Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Ο ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!

ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥ


 Γράφει και κοινοποιεί ο Γεωκών   

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ : ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ  

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου

Ο θρησκόληπτος πιστεύει σε έναν Θεό τρομοκράτη, συνεπώς η σχέση Θεού και ανθρώπου για τον θρησκόληπτο είναι σχέση αφέντη και δούλου, κυρίου και υποτακτικού, Ο τρομερός Θεός προστάζει και ο φοβισμένος άνθρωπος εκτελεί. 

Σε περίπτωση απείθειας ή αποτυχίας του ανθρώπου να εφαρμόσει τις άνωθεν οδηγίες, η τιμωρία του είναι αμείλικτη: ασθένειες, φυσικές καταστροφές και μύρια άλλα κακά, αποτελούν συνέπειες της οργής του τρομοκράτη Θεού προς τον ανυπάκουο δούλο του. 

Χαρακτηριστικό, έτσι, γνώρισμα του θρησκόληπτου είναι ο φόβος,  φόβος για τον Θεό, φόβος για το καινούργιο…φοβάται την ελευθερία

Ο θρησκόληπτος είναι ο μεγαλύτερος συκοφάντης του Θεού της χριστιανικής πίστης. Διότι ο Θεός του, δεν έχει καμιά σχέση με τον Θεό της ευαγγελικής εμπειρίας. Ο Θεός της Εκκλησίας είναι Θεός άφατης φιλανθρωπίας, 

Θεός που εισήλθε στον κόσμο για να προσφέρει στον άνθρωπο την πληρότητα, την αρμονική κοινωνία του με τον Θεό, τον εαυτό του, τον συνάνθρωπό του και τη φύση.

 Η βίωση της αυθεντικής ζωής επιφέρει την υπέρβαση κάθε μορφής θανάτου: υπαρξιακού, βιολογικού, κοινωνικού, οικολογικού. Όχι μόνο ο Θεός δεν ευθύνεται για το κακό και τον θάνατο αλλά, απεναντίας, είναι εκείνος ευαγγελίζεται τη νίκη επ᾽ αυτών.

ο Χριστός δεν επιβάλλεται με τον φόβο.

Η σχέση του με τον άνθρωπο είναι σχέση φίλου προς φίλο, διάλογος ελευθέρων προσώπων, που συνεργάζονται για μια παγκόσμια αδελφική κοινωνία. 

Ο Θεός της αγάπης και της ελευθερίας προσκαλεί τον άνθρωπο να βιώσει την ελευθερία που αγαπά και την αγάπη που ελευθερώνει.

Ο λόγος και η πράξη του Χριστού αγγέλλουν ελπίδα για έναν καινούργιο κόσμο, πίστη για τη συμφιλίωση ανθρώπων και λαών,  ο Χριστός απορρίπτει τον χωρισμό των ανθρώπων σε «οικείους» και «ξένους», αρνείται την αντιπαλότητα … ΠΗΓΗ: ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ  Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου…

Σταύρος Σ. Φωτίου 

Σπούδασε Παιδαγωγική και Θεολογία

Θρησκόληπτο  λέμε  τον  άνθρωπο  της  Εκκλησίας  που  είναι  πνευματικά  ανώριμος, εξομολογείται, αλλα ξεχνα να αναφέρει  την  κατάκριση για  τούς  άλλους  ανθρώπους

Βγάζει  υστερικές  κραυγές  και  υπερασπίζεται  με  πείσμα  και  με  μυωπικό  τρόπο  την  πίστη, ενώ  προσπαθεί  πολλές  φορές  να  πείσει  και  τον  εαυτό  του  για  ότι  υποστηρίζει,

Στις  συζητήσεις  του  για  το  Θεό  και  την  Εκκλησία  μιλάει  με  φανατισμό  και  μισαλλοδοξία, χωρίς  πραότητα  και  διάκριση, κατηγορεί τους άλλους ως αιρετικούς και βλάσφημους…

Αν δοκιμάσει  να  τον  πατήσει   κανείς  στον  ”κάλο”, όπως  λέμε. Τότε  ξεχνάει  τους  κανόνες  ηθικής  του  Ευαγγελίου  και  μπορεί  να  οργιστεί  και  να αρχίσει  ένα  υβρεολόγιο  άνευ  προηγουμένου. Αλλά  και  τα  ψέματα  δεν  τα  έχει  απαρνηθεί  τελείως. Όταν  βρει  τα  δύσκολα, για  να  μη  ταπεινωθεί, θα  δικαιολογήσει  τις  πράξεις  του  με αυτά.

Συνοψίζοντας  μπορούμε  να  πούμε  πως  ο  θρησκόληπτος  θρησκειοποιεί  την  Ορθοδοξία  και  χαρακτηρίζεται  και  από  απολυτότητες και ακρότητες, έχουν  λίγο  από  το  πνεύμα  των  Εβραίων, που  υπερασπιζόμενοι  το  Νόμο  σταύρωσαν  το  Νομοθέτη…

 Ο  θρησκόληπτος  δεν θέλει να βιώνει επώδυνα διλήμματα και επίπονους προβληματισμούς, αισθάνεται ως απειλή κάθε απορία και κάθε προβληματισμό άρα αυτά πρέπει να εκλείψουν. Έτσι, τον διακρίνουν η εχθρότητα προς τους άλλους και η απόδοση σε αυτούς όλων των κακών του κόσμου.




15 σχόλια:

  1. Μονο ο Θεός μπορεί να κρίνει τον άνθρωπο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΣΧΟΣ ΠΙΑ.
    ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΕΝΤΕΧΝΑ ΚΑΛΛΥΜΕΝΗ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΛΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.
    ΚΑΘΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ
    ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ .
    ΑΤΙΜΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΡΕΙΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΑΠΟ ΒΑΛΤΟΥΣ ΠΡΟΣ.ΧΑΧΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχετε λυσσάξει ρε ταγκαλακια η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ : ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, ποιος είσαι ΕΣΥ ρε που βρίζεις την Εκκλησία της Κύπρου και τους αποκαλείς προτεστάντες, ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΡΕ ……..ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ, ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, είναι πλέον πολύ ξεκάθαρο το που ανήκετε και σε ποιον πιστεύετε, στον κερατοφορο αφεντικό σας, έρχεται η ώρα που θα δώσετε λόγο στον ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ και τότε ποιος σας σώζει…. Ο Θεός να σας λυπηθεί ρε ταγκαλακια
    Πάντως σε ευχαριστώ ρε ταγκαλακι που χωρίς να το θέλεις με έχεις δικαιώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΙ ΕΝΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΊΚΟ ,ΟΤΙ ΔΙΧΑΖΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.
      ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ ,ΔΙΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΑΚΟΥΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ.
      ΤΩΡΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ,ΜΕΤΑΞΎ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ,ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ Ο ΕΓΓΑΜΟΣ ΨΕΥΤΟΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΩΣ ΑΛΟΘΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ,ΕΜΜΟΝΙΚΟΙ ΠΑΛΙΟΓΕΡΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ .ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.
      ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΥ ή ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
      ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΜΟΡΦΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΧΕΤΑΙΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;
      ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ,ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΌΠΩΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ,Ο ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΓΚΑΙΗ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ.
      ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ.
      ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΓΕΩΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ,ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΤΕ ή ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΣΤΟΡΙΟΙ.
      ΔΙΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΝ ΑΘΩ ΑΚΟΜΗ ,ΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ;
      ΑΣ ΨΑΧΤΗΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ,ΕΝΩ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝΣΤΑΣΙΑΔΗ ΜΕ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ 120 ΧΩΡΕΣ ,ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ.
      ΔΙΧΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΙΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ,ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ.ΚΑΙ ΣΥ ΡΩΜΑΝΕ ΠΑΨΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙΣ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ! ΕΙΣΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΓΡΑΨΤΕ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΕΥΣΤΟΧΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ! ΠΟΤΕ Ο ΓΕΩΚΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ Ή ΕΙΠΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ; Ή ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ; ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΣΤΟΡΙΟΙ; ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ...

      Διαγραφή
    3. ρε ταγκαλακι γιατί τόσο μίσος και οργή ; μήπως φάγατε τιμωρία από το αφεντικό σας τον διάβολο, έλα πίσω στον πραγματικό και αληθινό Θεό τον Χριστό, τον Θεό της αγάπης, εξομολογήσου και είμαι σίγουρος ότι θα σε δεχτεί πίσω, μέχρι τότε ήρεμα ρε φίλε, με τα ουρλιαχτά τίποτα δεν γίνεται, εκτίθεσαι περισσότερο, και αποκαλύπτεσαι, πραγματικά σε λυπάμαι

      Διαγραφή
    4. ΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ ΓΙΑ ΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑ ,ΤΟ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΜΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΛΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΙΣΤΕ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.
      ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ.
      Ο ΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΟΒΑΛΟΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΑΓΚΑΛΑΚΙ ,ΠΡΟΣΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΓΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ,ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ Π.Δ ,ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΕΠΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ.
      ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΩ ;
      ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΈΧΟΥΝ ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΗΜΑ ΕΙΧΕ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΣΤΟΡΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣΑΝ .ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΌΜΩΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ.
      ΕΣΥ ΡΩΜΑΝΕ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΝΕΧΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΕΡΙΖΕΣΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ,ΠΟΙΟΝ ΒΟΗΘΑΣ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ,ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ή ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ;
      ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΙ ΡΕΥΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ;
      ΡΕΥΜΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ,ΤΗΝΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΒΡΙΑΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΜΕ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΙΟΥ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΡΙΑΝΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ.
      ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΟ ,Ο ΓΕΩΚΩΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΤΕΡΟ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΦΩΣ.

      Διαγραφή
    5. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΜΟΥ από GEWKWN, Αρ 1 ΦΙΛΕ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ; ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ; ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΑΣ…….εχω καταλάβει ότι ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΝΙΘΕΣΑΙ…….
      ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ αυτά που με κατηγοράς είναι αλήθεια ; να σου θυμίσω κάποια πράγματα τα οποία δημοσίευσα στο ΟΙΜΟΣ στην triklopodia και αλλού:
      1. Νοεμβρίου 05, 2021… Μετά από την απόφαση της Ιεράς Συνόδου ότι μόνο με rapid test θα γίνεται o εκκλησιασμός των πιστών, Ο Ιερώνυμος δεν είναι πλέον Αρχιεπίσκοπος της Ελλάδος, έχει χάσει πλέον την ιδιότητα του από το Άγιο Πνεύμα….. είναι πλέον ένας απλός ρασοφόρος που δεν έχει ψυχή μέσα του όπως και οι άλλοι της Ιεράς Συνόδου.
      2. 18 Μάι 2020… Με υποτροφία του Βατικανού σπούδασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερωνυμος!! Σε ενα ινστιτούτου του Βατικανού που εδρεύει στη Γερμανία. Πρόκειται για το OSTKIRCHLICHES INSTITUT, Ινστιτούτο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας……….. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (κατά κόσμον Ιωάννης Λιάπης) τιμήθηκε με τον ΜΑΣΟΝΙΚΟ αστέρα των Ναϊτών, Οι σχέσεις του αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου με το Τάγμα των Ναϊτών χρονολογείται από… το 2009 την εποχή που τιμήθηκε με τον Αστέρα του Τάγματος των Ναϊτών
      3. Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ είναι επίτιμος Διδάκτωρ του Καθολικού Πανεπιστημίου Leuven Βελγίου, των εν Αμερική Πανεπιστημίων Yale, Georgetown, Tuft, Southern Methodist, του Εβραϊκού Πανεπιστημίου Ιεροσολύμων κ.ἄ.
      ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΤΙΚΗ «ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ» ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΗΓΑΓΕ, ΣΥΝΟΔΙΚΑ, ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ……




      Διαγραφή
    6. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΜΟΥ από GEWKWN, Αρ2 20 Μάι 2020 ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ…….Ο Βαρθολομαίος σε συλλείτουργο με τον πάπα στο Βατικανό …στην ομιλία του απεκάλεσε τους Αγίους της Εκκλησίας μας ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ και μάλιστα ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ….ΕΙΠΕ…‘’ ΑΙΤΙΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΑ ΑΤΥΧΗ ΑΥΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΖΩΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ‘’ Για ποιους μιλούσε ; για Άγιο Νικόλαο, Άγιο Αχίλλειο, Μέγα Βασίλειο, Μέγα Αθανάσιο, Μέγα Αντώνιο, Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο και άλλους……
      5. KATOXIKA NEA 05/07/2020, GEWKWN : Αυτοί που μας κυβερνούν… δεν είναι Έλληνες ! Για να μην αναρωτιέστε γιατί φτάσαμε στην καταστροφή……
      6. 15 Ιούλ 2020, GEWKWN : Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: Θα γίνει η αναλαμπή της Ορθοδοξίας
      7. 24 Οκτ 2020 GEWKWN : Ν Ε Μ Ε Σ Ι Σ… Σε συνέντευξή του στην “Ορθόδοξη Αλήθεια” (13-3-2019), ο Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος, δεν διστάζει να μιλήσει για “προδότες πολιτικούς”, για τα Σκόπια, τον Πόλεμο και τα επερχόμενα δεινά
      8. 25 Οκτ 2019 GEWKWN : ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
      ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΜΟΥ από GEWKWN, ΦΙΛΕ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ; ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ; ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΑΣ…….εχω καταλάβει ότι ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΝΙΘΕΣΑΙ…….

      Διαγραφή
    7. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΜΟΥ από GEWKWN, Αρ 3 ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ αυτά που με κατηγοράς είναι αλήθεια ; να σου θυμίσω κάποια πράγματα τα οποία δημοσίευσα στο ΟΙΜΟΣ στην triklopodia και αλλού:
      1. Νοεμβρίου 05, 2021… Μετά από την απόφαση της Ιεράς Συνόδου ότι μόνο με rapid test θα γίνεται o εκκλησιασμός των πιστών, Ο Ιερώνυμος δεν είναι πλέον Αρχιεπίσκοπος της Ελλάδος, έχει χάσει πλέον την ιδιότητα του από το Άγιο Πνεύμα….. είναι πλέον ένας απλός ρασοφόρος που δεν έχει ψυχή μέσα του όπως και οι άλλοι της Ιεράς Συνόδου.
      2. 18 Μάι 2020… Με υποτροφία του Βατικανού σπούδασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερωνυμος!! Σε ενα ινστιτούτου του Βατικανού που εδρεύει στη Γερμανία. Πρόκειται για το OSTKIRCHLICHES INSTITUT, Ινστιτούτο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας……….. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (κατά κόσμον Ιωάννης Λιάπης) τιμήθηκε με τον ΜΑΣΟΝΙΚΟ αστέρα των Ναϊτών, Οι σχέσεις του αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου με το Τάγμα των Ναϊτών χρονολογείται από… το 2009 την εποχή που τιμήθηκε με τον Αστέρα του Τάγματος των Ναϊτών
      3. Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ είναι επίτιμος Διδάκτωρ του Καθολικού Πανεπιστημίου Leuven Βελγίου, των εν Αμερική Πανεπιστημίων Yale, Georgetown, Tuft, Southern Methodist, του Εβραϊκού Πανεπιστημίου Ιεροσολύμων κ.ἄ.
      ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΤΙΚΗ «ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ» ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΗΓΑΓΕ, ΣΥΝΟΔΙΚΑ, ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ……

      4. 20 Μάι 2020 ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ…….Ο Βαρθολομαίος σε συλλείτουργο με τον πάπα στο Βατικανό …στην ομιλία του απεκάλεσε τους Αγίους της Εκκλησίας μας ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ και μάλιστα ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ….ΕΙΠΕ…‘’ ΑΙΤΙΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΑ ΑΤΥΧΗ ΑΥΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΖΩΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ‘’ Για ποιους μιλούσε ; για Άγιο Νικόλαο, Άγιο Αχίλλειο, Μέγα Βασίλειο, Μέγα Αθανάσιο, Μέγα Αντώνιο, Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο και άλλους……

      Διαγραφή
    8. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΜΟΥ από GEWKWN, Αρ 4
      5. KATOXIKA NEA 05/07/2020, GEWKWN : Αυτοί που μας κυβερνούν… δεν είναι Έλληνες ! Για να μην αναρωτιέστε γιατί φτάσαμε στην καταστροφή……
      6. 15 Ιούλ 2020, GEWKWN : Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: Θα γίνει η αναλαμπή της Ορθοδοξίας
      7. 24 Οκτ 2020 GEWKWN : Ν Ε Μ Ε Σ Ι Σ… Σε συνέντευξή του στην “Ορθόδοξη Αλήθεια” (13-3-2019), ο Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος, δεν διστάζει να μιλήσει για “προδότες πολιτικούς”, για τα Σκόπια, τον Πόλεμο και τα επερχόμενα δεινά
      8. 25 Οκτ 2019 GEWKWN : ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !


      Φίλε πραγματικά με προβληματίζει ο τρόπος που με κατηγορείς όλα όσα έγραψες είναι ψέματα και αυτό θα το διαπιστώσεις αν ψαξεις όλα όσα έγραψα στο παρελθόν, το πρόβλημα σου πρέπει να είναι ψυχολογικό και καλά κάνεις να το κοιτάξεις, διότι φαίνεται ότι χειροτερεύει
      Όσον αφορά τον Γέροντα μου που τον κατηγοράς έχω να σου πω ότι θα έχει ένα μήνα που δεν έχω γράψει τίποτα γι’ αυτον και όμως ΕΣΥ τον κατηγοράς και τον αποκαλείς αιρετικό για κείμενα που ήταν δικά μου, ποιο είναι το πρόβλημα σου αν τον αποκαλώ Γέροντα, και τον καθηγητή μου στο πανεπιστήμιο τον αποκαλούσα Δάσκαλε. Εσένα τι σε ενοχλεί, τι σου έχει κάνει ο Γέροντας και τον βρίζεις συνεχώς;
      Φίλε αν έχεις καρύδια ( είναι δυσεύρετα στην Ελλάδα σήμερα ) μίλα καθαρά και πες μας γιατί πραγματικά επιτίθεσαι του Γέροντα εδώ και 1-1.5 χρόνο το θέμα της Παλαιας Διαθήκης και του Έλληνα Χριστού είναι δικες μου απόψεις δεν είναι του Γέροντα, είναι δική μου έρευνα………ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ

      Διαγραφή
    9. Ευκαιρία για ομολογία σου δίνω και επανεξέταση ,αλλά δεν απαντάς σε όλα και τι γνώμη θα είχε ο γεροντάς σου και αν είχες την έγκρισή του περί της ΠΔ και του ελληνοκεντρισμού.
      Δεν σου κρύβω και εγώ είχα γοητευθεί κάποτε από αυτή την θεωρεία και κόντεψα να πέσω στην αίρεση.
      Ο χριστός ήρθε για όλα τα έθνη ,προσγειώσου απο τον εγωισμό και πάψε να προκαλείς και να υποτιμάς και να βρίζεις όσους δεν αποδέχονται τιε εθνικιστικές και θρησκευτικές σου απόψεις.
      Άλλο ο πατριωτισμός ,η αγάπη για το εθνος και την πατρίδα και άλλο ο εθνικισμός.
      Άλλο η πολιτική και άλλο τα κόμματα.
      Άλλο η πίστη στον Χριστό και άλλο η θρησκεία.
      Για να δούμε τι κατάλαβες.

      Διαγραφή
    10. Αυτό που γράφεις ‘’Ευκαιρία για ομολογία σου δίνω και επανεξέταση’’ μου θυμίζει ιερά εξέταση, μήπως ακόμη είμαστε στον Μεσαίωνα ;
      Ποιος είσαι ΕΣΥ που θα μου δώσεις ευκαιρία για ομολογία ; έχω δηλώσει πολλές φορές ότι : ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ, ΣΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ, Ο ΜΟΝΟΓΕΝΗΣ ΥΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΝΘΡΩΠΗΣΑΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΡΟΣ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ (ΠΑΤΗΡ, ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΗ).
      Τι άλλην ομολογία θέλεις δηλαδή, αν δεν πιστεύεις σε αυτό που είπα δεν έχω να ομολογήσω κάτι άλλο.
      Με αποκαλείς εθνικιστή, έλα ρε φίλε αυτό κατάλαβες ; δεν είμαι εθνικιστής ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΣΤΗΣ, αν δεν ξέρεις την διαφορά πάρε ένα λεξικό, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΕΙΜΑΙ Εθνικόφρων = αυτός που υποστηρίζει την ιδέα του έθνους, που έχει εθνικό φρόνημα, είμαστε εμείς ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΆΘΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ…
      Σήμερα ποινικοποιήθηκαν οι λέξεις Πατρίδα, Πατριωτισμός, Έθνος, Ιστορία, Σημαία, Σύμβολα, Παρελάσεις, Παράδοση, Θρησκεία, Ελληνισμός, Ηρωισμός και Ανδρεία! Από τους μηδενιστές και ορκισμένους εχθρούς της Ελλάδος, πιστοί υπηρέτες των αφεντικών της Νέας Εποχής που επιθυμούν την εξαφάνιση της Ελλάδος ……ΕΣΥ δεν μας είπες ποιον υπηρετείς σε ποια πατρίδα πιστεύεις σε ποιον θεό πιστεύεις ;
      ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ
      ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

      Διαγραφή
    11. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ,ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.
      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΘΕΤΙΚΑ ΣΕΟΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΑΡΝΗΣΗ .ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ .
      ΚΑΛΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ.

      Διαγραφή
  4. Εγώ μελετώ ΜΟΝΟ την Θεόπνευστη Αγία Γραφή και τους Αγίους της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
    Τα υπόλοιπα ΔΕΝ τα εμπιστεύομαι (κάποια ίσως είναι και σωστά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή