Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΤΕΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ...

ΟΙ ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ (ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ) ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟ




«Ἀδελφός ὑπό ἀδελφοῦ βοηθούμενος ὡς πόλις ὀχυρά»   


Οι υγειονομικοί σε αναστολή, με την ευκαιρία της δημοσίευσης άρθρου του μητροπολίτη Μεσογαίας Νικολάου στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού της Ι.Μ.Λαρίσης, (Αχιλλίου Πόλις σελ.13-40) μέ τίτλο «Πνευματική Θεώρηση τοῦ Ἀντιεμβολιαστικοῦ Ἰδεολογήματος», δραττόμεθα της ευκαιρίας να επισημάνουμε τα ακόλουθα :  

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας χρησιμοποίησε “πνευματικό” λόγο, (τα εισαγωγικά τονίζονται), ώστε να αποπροσανατολίσει τους αναγνώστες του άρθρου του από την αλήθεια. 

Και η αλήθεια είναι ότι η δήθεν πανδημία, την οποία παρουσιάζει ως φόβητρο, ήταν μία κατασκευασμένη επιδημία που έγινε αιτία πολλών θανάτων λόγω (σκοπίμως ;; . . ) εσφαλμένων υγειονομικών πρωτοκόλλων, αδικαιολόγητων εισαγωγών στα Νοσοκομεία και έκθεση των νοσηλευομένων σε μοιραίες ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.

Η αλήθεια είναι ότι τα λεγόμενα “εμβόλια” είναι γενετικές θεραπείες μή εγκεκριμένες και επειγόντως αδειοδοτημένες.

Η αλήθεια είναι ότι προκάλεσαν παρενέργειες και θανάτους που δεν δύνανται να καταμετρηθούν και να αξιολογηθούν, διότι επιμελώς αποκρύπτονται ή υποβαθμίζονται.

Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνησή μας, με εκμετάλλευση του αισθήματος φόβου που επιμελώς η ίδια προξένησε με την τρομολαγνική προπαγάνδα των ΜΜΕ, ώθησε τους πολίτες, τους αδελφούς μας, στον επικίνδυνο εμβολιασμό, με άμεσες και έμμεσες απειλές και δωροδοκίες και εκβιασμούς.

Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση έθεσε τους υγειονομικούς που αντιστάθηκαν στα σχέδιά της σε αναστολή καθηκόντων, παρά κάθε έννοια επιστήμης, κοινής λογικής και δικαιοσύνης.

Τέλος η Αλήθεια, (με κεφαλαίο εδώ), είναι ότι ο Μητροπολίτης με το γραπτό του αυτό κήρυγμα, δικαιώνει την Διοικούσα Εκκλησία, επομένως και τον εαυτό του, για την απαράδεκτη στάση της 

: Όχι μόνο υποτάχθηκε στην κυβέρνηση (ή ακόμη χειρότερα συμφώνησε μαζί της) να περιορίσει την Θεία Λατρεία και τα Άγια Μυστήρια, όχι μόνο έφτασε μέχρι και το κλείσιμο των Ιερών Ναών, αλλά έγινε όργανο της ίδιας ψευδούς προπαγάνδας για το ακίνδυνο και επωφελές δήθεν του "εμβολιασμού" και έγινε ηθικός αυτουργός, ή έστω συνεργός, του εγκλήματος.

Από ανθρώπινης και εθνικής πλευράς, η Διοικούσα Εκκλησία με πρωτεργάτη τον κ.Νικόλαο αποδείχθηκε ελλιπέστατη και ανάξια της αποστολής της.

Από πνευματικής πλευράς αποδείχθηκε ανάξια του ονόματός της, διότι η Εκκλησία (πρέπει να) είναι Αλήθεια, επομένως χείλη κληρικών που ψεύδονται ή προπαγανδίζουν αποδεικνύονται ανάξια του τίτλου των πατέρων, επισκόπων ή ιερέων.

Αυτά τα λίγα, προς το παρόν, για τον “Άγιο” Μεσογαίας, τον άλλοτε τόσο αγαπητό και σεβαστό μας... Και τώρα με πόνο προσευχόμαστε να επιστρέψει στην Αλήθεια που πρόδωσε. Εμείς δεν γνωρίζουμε αν η πτώση του είναι αποτέλεσμα επιπολαιότητας, αδυναμίας, πλάνης ή συνειδητής προδοσίας. 

Αυτό το κρίνει Άλλος. Εκείνος που ζυγίζει τις καρδιές όλων μας με την δικαιοσύνη και το άπειρο έλεός Του. 

Εμείς κατά χρέος διαμαρτυρόμαστε για την μεγάλη πτώση των Ιεραρχών μας, ευτυχώς όχι όλων, και ως έσχατοι αδελφοί καλούμε τον εαυτό μας πρώτα και όλους τους πιστούς αδελφούς σε ΜΕΤΑΝΟΙΑ, αλλά και σε αγώνα ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ και αντίστασης στα σχέδια της αντίχριστης Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Με όπλο την Αλήθεια που ελευθερώνει κάθε άνθρωπο από τα δεσμά οιασδήποτε φυλακής (ενδεικτικά φιλαυτίας, ιδιοτέλειας, οιήσεως μιας  ιντελιγκέντσιας και άλλων πολλών), δεσμά που επιδιώκουν να καταργήσουν το δοθέν χάρισμα υπό του Δημιουργού, το Αυτεξούσιο, το οποίο ακόμα κι ο Ίδιος σέβεται, αναγνωρίζοντάς το ως το εξέχον ιδίωμα  της κορωνίδας της Δημιουργίας Του, του Ανθρώπου !!!






13 σχόλια:

  1. To 20% του εμβολίου της Pfizer βρίσκεται στις ωοθήκες σε 48 ώρες!

    Γράφει ο ιατρός Γάκης Δημήτριος, πρώην Διοικητής Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

    https://enromiosini.gr/arthrografia/to-20-toy-emvolioy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωνσταντίνος Αρβανίτης, Διδάκτωρ (Δρ.) Καρδιολογίας: "Η θέση των εμβολιασμένων επιδεινώνεται με ραγδαίους ρυθμούς".

    https://www.youtube.com/watch?v=wcwySd0NYi4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποια στιγμή οι εμβολιασμενοι που ήδη έχουν σοβαρές παρενέργειες αποδεδειγμένες μετά τον εμβολιασμό τους ή που καταλήξανε διασηληνωμενοι σε νοσοκομεία, να βγούνε και να ζητήσουν τον λόγο από όλους αυτούς πού του έταζαν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή. Κυρίως όταν παλιότερα τους λέγανε ότι δεν κινδυνεύουν και να αρρωστήσουν από αυτήν την γρίπη, τουλάχιστον σοβαρά!
    Και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν!
    Δεν έχουν ηθική ευθύνη όταν, παρόλο που δεν είναι αρμόδιοι, οι εκκλησιαστικοί παρακινούσαν τον κόσμο να κάνουν οπωσδήποτε ένα εμβόλιο που βρισκοταν σε πειραματικό στάδιο;
    Πώς μπορεί κάποιος να πάρει ευθύνη για κάτι που δεν γνωρίζει καθόλου τι ακριβώς επιπτώσεις θα έχει στην υγεία των ανθρώπων στο μέλλον; Ένα προϊόν που βγήκε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και χωρίς να έχει δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου;
    Όλοι γίναμε βιοχημικοί , μοριακοί βιολόγοι και ειδικοί στα εμβόλια!
    Τουλάχιστον ο αγιορείτικος μοναχισμός έχει σώφρονες και με όλη την σημασία πολύ μορφωμένους ανθρώπους και μας βοηθάνε κι εμάς τους απλούς πολίτες!
    https://enromiosini.gr/arthrografia/o-ypochreotikos-emvoliasmos/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου αρέσει που λέτε:«Ἀδελφός ὑπό ἀδελφοῦ βοηθούμενος ὡς πόλις ὀχυρά» και από την άλλη εσείς είστε οι υγειονομικοί σε αναστολή του "Συντάγματος", εγώ είμαι από τους άλλους! Πολύ κρίμα που διαχωρίζεστε και μετά θέλετε να μη σας διαχωρίζει το κράτος! Αλλά ξέρετε να λέτε «Ἀδελφός ὑπό ἀδελφοῦ βοηθούμενος ὡς πόλις ὀχυρά»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To «Ἀδελφός ὑπό ἀδελφοῦ βοηθούμενος ὡς πόλις ὀχυρά» δεν αναιρείται από το «του Συντάγματος» που είναι προσδιοριστικό και όχι διαχωριστικό. Να καταλαβαινόμαστε τουλάχιστον μεταξύ μας...

      Διαγραφή
    2. ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ,ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ,ΔΙΟΤΙ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ
      ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ.
      ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΧΑΊΡΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
      ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ.ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ.

      Διαγραφή
    3. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΝ ΣΧΗΜΑΤΙ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ,ΕΚΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ,ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΟΣΤΑ
      ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΟΔΗΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΑΚΑΤΗΧΗΤΟΥΣ..

      Διαγραφή
  5. Ιατρός Γάκης Δημήτριος, πρώην Διοικητής Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης:

    Σοβαρή πτώση στις γεννήσεις των υπερ-εμβολιασμένων χωρών.

    https://www.pronews.gr/ygeia/d-gakis-ta-pososta-genniseon-meionontai-pagkosmios-meta-tin-enarksi-tou-mazikou-emvoliasmou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από τα επίσημα σημερινά (1-7-2022) στοιχεία του ΕΟΔΥ, υποθέτοντας ότι τα στοιχεία δεν αλλοιώθηκαν επίτηδες:

    "Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι (στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας), 36 (37.89%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 59 (62.11%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι."

    Πηγή:
    https://www.naftemporiki.gr/story/1878724/koronoios-18996-krousmata-14-thanatoi-95-se-meth-megali-auksisi-stis-eisagoges

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει μπερδέψει τη καριέρα του στο ΜΙΤ την ιεροσύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάλλον το έχει μετανοιώσει που έφυγε από την Αμερική και προσπαθεί να ανακατέψει Θεό με ψευδό επιστήμες και τεχνολογίες . Μας λέει ότι πρέπει να αποδεχόμαστε ο,τι μας λέει ο ΜΠΟΥΡΛΑΣ , ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ , ΦΑΟΥΤΣΙ , ΜΟΣΙΑΛΟΣ κλπ τέρατα του πλανήτη . Δέσποτα η εκκλησία δεν είναι ούτε Χαρβαρντ ούτε Γέηλ ούτε ΜΙΤ ούτε ΟΞΦΟΡΔΗ κλπ, κλπ , γύρνα καλύτερα πίσω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να διαβάσεις το βίο του Αγίου Λουκά Κριμαίας , αυτόν να έχεις πρότυπο και όχι τους αντίχριστους της επιστήμης και κάτι πρωθυπουργούς που είναι υπέρ των αμβλώσεων , Καταλαβαίνω ότι πας για αρχιεπίσκοπος αλλά ΠΟΤΕ
    δεν θα γίνεις ο ποιμένας να βόσκεις και να ποιμαίνεις τα πρόβατα Του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δέσποτα , 6000 μέχρι τώρα Σουηδοί έχουν βάλει τσιπάκι στο χέρι τους , όταν θελήσουν να το φέρουν στην Ελλάδα θα μας πεις ; Η τεχνολογία προχωράει και για να μην έχετε πορτοφόλια τσάντες κινητά κλπ καλό είναι να το βάλετε . Δηλαδή θα μας ευλογήσεις το χάραγμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή