Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ: ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ 11 ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ 39 ΣΠΙΤΙΑ!!!

ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟ-ΝΑΖΙ  ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΜΑΖΙ  ΑΜΑΧΟΥΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΟΛΗ ΜΠΕΛΓΚΟΡΟΝΤ 
5 ΝΕΚΡΟΙ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ 10ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ!
5 ΒΙΝΤΕΟ


Ο πόλεμος της Δύσης κατά της Ρωσίας άρχισε. Οι Ουκρανο-ΝΑΤΟ-ικές δυνάμεις βομβάρδισαν στο ψαχνό τη ρώσικη πόλη Μπέλγκροντ. 5 νεκροί ανάμεσα τους ένα 10χρονο παιδί. Χτύπησαν με βαλλιστικούς πυραύλους 11 πολυκατοικίες και 39 σπίτια!!!



Ο πόλεμος της εκ νέου εκφασιστοποιημένης Δύσης κατά της Ρωσίας άρχισε. Την Κυριακή τη νύχτα οι ΝΑΤΟικές δυνάμεις των Ουκρανών συμμάχων έπληξαν με πυραύλους τη ρώσικη παραμεθόρια πόλη Belgorod στα 30 χλμ από τα σύνορα.

Ο κυβερνήτης της περιοχής όπου βρίσκεται η πόλη Belgorod, Vyacheslav Gladkov, ανέφερε νωρίς το πρωί στο Telegram ότι η πόλη στοχεύθηκε από χτυπήματα.

 Στοχεύθηκαν τουλάχιστον 11 πολυκατοικίες όσο και 39 σπίτια. Πιθανότατά η επίθεση έγινε με βαλλιστικούς πυραύλους Tochka-U.Η αεράμυνα αναχαίτισε αρκετούς πυραύλους. Ήταν μια μαζική πυραυλική επίθεση στο ψαχνό σε αστικό ιστό. Οι νεοναζήδες θέλαν να ματώσουν ξανά τη Ρωσία.


5 Ρώσοι πολίτες άμαχοι σκοτώθηκαν σύμφωνα με πρώτο απολογισμό. Σε κρίσιμη κατάσταση ήταν ένας ενήλικος κι ένα παιδί 10 ετών που πιθανώς κατέληξαν αφού αρχικά δόθηκαν ως σοβαρά τραυματίες.






Ο κυβερνήτης της περιοχής του Μπέλγκοροντ, Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ, δήλωσε ότι μετά από μια «σειρά δυνατών θορύβων» στο περιφερειακό κέντρο, σε κατοικίες εκδηλώθηκε φωτιά.

Ανέφερε ότι περίπου στις 3.15 π.μ. «μια σειρά από δυνατούς θορύβους ακούστηκαν στο Μπέλγκοροντ».


«Ένα ιδιωτικό κτίριο κατοικιών στην οδό Μαγιακόφσκι, 23 καίγεται. Όλες οι επιχειρησιακές υπηρεσίες εργάζονται επί τόπου. Τρία είναι τα θύματα. 

Ήδη έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, παρέχεται όλη η απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Οι λόγοι του συμβάντος διερευνώνται, η αεράμυνα φέρεται να λειτούργησε », έγραψε ο Γκλάντκοφ στο κανάλι του στο Telegram.

Αργότερα, αναφέρθηκε ότι τα πτώματα δύο ακόμη ανθρώπων βρέθηκαν στο Μπέλγκοροντ, που έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα του νυχτερινού βομβαρδισμού της πόλης.

Βρέθηκαν κατά την ανάλυση των ερειπίων ενός από τα σπίτια του δρόμου. Μαγιακόφσκι.
Έτσι ο αριθμός των θυμάτων ανήλθε σε πέντε. Ο αριθμός των πληγέντων σπιτιών αυξήθηκε σε 39 ιδιωτικά και 11 πολυώροφα κτίρια.

Νωρίς το πρωί, ο Κυβερνήτης της Περιφέρειας του Μπέλγκοροντ, Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ, συναντήθηκε με κατοίκους ενός από τα κατεστραμμένα σπίτια. 

Ο επικεφαλής της περιοχής υποσχέθηκε να παράσχει όλη την απαραίτητη βοήθεια στους κατοίκους, οι εργολάβοι θα πραγματοποιήσουν όλες τις απαραίτητες μετρήσεις και θα ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης.



Κάτοικοι του Κουρσκ ανέφεραν επίσης ότι άκουσαν ήχους εκρήξεων τη νύχτα. Ένα σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας λειτούργησε στον ουρανό πάνω από την πόλη.

“Προσεγγίζοντας το Κουρσκ, τα συστήματα αεράμυνας μας κατέρριψαν δύο ουκρανικά drones Strizh. Χάρη στις αρμόδιες ενέργειες του στρατού, δεν υπήρξαν θύματα”, δήλωσε ο Ρομάν Σταρόβοιτ, κυβερνήτης της περιοχής.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου