Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

ΝΤΡΑΓΚΙ ΤΕΛΟΣ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

«ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗ ΡΩΜΗ»! ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ…ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΕ… ΚΟΒΙΝΤΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΤΕΛΟΣ. ΕΥΡΩΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ…

2 ΒΙΝΤΕΟ 


Αν ”το μέλλον της Ευρώπης παίζεται στη Ρώμη” όπως προειδοποίησε το lesechos αναφορικά με το διακύβευμα της ψήφου εμπιστοσύνης για Ντράγκι τότε η θεαματική πτώση του Ντράγκι που αποτελεί πλέον παρελθόν μετά τη χθεσινή ψηφοφορία και που σήμερα υπέβαλε την παραίτηση του θα συμπαρασύρει όπως προβλέπει το οικονομικό έντυπο και όλη την ευρωζώνη.”

Εν μέσω μιας πολιτικής κρίσης, η Ιταλία είναι πιθανό να παρασύρει ολόκληρη τη ζώνη του ευρώ μαζί της. 

Η έλλειψη ευρωπαϊκής ηγεσίας κάνει την κατάσταση ακόμη πιο ανησυχητική.” Μετά το Τζόνσον στην Αγγλία τελείωσε κι ο Ντράγκι με συνοπτικές διαδικασίες. Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος έκανε δεκτή την παραίτηση του και διαλύει το Κοινοβούλιο.



Προηγουμένως…..

Ντράγκι Τέλος! ήρθε η ώρα του. Παραιτείται σήμερα αφού τον αποδοκίμασε το Κοινοβούλιο στην ψήφο εμπιστοσύνης! Tέλος της κυβέρνησης εθνικής ενότητας του Mario Draghi.

Απέσπασε την ψήφο εμπιστοσύνης από Γερουσία αλλά με πολύ ισχνό αριθμό ψήφων αφού σχεδόν τα 3/4 των Γερουσιαστών απείχαν. 

Θα πάει σήμερα στο Palais du Quirinal δώσει σήμερα την αμετάκλητη παραίτηση του στον Sergio Mattarella Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τα τρία κόμματα της πλειοψηφίας του La Ligue, Forza Italia και το Κίνημα 5 αστέρων, απείχαν και δεν συμμετείχαν στη ψήφο εμπιστοσύνης: 95 ΝΑΙ, 38 ΟΧΙ επί 133 παρόντων ενώ η Γερουσία έχει 315 εκλεγμένους και 5 sénateurs nommés à vie.

Σύμφωνα με τα μεγάλα ιταλικά μέσα La Repubblica και La Stampa,η χώρα οδηγείται σε πρόωρες εκλογές το Φθινόπωρο και το πιθανότερο εντός Οκτώβρη.




”Πριν από δέκα χρόνια, η ευρωζώνη αντιμετώπισε τη χειρότερη κρίση στην ιστορία της. Αυτό που την απειλεί σήμερα εμφανίζει ακόμη πιο καταστροφικές δυνατότητες. 

Οι ασθενείς της Ευρώπης ήταν τότε μόνο τέσσερις «μικρές» χώρες – Ελλάδα, Ιρλανδία, Ισπανία και Πορτογαλία.

 Είναι πλέον η Ιταλία, η τρίτη μεγαλύτερη οικονομία της ηπείρου, η οποία κινδυνεύει με χρεοκοπία. Η βαρύτητά της είναι αρκετά μεγάλη ώστε να παρασύρει ολόκληρη την ευρωζώνη μαζί της. 

Το δημόσιο χρέος της είναι μεγαλύτερο από αυτό της τετράδας εκείνη την εποχή και πολύ βαρύ για να είναι δυνατή μια διάσωση της ΕΚΤ, όπως αυτή που αποφάσισε το 2012 ο Μάριο Ντράγκι. 

Η άρση των επιτοκίων που θα γίνει την Πέμπτη – η πρώτη εδώ και δέκα χρόνια – θα κάνει αυτό το βάρος πιο δυσβάσταχτο.

Ειρωνεία της τύχης, ο σωτήρας του ευρώ προσωποποιεί την τρέχουσα κρίση. 

Ο πρώην επικεφαλής της ΕΚΤ, ο οποίος υποσχέθηκε κάποτε να διατηρήσει τη νομισματική ένωση ανεξάρτητα από το κόστος,” ( lesechos )εκπαραθυρώνεται. Τον ξεβράζει το ίδιο το σύστημα….αναλώσιμος.

Αλλά ο Μελανοχίτωνας Ντράγκι σημάδεψε την πολιτική ιστορία του 21ου αι. με τα πιο μελανά χρώματα. 

Είναι ο πρωτεργάτης του υποχρεωτικού εμβολιασμού παγκοσμίως που στήριξε όσο κανείς την κοβιντοκρατία ολοκληρωτισμό με στρατιωτικό νόμο, απαγόρευση κυκλοφορίας, αναστολή εργασίας υγειονομικών. 

Οι υπερεξουσίες και ο υπερσυγκεντρωτισμός εξουσιών στο Εκτελεστικό που γύρισε την Ευρώπη στο Μεσαίωνα δυσαρέστησαν το λαό. 

Κανείς δε νοιάζεται στην Ιταλία για το πολιτικό τομάρι του!!Δεν είναι χρυσόμαλλο δέρας κι ας ήταν και Μεγαλοτραπεζίτης...




Αυτό που ζούμε είναι H κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης…. σε όλα τα επίπεδα πολιτικό οικονομικό αξιών γεωστρατηγικό….

11 σχόλια:

  1. https://www.dogma.gr/diafora/gerontas-pa%CE%90sios-i-italia-tha-echei-neo-mousolini-ki-i-germania-neo-chitler-2/113833/
    ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ:
    «Στην Ιταλία θα παρουσιασθεί ένας νέος Μουσολίνι, στη Γερμανία ένας νέος Χίτλερ και η ΕΟΚ (τώρα Ε.Ε.) θα διαλυθεί».

    H ΕΟΚ, είπε, δεν έχει καμμία σχέση με την Αμερική. Η Αμερική μοιάζει μ’ έναν αργαλειό, που αφομοιώνει όλα τα κουρέλια, ενώ στην ΕΟΚ υπάρχουν αντιτιθέμενα και διαπλεκόμενα συμφέροντα. «Πήγατε, Γέροντα, στην Τουρκία»;

    «Ναι, πήγα. ο πατέρας μου πολέμησε τους Τσέτες». «Άραγε, Γέροντα, θα ξαναπάμε πίσω»;

    Μετά την ερώτηση μου αυτή, ο Γέροντας πήγε αμέσως μέσα στο κελλί και έφερε ένα μικρό τετραδιάκι, γραμμένο στα φαρασιώτικα ή στα τούρκικα, με προφητείες του αγίου Αρσενίου (του Καππαδόκη) από το 1901 έως το 1923.

    Το τετραδιάκι εκείνο περιελάμβανε γεγονότα που συνέβησαν την εποχή εκείνη, καθώς και προφητείες μελλοντικές. Ο Γέροντας μου έδειξε τι έγραφε για το 1922: «Φέτος η πατρίδα μας θα χαθεί και θα μας διώξουν, αλλά θα πάμε πάλι».

    Καραφείζης Βασίλειος, ταξίαρχος ε.α., Διδυμότειχο, Έβρου, η συνομιλία έλαβε χώρα την 10η Ιανουαρίου 1992.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού εξετέλεσε όλες τις εντεταλμένες υπηρεσίες της νέας τάξης τώρα πάει να απολαύσει τη ζωή του , όπως και όλες οι πολιτικές λέρες . Και οι δικοί μας άλλο που δεν θέλουν τώρα , να βγάλουν την ουρά τους έξω να απολαύσουν τη μπάζα που έκαναν από τη καταστροφή των πάντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αντίχριστο και Θεομάχο διεθνές σύστημα της Ευρώπης και άλλων χωρών, ΚΑΛΑ κρατεί μέχρι σήμερα, με την ανοχή του αληθινού Θεού λόγω της γενικευμένης και μαζικής αποστασίας των λαών από τον αληθινό Θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστιανοί μου , μια φράση να κυριαρχεί στη ζωή μας : δόξα τώ Θεώ πάντων ένεκεν , αυτό να λέμε από το πρωί που θα ξυπνήσουμε μέχρι να κοιμηθούμε , αλλά και σύνταξη με την ορθόδοξη χριστιανική πίστη , πρακτικά και πνευματικά . Ει Ο Θεός μεθ´ημών ΟΥΔΕΙΣ καθ´ημων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Θέλουν όλη την Ελλάδα Ίμια τα σούργελα που ενοχλούνται από το ιστορικό μας παρελθόν»-Γ.Κοντογιώργης Ομότιμος Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και πρώην Πρύτανης του Πάντειου Πανεπιστήμιου.

    https://www.militaire.gr/theloyn-oli-tin-ellada-imia-ta-soyrgela-poy-enochloyntai-apo-to-istoriko-mas-parelthon-g-kontogiorgis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγιορείτης Αρχιμανδρίτης Γέρων Γεώργιος, πνευματικό παιδί του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου: Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΙΑ.

    https://www.youtube.com/watch?v=yyNryQXPE0Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομιζω να γινει αυτο. Στην Αποκαλυψη αναφερει πως δουλεια του μαζι με τον Προφητη Ενωχ θα ειναι να ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ τον ΑντιΧριστο ωστε ο κοσμος να γνωριζει και μετα να συλληφθουν, να βασανισθουν και να μαρτυρησουν. Θα μεινουν δε ξαι αταφοι επι 3ημερου...

      Διαγραφή
    2. Εννοεί ότι ο Προφήτης Ηλίας θα ΕΛΕΓΞΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ την ΑΜΑΡΤΙΑ του λαού και των κάθε είδους ηγετών.

      Διαγραφή
  7. ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, πρώην Βουλευτής, καθηγητής πανεπιστημίου: Το θανατηφόρο γραφένιο (στα εμβόλια) και η «Μεγάλη Επανεκκίνηση».

    https://www.triklopodia.gr/ηλιασ-δ-καλλιωρασ-το-θανατηφόρο-γραφέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή