Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Η ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

«ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ». ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ 


Φώτο: η ΠΑΝΑΓΙΑ η Ιεροσολυμίτισσα στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα κατά την επίσκεψη της το 2015

ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ –ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

« Και φέτος τον Δεκαπενταύγουστο η ΠΑΝΑΓΙΑ θα στείλει το μήνυμα στα παιδιά ΤΗΣ»

Προς το παρόν σήμερα οι τούρκοι ξεσάλωσαν στο Θρακικό πέλαγος ( Σαμοθράκη – Λαδοξέρα) γιατί επιθυμούν να στήσουν ένα επεισόδιο.

Δεν είναι μόνο οι τούρκοι, είναι και οι επανειλημμένες σεισμικές δονήσεις σε όλη την Ελληνική επικράτεια που θέλουν να μας στείλουν ένα μήνυμα.. ΞΥΠΝΑΤΕ!!

Όμως με όλα αυτά που συμβαίνουν ένα ΠΕΠΛΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ μας σκεπάζει, γιατί πηγαίναμε χαμένοι από πρώτο χέρι , όπως λέει ο θυμόσοφος λαός.

Ο Ουρανός οριοθέτησε τις φριχτές ιστορικές περιόδους της κατοχής 
των μνημονίων στην Ελλάδα.

Όποια πολιτική πέτρα και να σήκωνες ανακάλυπτες φίδι ή σκορπιό για να σε δαγκώσει ύπουλα.

Φθινόπωρο του 2018 γράφαμε
« και τα ερπετά που κυκλοφορούν και τσιμπούν θανατηφόρα πάνε για μόνιμη χειμερία νάρκη για να μην ξυπνήσουν ποτέ τους.

Τους γνωρίσαμε πλέον καλά όλους, νυν και πρώην και φρέσκους μεταλλαγμένους σωτήρες .

Όμως τους γνώριζε πολύ καλά και μας προστάτευε από αυτούς η ίδια η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ που προΐσταται πάντα του Έθνους των Ελλήνων.

Είναι πολύ οδυνηρό, αν δεν έχεις Πίστη και Ευλάβεια, να είσαι ανώτατος άρχοντας αυτού του τόπου και να έχεις στο «κεφάλι σου» την ίδια την ΠΑΝΑΓΙΑ που ουσιαστικά η ίδια Άρχει σε αυτό νότιο αλωνάκι της Βαλκανικής που βρέχεται από την Μεσόγειο.
Οι πολιτικοί μπορεί να νομίζουν ότι παίζουν στο γήπεδο δίχως αντίπαλο και να παίζουν μονότερμα αλλά το κακό θα έρθει ξαφνικά και θα σοκαριστούν δεόντως.»

Καλοκαίρι του 2015

«Έχει ήδη ανέλθει στην εξουσία ο κυβερνητικός συνασπισμός ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και ο λαός νομίζει ότι θα μπορέσει να πάρει αναπνοή μετά τα πέτρινα χρόνια των μνημονιακών συμβάσεων του συνασπισμού ΝΔ- ΠΑΣΟΚ και του κυρ. Φώτη ( έχει προηγηθεί η κυβερνητική θητεία του Κωστάκη , του Γιωργάκη και η σχεδόν οικουμενική κυβέρνηση του κεντρικού τραπεζίτη Παπαδήμου) .

Αμ!! καλά που θα μας άφηναν να πάρουμε αναπνοή.
Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ γνώριζε πολύ καλά τι μηχανές ετοίμαζαν για εμάς οι διεθνείς τοκογλύφοι και τι αφόρητες πιέσεις θα ασκούσαν.

Βλ. μετάλλαξη του ΟΧΙ σε ΝΑΙ το Βράδι του δημοψηφίσματος της 5 Ιουλίου του 2015 και την πρωτόγνωρη προσφυγική κρίση που ξέσπασε τον επόμενο μήνα δηλ. τον Αύγουστο του ιδίου έτους αφού νομοθετήθηκε το κατάλληλο νομικό πλαίσιο περί ιθαγενείας.
Η ΠΑΝΑΓΙΑ έβλεπε και μας συμπονούσε γιατί πέφταμε σε νέες ευγενικές παγίδες των ξένων.

Για αυτό τον λόγο ανήμερα του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ του 2015 μας επισκέπτεται από τα Ιεροσόλυμα με την εφέστια και θαυματουργή εικόνα της, της επονομαζόμενης Ιεροσολυμίτισσας στο μετόχι του ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ στην Πλάκα των Αθηνών.
Γράφαμε τότε

« 25 Μαρτίου του 2015 ανήμερα του Ευαγγελισμού μας επισκέφτηκε από τους Αγίους Τόπους της Παλαιστίνης στην Αθήνα η Αχειροποίητος Εικόνα της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας και σκόρπισε την Ευλογία ΤΗΣ στους καθημαγμένους από την αμαρτία και τα μνημόνια Έλληνες.

Η Παραμονή της Εφέστιας αυτής Εικόνας παρατάθηκε κατά πολύ , σαν να ήθελε η Υπεραγία Θεοτόκος να μας πει κάτι…

Ελάχιστες μέρες μετά το τέλος της προσκύνησης ΤΗΣ στο μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα , ζήσαμε τα capital control, το μεγαλειώδες ΟΧΙ του δημοψηφίσματος του Ελληνικού Λαού, τις καλοκαιριάτικες υπαναχωρήσεις των πολιτικών μας έμπροσθεν των εκβιασμών των εταίρων και μέσα στο ΠΑΣΧΑ του Καλοκαιριού βιώσαμε και μαζί με την Ευρώπη την προσφυγική πλημμυρίδα του Ισλάμ.

Τι άλλο θέλουμε για να πειστούμε ότι η Παναγιά μας ακολουθεί και πάλι τα πονεμένα βήματα των παιδιών της στα μαρτύρια και σε αυτό που έρχεται ως καταισχύνη των εχθρών του ΥΙΟΥ ΤΗΣ;
Τότε μαζί με τους εκβιασμούς των εταίρων και τις ύπουλες προθέσεις και παγίδες τους, συνέβησαν και άλλα.

¨Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΙΤΙΣΣΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΣΤΙΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ.
ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ;

Η Εικόνα της Ιεροσολυμίτισσας δεν σηκωνόταν γιατί ήταν βαριά! Παρουσιάστηκε η Παναγία σε μια γυναίκα και είπε: «ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ»

Τρεις φορές έγινε απόπειρα να τη σηκώσουν οι μοναχοί που τη συνοδεύουν από τα Ιεροσόλυμα και η εικόνα δεν σηκώνονταν… Α.Δ. Η πληροφορία στάλθηκε με email από αναγνώστη 



Τα χρόνια που ακολούθησαν ήταν οδυνηρά και γίνονται φρικτότερα για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα , για κάθε σπιτικό ,για κάθε οικογένεια.

Η κοροϊδία υπερβαίνει την κοινή λογική γιατί την διαχειρίζονται καλοπληρωμένοι σύμβουλοι που θέλουν να διαμορφώσουν τα πιστεύω μας πάνω σε δαιμονικά καλούπια.
Μας άφησε άραγε η ΠΑΝΑΓΙΑ;
ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ

Ήταν μια μεγάλη πνευματική παιδαγωγική περίοδος προς τους καλοπροαίρετους, ώστε να ετοιμαστούν για τα μεγαλύτερα χτυπήματα που μας ετοίμασαν τα ξένα θηρία;

Βλ. το βδέλυγμα της ονομασίας των Σκοπίων ,πιθανές παγκόσμιες οικονομικές ανατροπές – πισωγύρισμα διεθνών κεφαλαίων – αναφαινόμενη εμπλοκή με Αλβανούς και Τούρκους μαζί με εσωτερικές αναστατώσεις, προβοκάτσιες τύπου Εξαρχείων.

Τελικά εκείνο το καλοκαιρινό ολοκαύτωμα του Ιουλίου 2018 στο ΜΑΤΙ της Αν. Αττικής ήταν η αρχή του ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΡΗΝΟΥ μας για να αφυπνιστούμε, άσχετα με αυτά που μας λένε, ώστε να προστατέψουμε από εδώ και πέρα μόνοι μας τις ζωές και τις οικογένειες μας.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ δεν μας εγκατέλειψε απλώς οριοθετούσε το σημείο μέχρι το οποίο μπορεί να ανεχτεί το ανθυγιεινό αυτό περιβάλλον.
Δεκαπενταύγουστος 2018

Οι Ορθόδοξοι Έλληνες παγώνουν από συγκίνηση και Χαρά μαζί με έκπληξη, όταν στον εσπερινό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου τους ανακοινώνετε η απελευθέρωση από τα μπουντρούμια των φυλακών υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης των δυο απαχθέντων στρατιωτικών μας.

Αντίθετα οι εχθροί της ΠΙΣΤΗΣ παγώνουν από φόβο.
Σου λένε ότι εδώ κάτι συμβαίνει και προσπαθούν να διαχειριστούν το ΘΑΥΜΑ με « μεταμεσονύκτιες παρελάσεις»
Άλλοι πιο σκληροί προσβάλουν την ΑΓΙΑ ΜΟΡΦΗ της με καρτούν για να βρεθούν σύντομα στο χώρο της ενδίκου πνευματικής μισθαποδοσίας.

Και άλλοι πυροβολούν με κρότου λάμψης την ΑΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ της που προπορεύεται στην διαδήλωση – διαμαρτυρία που έγινε στην Θεσσαλονίκη για την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Λοιπόν οι εχθροί της Ελλάδος ξύπνησαν για τα καλά.
Γνωρίζουν ποιον αληθινό αντίπαλο έχουν απέναντι τους σε αυτό το μέρος που θέλουν να ξεπουλήσουν ολοκληρωτικά και είναι η ίδια η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ.

Δυο μέρες μετά το χειροπιαστό ΘΑΥΜΑ της ΘΕΟΤΟΚΟΥ τον Δεκαπενταύγουστο του 2018 ( με την απελευθέρωση των δυο απαχθέντων στρατιωτικών μας στον Έβρο) δηλ. στις 17 Αυγούστου, η ίδια η ΠΑΝΑΓΙΑ παρουσιάστηκε και είπε σε πιστό αδελφό :
« να πεις ότι το ΘΑΥΜΑ που έκανα ανήμερα της Εορτής μου δεν τελείωσε, αλλά ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ»


ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ αδελφοί όπου γης.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας





3 σχόλια:

  1. Καλή Παναγία κύριε Βαρδακα
    Καλό πνευματικό αγώνα σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε κανέναν αντίχριστο δεν πρέπει να έχει εμπιστοσύνη ο πλανήτης . Δυστυχώς ΟΛΟΙ οι σωτήρες του πλανήτη είναι και το δηλώνουν ευθαρσώς . Πώς είναι δυνατόν να κυβερνάται ολόκληρη η γη από αυτούς ; Φυσικά τους δώσαμε την άδεια με την τεράστια αμαρτία που κάναμε τρόπο ζωής . Υπεραγία Θεοτόκε Σώσον ημάς

      Διαγραφή
  2. Ας θυμηθούμε τα λόγια των απλοϊκών γιαγιάδων μας που κάθε μέρα και ώρα ελεγαν " Ω ! ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΗΤΕΡΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΑΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ"!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή