Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!

 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ M31 ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΖΑΠΟΡΙΖΙΑ!! ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Τέτοιες ενέργειες παρατηρούνται για πρώτη φορά και αυτό το γεγονός δείχνει ότι ο ουκρανικός στρατός σκόπευε να προκαλέσει σκόπιμα σοβαρές ζημιές στην υποδομή του μεγαλύτερου πυρηνικού σταθμού στην Ευρώπη (6 αντιδραστήρες). 

Αυτό αποδεικνύεται από τα πολυάριθμα θραύσματα αμερικανικών πυραύλων M31, φωτογραφίες των οποίων δημοσιεύθηκαν από το κανάλι “Telegram” “Military Informant”.




Στις παρουσιαζόμενες φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν στο έδαφος του Energodar και στις περιοχές του πυρηνικού σταθμού Zaporozhye, μπορείτε να δείτε θραύσματα αμερικανικών πυραύλων M31 που εκτοξεύτηκαν στην πόλη και τον πυρηνικό σταθμό. 

Η σοβαρότητα της ζημιάς των αμερικανικών πυραύλων στο Energodar είναι άγνωστη, ωστόσο, τα εργαλεία παρακολούθησης δείχνουν ότι δεν υπάρχει διαρροή ραδιενέργειας.

Με τη σειρά τους, στην κατεύθυνση Nikolaev-Krivoy Rog, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις διαθέτουν τουλάχιστον μια συστοιχία 4 αμερικανικών MLRS ικανών ταυτόχρονων χτυπημάτων με 24 πυραύλους M31 σε βεληνεκές έως 86 χιλιόμετρα, γεγονός που δείχνει ότι οι κίνδυνοι που διατρέχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού της επικράτειας του Energodar, η ζημιά του πυρηνικού σταθμού Zaporizhzhya είναι εξαιρετικά υψηλή.

Την ίδια στιγμή, το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας αναφέρει ότι λόγω των χτυπημάτων στον πυρηνικό σταθμό Zaporizhzhya, ένας θερμικός σταθμός παραγωγής ενέργειας και ο εξοπλισμός για τις δεξαμενές του συστήματος ψύξης του πυρηνικού αντιδραστήρα υπέστησαν μερική ζημιά.(Πηγή Avia.pro).

Καμιά συγκάλυψη καμιά συνέργεια στο μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που εξυφαίνουν οι αρχιτέκτονες της Καταστροφής…










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου