Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ...

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗ ΔΥΣΗ: «ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕΤΕ, ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ! ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!»
ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πούτιν στις 7 Ιουλίου απευθύνθηκε ευθέως και προκάλεσε τους Δυτικούς λέγοντας τους πως αν θέλουν να νικήσουν τη Ρωσία ας δοκιμάσουν στο πεδίο της μάχης ενώ τόνισε πως η Ρωσία δεν έχει ακόμη αρχίσει σοβαρά πράγματα στην Ουκρανία.



« Σήμερα ακούμε ότι αυτοί θέλουν να μας νικήσουν στο πεδίο της μάχης. Λοιπόν, τι να πω; Ας δοκιμάσουν ! », δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια σύσκεψη με ηγέτες της Δούμα και η τοποθέτησή του μεταδόθηκε τηλεοπτικά.

« Ακούσαμε πολλές φορές πως η Δύση θέλει να μας πολεμήσει ως τον τελευταίο Ουκρανό. Αυτή είναι μια τραγωδία για τον ουκρανικό λαό. Αλλά φαίνεται πως όλα κατευθύνονται προς αυτή την κατεύθυνση », πρόσθεσε.

« Καθένας οφείλει να γνωρίζει ότι ακόμη δεν αρχίσαμε τα σοβαρά πράγματα » τόνισε ο Πούτιν.

Ο Vladimir Putin πρόσθεσε :

« Την ίδια στιγμή δεν αρνούμαστε τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις. Αλλά αυτοί που τις αρνούνται οφείλουν να ξέρουν ότι όσο περισσότερο καιρό (τις αρνούνται), τόσο περισσότερο θα τους είναι δύσκολο να διαπραγματευθούν μαζί μας».

Κατήγγειλε τον δυτικό « ολοκληρωτικό φιλελευθερισμό » κι εκτίμησε ότι η επίθεση στην Ουκρανία σηματοδοτεί την αρχή μιας μετάβασης από έναν κόσμο που χαρακτηρίστηκε από τον «αμερικάνικο παγκοσμιοποιημένο εγωκεντρισμό προς έναν κόσμο αληθινά πολυπολικό».

«Στην πλειοψηφία των χωρών τα άτομα δεν θέλουν μια τέτοια ζωή ένα τέτοιο μέλλον », είπε. « Κουράστηκαν να προσκυνάνε και να ταπεινώνονται μπροστά σε αυτούς που θεωρούν εαυτούς ανώτερους»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου