας εμποδίζουν να κολλήσετε ή να μεταδώσετε τον ιό, και που έχουν σκοτώσει και τραυματίσει χιλιάδες ανθρώπους, αλλά που τώρα πρέπει να κάνετε κάθε τρεις ή τέσσερις μήνες για να σας επιτραπεί να εργαστείτε ή να πάτε σε ένα εστιατόριο, την εξάπλωση του παγκόσμιου συστήματος κοινωνικού διαχωρισμού/ψηφιακού συστήματος πιστοποιητικών συμμόρφωσης που δεν έχει κανένα απολύτως ιατρικό νόημα, αλλά στο οποίο τα "εμβόλια" σχεδιάστηκαν για να μας αναγκάσουν να μπούμε- στην Ποινικοποίηση της Διαφωνίας- την Κατασκευή της "Πραγματικότητας"- τον Πόλεμο της Προπαγάνδας- τη λατρεία του Covid- την έναρξη της Μεγάλης Νέας Κανονικής Εκκαθάρισης- όλο το πακέτο του Παθολογικού Ολοκληρωτισμού.

Θα ήθελα να κλείσω με μια αισιόδοξη νότα, γιατί, Χριστέ μου, αυτή η ιστορία με τον φασισμό είναι καταθλιπτική. Γι' αυτό θα αναφέρω απλώς ότι, όπως πιθανώς έχετε παρατηρήσει, όλο και περισσότεροι άνθρωποι "ξυπνούν" τώρα, ή μετατοπίζουν το σθένος των σωθικών τους, και επιτέλους μιλούν ενάντια στις εντολές για "εμβόλια", και στα "διαβατήρια εμβολιασμού", και στον κοινωνικό διαχωρισμό, και σε όλα τα υπόλοιπα του φασιστικού προγράμματος της Νέας Κανονικότητας. Σκοπεύω να ενθαρρύνω αυτή την "αφύπνιση" δυναμικά.

Ελπίζω ότι εκείνοι - και ξέρετε ποιοι είστε - που αναφέρουν τα γεγονότα και αντιτίθενται στη Νέα Κανονικότητα, και έχουν γελοιοποιηθεί, δαιμονοποιηθεί, αεριοποιηθεί, λογοκριθεί, συκοφαντηθεί, απειληθεί και κακοποιηθεί με άλλους τρόπους, σε καθημερινή βάση για 21 μήνες, καθώς οι πιο "επιφανείς" συνάδελφοί μας - και ξέρετε ποιοι είστε - παρακολουθούσαν σιωπηλά ή έπαιρναν μέρος στο Φεστιβάλ Μίσους, θα με ακολουθήσουν χειροκροτώντας και καλωσορίζοντας αυτούς τους "επιφανείς" συναδέλφους στον αγώνα... επιτέλους.

Ω, και, αν είστε ένας από αυτούς τους "επιφανείς" συναδέλφους και αρχίσετε να χτυπάτε το στήθος σας και να ακούγεστε σαν να ανακαλύψατε μόλις την ερευνητική δημοσιογραφία και τώρα να ηγείστε της επίθεσης κατά της Νέας Κανονικότητας για τους θεατές σας στο YouTube ή τους αναγνώστες σας στο Substack, παρακαλούμε να καταλάβετε αν γίνουμε λίγο δύστροποι. 

Μιλώντας εκ μέρους μου, ναι, ήταν λίγο αγχωτικό να κάνω τη δουλειά σας και να παίρνω τα σκ@τά για εσάς εδώ στα χαρακώματα τους τελευταίους 21 μήνες. Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι αυτό έχει ουσιαστικά σκοτώσει την κωμωδία μου ... και υποτίθεται ότι σατιρίζω τη πολιτική ως αρθρογράφος.

Αλλά να 'μαι πάλι "θυμωμένος" ... τέλος πάντων. Όπως είπε και ο γιατρός, "αγοράστε το εισιτήριο, κάντε τη βόλτα". Και είναι η εποχή της χαράς, της αγάπης και της συγχώρεσης, και της δημόσιας σταύρωσης των αντιφρονούντων, και της παράνοιας, και της μαζικής υστερίας, και της δίωξης των "ανεμβολίαστων" συγγενών, και, εντάξει, ίσως ήπια ένα παραπάνω.

Καλές γιορτές σε όλους, εκτός, φυσικά, από τους φασίστες της Νέας Κανονικότητας, ειδικά αυτούς που βασανίζουν τα παιδιά...











1 σχόλιο:

  1. YΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΧΟΡΤΑΤΟΙ.
    ΝΕΤΑ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ Η ΒΑΡΚΑ ΕΓΕΙΡΕ .
    ΤΩΡΑ ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ .
    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή