Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΒΟΥΝΟ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ...

KΑΙΓΕΤΑΙ Η ΠΕΝΤΕΛΗ…ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ…!
6 ΒΙΝΤΕΟ 10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΝΘΟΥΣΑ-ΠΑΛΛΗΝΗ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ 84ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΓΙΑ 3η ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ.

Αυτοκτόνησε 84χρονος συνταξιούχος καπετάνιος του εμπορικού ναυτικού όταν είδε για 3η φορά το σπίτι του να καίγεται. ”Παράπλευρες απώλειες”. Τρεις εγκαυματίες έχουν ήδη μεταφερθεί στο «Γεώργιος Γεννηματάς». 

Η μεγάλη πυρκαγιά που σαρώνει περιμετρικά ως πύρινος κλοιός την Αθήνα για πολλοστή φορά αφήνει πίσω της τον πρώτο νεκρό. 

Εκκένωσε το σπίτι του απομακρύνθηκε κι όταν αργότερα επέστρεψε εκεί στα όρια Παλλήνης Ανθούσας στη θέα του κατεστραμμένου σπιτικού ου δεν άντεξε. Πήρε ένα πιστόλι κι αυτοπυροβολήθηκε. 

Αυτή η σκηνή είναι σκηνή από τη σύγχρονη τραγωδία στο νεοελληνικό πυρακτωμένο αμφιθέατρο του λεκανοπεδίου.




Που είναι οι ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης; Οι ειδήμονες μόνο για τα κανάλια προς χειραγώγηση της κοινής γνώμης υφίστανται;;






Παλαιά Πεντέλη, Ντράφι, Παλλήνη, Ανθούσα, Γέρακας, Άνω Βριλήσσια, Διώνη, Βούλα Πικερμίου. Η φωτιά πέρασε μέσα από αστικό ιστό. Κάηκαν σπίτια..



Η φωτιά απ΄ότι είπε ο π. Δήμαρχος Πεντέλης Στεργίου άρχισε πάνω από τον Άγ. Νικόλαο Καλισσίων στην καρδιά της Ανατολικής Πεντέλης κι επεκτάθηκε.



Kαίγεται η Πεντέλη καίγεται το Ντράφι η πυρκαγιά στο σύνηθες σημείο…..όπως πάντα. Μεγαλώσαμε κοιτάζοντας το βουνό να καίγεται…










Έχει πιάσει φωτιά και το μουσικό σχολείο Παλλήνης #Πυρκαγια #Φωτια_τωρα— Agatha (@Agatha_dava) July 20, 2022









3 σχόλια:

  1. ΑΣ ΜΗ ΧΤΙΖΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ. ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ? ΚΑΨΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ. ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρις Θεό σε οτι ζούμε θα απελπιζομαστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλές οι "χριστιανικές" ευχές του ενός και παρατήρηση του Jack 21 προς τρίτους, αλλά δεν φταίει ο Θεός εμείς όλοι φταίμε που υπομένουμε να μας πνίγουν στην Μάνδρα και να μας καίνε στο Μάτι πέρσι και στην Ηλεία παλιότερα και κανείς να μην φταίει.
      Μας έχουν για βόδια προς σφαγή αναλώσιμα και γίδια μασκοφορεμένα και ετοιμάζονται να ζητήσουν την ψήφο μας πάλι,και να δείτε που θα την δώσουμε.
      Κακό ψόφο θα έχουν όλοι οι υπάκουοι και οι πρόθυμοι να τους ανεχθούν και να τους βγάλουν πάλι
      τους τριακόσιους αλήτες, τον Κούλη και τις ουρές τους.
      Επιτέλους ας ξυπνήσουμε για να οργανωθούμε,ημάσκα στη μούρη και η φωτιά στα μπατζάκια μας .
      Ως πότε;
      Α

      Διαγραφή