Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΑΛΛΙΔΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»


VALERIE BUGAULT: «ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ RFID ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ»



Δρ.Δικαίου και Γεωπολιτικός Valérie Bugault:Θα επιβάλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό με τσιπ. Αν δεν το πάρεις δεν θα’χεις πρόσβαση στ’αναγκαία.ΟΛΑ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ.Θέλουν να φέρουν παγκόσμια διακυβέρνηση.Ποιά είναι η ΛΥΣΗ.

Στην καρδιά της παγκόσμιας άνευ προηγουμένου κρίσης η διακεκριμένη Γαλλίδα επιστήμονας και διανοούμενη Valérie Bugault αναφέρεται στη γεωπολιτική του coronavirus σε συνέντευξή της στο strategika 1/4/20.

Η Valérie Bugault είναι Δρ. του Ιδιωτικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Panthéon-Sorbonne και δικηγόρος. 

Από το 2009, διέκοψε τις δραστηριότητες της ως νομικός για ν΄αφιερωθεί στην διάδοση στο κοινό αποτελέσματος πολυάριθμων ερευνών της. Είναι σήμερα αναλύτρια γεωπολιτικής (οικονομικής, νομικής και νομισματικής) και conférencière. Ses sujets de recherche sont les institutions – nationales et internationales – la monnaie, l’entreprise, le droit et le fonctionnement de l’économie globale.

Eίναι συγγραφέας 4 βιβλίων που πρόσφατα δημοσιεύθηκαν από τις εκδόσεις Sigest :
– « Du nouvel esprit des lois et de la monnaie », που συνέγραψε μαζί με Jean Rémy, Ιούνιος 2017
– « La nouvelle entreprise »,Ιούλιος 2018
– « Les raisons cachées du désordre mondial », συλλογή άρθρων, 30 Μαρτίου 2019
– « Demain dès l’aube… le renouveau »,Σεπτέμβρης 2019
….
VB :Όπως το λέει πολύ καλά ο φίλος μας Lucien Cerise,πρέπει να διακρίνουμε μεταξύ της ευαίσθητης πραγματικότητας εντός του πραγματικού κόσμου και της αφήγησης των γεγονότων που διαδόθηκαν.

Στη Γαλλία κι ευρύτερα στη Δύση η υγειονομική κρίση του coronavirus παρουσιάζει μια πρακτική περίπτωση της κοινωνικής μηχανικής και της διακυβέρνησης από το χάος.

Ξαναβρίσκουμε την ίδια δομή όπως και με την « τρομοκρατική απειλή» : ένα μείγμα πραγματικού και φανταστικού συνδυασμένο σε 2 στρατηγικές πασίγνωστες που είναι 
1) ο πυρομανής πυροσβέστης και 
2) το τρίγωνο του Karpman.

Επί του μείγματος réel/fiction, υπογραμμισμένο μέσα στο τελευταίο του βιβλίο από τον καθηγητή Raoult – που γίνεται ο ευκαιριακός ακόλουθος του Jean Baudrillard :οι οπαδοί του « tout réel »( εντελώς πραγματικού) έχουν άδικο, οι οπαδοί του « tout fiction »(εντελώς φαντασιακού) έχουν άδικο. 

Παράδειγμα : αυτό όχι γιατί η εκδοχή « η επίσημη » της κρίσης coronavirus είναι ψέμα αλλά γιατί δεν υπάρχει επιδημία… Γεγονότα συμβαίνουν και είναι αυτό το εξηγητικό αφήγημα που είναι λάθος παρά τα γεγονότα αυτά καθ΄εαυτά..

Η ανάλυση της σύγχρονης κρίσης αποκαλύπτει επίσης την εφαρμογή τεχνικών της εξουσίας του πυροσβέστη πυρομανή και του τριγώνου του Karpman, δηλ. το παιχνίδι ρόλων δήμιος/θύμα/σωτήρας. 

Η εξουσία αφήνει την κατάσταση κρίσης να εγκατασταθεί.. ηθελημένα ή ακούσια. Στο réel, η εξουσία κατέχει τη θέση του πυρομανή επομένως του δήμιου.

Έπειτα όταν εγκαθίσταται η κρίση και είναι σ΄εξέλιξη η εξουσία παρουσιάζεται ως ο σωτήρας που επομένως θα μας σώσει από την κρίση που η ίδια εγκατέστησε furtivement,όπως ένας πυροσβέστης που θα έσβηνε τη φωτιά αφότου αυτός ο ίδιος την άναψε μυστικά. »
…….

Η Παγκόσμια Τράπεζα είχε προβλέψει, από το 2017, «bonds ειδικά για πανδημίες».

Το όλον παράγεται σ’ ένα γεωπολιτικό πλαίσιο πολύ ειδικότερο όπου η κινέζικη οικονομική δύναμη σήμερα έφθασε στην ωρίμανσή της , συμμάχησε με την στρατιωτική ρωσική δύναμη για να κοντράρουν την αμερικάνικη ηγεμονία και την Cie.

Oι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους από την αρχή του XXου αι. κυβερνώνται από ένα cartel εταιριών διευθυνόμενο από τις κύριες παγκόσμιες τράπεζες επενδύσεων από τον Oliver Cromwell, στο City of London. 

Στην πραγματικότητα τα δυτικά κράτη δεν υπάρχουν πια γιατί ιδιωτικοποιήθηκαν καθώς ο έλεγχος των νομισμάτων τους έπεσε στα χέρια των ιδιωτών τραπεζιτών,κάτι που εξηγεί, στην Ευρώπη, την εμφάνιση ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων, τα οποία αποτελούν μόνο την πολιτική επισημοποίηση αυτής της σύλληψης των κανόνων οργάνωσης των λαών από ιδιωτικά συμφέροντα.



…..

VB : Πραγματικά, πολλαπλές πληροφορίες δείχνουν ότι η ύπαρξη μιας πανδημίας είχε προβλεφθεί για να μην πω ήταν αναμενόμενη από έναν κάποιο αριθμό ισνττιστούτων και προσωπικοτήτων πρώτου βαθμού από τους οποίους μπορώ να επικαλεστώ το ίδρυμα Bill et Melinda Gates, το κέντρο John Hopkins για την υγειονομική ασφάλεια, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο OMS, η Παγκόσμια Τράπεζα, (σσ. ο Γάλλος συστημικός διανοητής) Jacques Attali, το περιοδικό « The Economist » (έτος 2019 και 2020) …

 Με τον Βρετανό Gordon Brown που καλεί ανοιχτά στη δόμηση μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης για την αντιμετώπιση αυτής της πανδημίας του coronavirus.

Είμαστε επομένως globalement, ή παγκοσμίως αν προτιμάτε απέναντι σε μια κατάσταση ανέκδοτη στην ιστορία στην οποία μια μικρή ομάδα ατόμων κρυμμένων πίσω από την ανωνυμία των κεφαλαίων και των διεθνών θεσμών και οδηγημένων από κάποιες ιδιωτικές τράπεζες οργανώνουν σοκ ή επωφελούνται από το χάος για να κάνουν να προχωρήσει η παγκόσμια ατζέντα τους της κατάληψης του πολιτικού ελέγχου του κόσμου θεσμοθετώντας μια «παγκόσμια διακυβέρνηση».

Για την πραγματοποίηση αυτής της παγκόσμιας διακυβέρνησης πρέπει να έχουν προηγουμένως αναπτύξει στ΄άτομα γενικότερα και στους πολιτικούς διευθύνοντες ειδικότερα το συναίσθημα της αναγκαιότητας μιας διευθέτησης των γεγονότων σε παγκόσμια κλίμακα.

Μια πανδημία είναι στην πραγματικότητα το φαινόμενο που απαντά καλύτερα σε αυτόν τον τύπο ανάγκης. Από την αρχή μπορούμε κι οφείλουμε να υποπτευτούμε μια χειραγώγηση.

Επίσης γίνεται ολοένα και πιο προφανές ότι αυτός ο coronavirus είναι αποτέλεσμα συνδυασμού,υποβοηθούμενου από 2 φυσικούς ιούς συνδυασμός που διέφυγε δυστυχώς από 1 ή περισσότερα εργαστήρια.Δεν γνωρίζουμε πιθανώς πότε διαδραματίστηκαν τα γεγονότα που κατέληξαν στην διάδοση αυτού του τύπου ιού.

Στη συνέχεια, και λόγω της ομογενοποίησης της πολιτικής αντίδρασης που προκαλείται σε αυτή την υγειονομική κρίση από διάφορες χώρες, είναι απολύτως απαραίτητο τα θύματα πολίτες να ασκήσουν μεγαλύτερη επαγρύπνηση και να παραμείνουν σ΄επιφυλακή, διότι η χειραγώγηση γίνεται εμφανής στο πλαίσιο της εκτεταμένης ιδιωτικοποίησης των κρατών.

……

Από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Κίνα σύγχρονος νικητής αντίπαλος στην οικονομική ηγεμονία του δυτικού bloc υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ ήταν η α΄χώρα που δέχθηκε επίθεση από τον ιό.

Επίσης οι Κινέζοι διευθύνοντες δημόσια ενοχοποίησαν τους Αμερικανούς GI’sστη διάδοση του ιού επί του εδάφους τους.

Τελικά πρέπει να θυμηθούμε ότι στις ΗΠΑ έγιναν το 2019, δυο γεγονότα άκρως σημαντικά που μπορούν εύκολα να είναι corrélés :
Ένα είδος επιδημίας πνευμονικής σοβαρής που κατηγορήθηκαν οι κατασκευαστές των ηλεκτρονικών τσιγάρων
Ένα (σσ.βιολογικό) εργαστήριο (Fort Detrick) έκλεισε (ο Trump πρόσφατα διέταξε ν΄ανοίξει και πάλι για την καταπολέμηση του coronavirus !), το καλοκαίρι του 2019, για λόγους διαρροής…..

Μεταξύ των άλλων πρέπει απόλυτα πάντα να έχουμε κατά νου ότι οι επίσημες κυβερνήσεις είναι ιδιωτικοποιημένες αλλά παράλληλα υπάρχει αριθμός ατόμων που δουλεύουν καθημερινά σε αυτές τις δομές κι οι οποίοι δεν είναι διεφθαρμένοι. 

Έτσι σε αυτή την περίπτωση της βακτηριολογικής διαφυγής που προήλθε από ένα μυστικό εργαστήριο δεν μπορούμε ν είμαστε σίγουροι ότι αυτή η διαρροή ήταν ηθελημένη. 

Άτομα που είχαν διεισδύσει και υπό τις εντολές οικονομικών δυνάμεων ίσως οργάνωσαν αυτές τις διαρροές εν αγνοία των συναδέλφων τους.

Θα ήθελα επίσης να επανέλθω στην ύπαρξη μυστικών εργαστηρίων βακτηριολογικών ερευνών. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το πρόβλημα τίθεται με τους ίδιους όρους που έχει ήδη ανακύψει στον τομέα των πυρηνικών όπλων: πολλές χώρες έχουν νόμιμα τέτοια εργαστήρια χωρίς να τίθεται θέμα χρησιμοποίησης τους για επιθετικούς σκοπούς. . 

Ομοίως, πολλές χώρες είχαν και έχουν πυρηνικά όπλα, ενώ λίγες τα έχουν χρησιμοποιήσει για επιθετικούς σκοπούς. Έχουμε επίσης γνωρίσει εδώ και πολύ καιρό την τάση των αγγλοσαξωνικών δυνάμεων και των θυγατρικών τους να στοχεύουν τους άμαχους πληθυσμούς, οι οποίοι στην πραγματικότητα δεν έχουν γι αυτούς κανένα είδος σπουδαιότητας και θεωρούνται υπεράριθμοι (βλ. το Guidestones της Γεωργίας, τα έργα της “Λέσχης της Ρώμης” και όλων των απογόνων τους)……

VB : Είτε οι πολίτες θα ενδώσουν στο φόβο είτε θα σκεφθούν και θα κατανοήσουν ότι ο ίδιος ο φόβος διατηρείται με ελεγχόμενο τρόπο από τους ηγέτες τους που λαμβάνουν όλες τις αποφάσεις που επιτρέπουν στον κορονοϊό να εξαπλωθεί ειρηνικά ή μάλλον εύκολα. 

Δηλαδή, αρνούνται την πρόσβαση του πληθυσμού τους σε φροντίδα και φάρμακα που είναι χρήσιμα για τον περιορισμό της διαδικασίας μόλυνσης, ενώ περιορίζουν τους ανθρώπους αρκετά ώστε να μπορούν να τους επιβάλουν – αυτό είναι η εφαρμογή της “εθελοντικής υπηρεσίας” – ένα μελλοντικό θαυματουργό εμβόλιο.

Αυτό το εμβόλιο εκτός της οικονομικής του τιμής , θα είναι αναμφίβολα συμπληρωμένο με άλατα αλουμινίου (το οποίο έχει γίνει το υποχρεωτικό ανοσοενισχυτικό) και arn messagers (οι οποίοι θα επιτρέψουν να διεξαχθούν, in vivo και σε μεγάλη κλίμακα, γενετικά πειράματα πάνω στο ανθρώπινο γονιδίωμα), και κυρίως από τσιπ RFID, που θα επιτρέπουν στον καθένα να δεχθεί τους μισθούς του και να έχει πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Αυτή η φάση του υποχρεωτικού εμβολιασμού θα είναι απολύτως αποφασιστική για να διασφαλίσει στους παγκοσμιοκράτες/globalistes (τραπεζίτες, big pharma και consorts) τον άμεσο έλεγχο επί των πληθυσμών.

Καθένας θα οφείλει επίσης να υπακούει αντίθετα θα τιμωρηθεί με το να στερηθεί πρόσβασης στα αμέσως απαραίτητα/είδη-παροχές πρώτης ανάγκης. 

Διευκρινίζεται εδώ ότι λόγω της οικονομικής κατάρρευσης, υπάρχει έντονος φόβος ότι τα μέσα διαβίωσης τελικά δεν θα συνδέονται καθόλου με την ατομική παραγωγική εργασία, αλλά μάλλον με την καθολική επιδότηση που λαμβάνεται από το κράτος μαριονέτα που θα τελεί εξ ολοκλήρου στις εντολές των οικονομικών δυνάμεων.

VB : …Με άλλα λόγια, μόνο μια πολιτική ανάληψη της οργάνωσης των κρατών από τους υπηκόους τους μπορεί να οδηγήσει σε ευνοϊκό αποτέλεσμα για τους πληθυσμούς. 

Διαφορετικά, θα παρακολουθήσουμε τη γενική ανατροπή την επιδιωκόμενη από την υπερεθνική ολιγαρχία προς μια παγκόσμια κυβέρνηση στα χέρια οικονομικών δυνάμεων, οι πληθυσμοί είναι καταδικασμένοι να μειωθούν σημαντικά και στη συνέχεια να υποδουλωθούν, για όσους θα έχουν επιβιώσει…….

VB : ένα άλλο θέμα είναι η σημαντική συσχέτιση του τρέχοντος με εξελίξεις που τρέχουν για παγκόσμιο νόμισμα.

Έχω ήδη εξηγήσει ξανά και ξανά ότι το Brexit είχε ξεκινήσει από τους τραπεζίτες τoυ City για να έχoυν όλη την ελευθερία δράσης,όντως ελεύθεροι από τη θεσμική βαρύτητα της ΕΕ, να πιλοτάρουν την αλλαγή του παγκόσμιου νομίσματος…..

Σήμερα, οι περισσότερες χώρες του κόσμου είναι πεπεισμένες για κρατούν το δολάριο ως διεθνές αποθεματικό νόμισμα. Ο ίδιος ο Trump ανέλαβε δράση αφού έλαβε μέτρα για τη συγχώνευση του Fed και του Υπουργείου Οικονομικών με σκοπό τη δημιουργία, με το μοντέλο του Yuan και του Renmibi, δύο τύπων δολαρίων: ενός εσωτερικού δολαρίου και ένα νόμισμα δολαρίου που θα κυκλοφορήσει στις διεθνείς αγορές. 

Συνεπώς, η νομισματική επαναφορά προσεγγίζει γρήγορα. Έτσι, ένα βιώσιμο παγκόσμιο νόμισμα, που ελέγχεται από τους τραπεζίτες μπορεί σύντομα να δει το φως της ημέρας, με τη μορφή ενός συνόλου νομισμάτων, το οποίο θα κυκλοφορήσει πλήρως αποϋλοποιημένο.

H ΛΥΣΗ

Στην Αμερική υπάρχει ένα πατριωτικό λεγόμενο τμήμα που αντιτίθεται στα σχέδια παγκοσμιοκρατών αλλά έχουν για χειρότερους εσωτερικούς εχθρούς τους παγκοσμιοκράτες απάτριδες που η κεφαλή τους βρίσκεται στο City of London, που εργάζονται υπόγεια για τον ερχομό μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που προϋποθέτει την εξαφάνιση της αυτοκρατορίας USΑ.

Αυτή η διάκριση, απαραίτητη για την ορθή κατανόηση των πραγμάτων, μεταξύ πατριωτών ηγετών και απάτριδων διευθυνόντων, υπάρχει επίσης στην Κίνα και τη Ρωσία όπου, για παράδειγμα, η πολιτική κυβέρνηση φαίνεται να οδηγείται από τους υποστηρικτές των απάτριδων παγκοσμιοκρατών, ενώ ο στρατός φαίνεται να βρίσκεται στα χέρια των πατριωτών διευθυνόντων. , ο Πούτιν ενώνει τις δύο αντίπαλες ομάδες. 

Όσον αφορά την Κίνα, πρέπει να έχουμε κατά νου τις σημαντικές εκκαθαρίσεις που συνέβησαν εδώ και χρόνια, συμπεριλαμβανομένων θώκων των ανώτατων διοικητικών οργάνων, του κρατικού μηχανισμό από τις ελίτ, που ίσως συνδέονταν με απάτριδες διευθύνοντες στο City στο Λονδίνο . Αυτή η αντίθεση υπάρχει επίσης σε χώρες όπως το Ιράν.



Η μάχη δεν έχει κερδηθεί ακόμη από κανέναν, Είναι ωστόσο δυνατό να προβλεφθεί ότι η νίκη θα ήταν συντριπτική για τους πατριώτες, υπό την προϋπόθεση ότι οι τελευταίοι θα συμμαχούσαν με τους πληθυσμούς τους και δεν θα επιδίωκαν να τους κυριαρχήσουν…

Τίποτα δεν θα αντιστεκόταν στη συμμαχία μεταξύ πατριωτών ηγετών και τοπικών πληθυσμών. Ακριβώς αυτή τη συμμαχία φοβούνται οι παγκοσμιοποιητικές δυνάμεις. 

Θα πρέπει να σημειωθεί σχετικά ότι τα περιοριστικά μέτρα ελευθερίας που διέταξαν οι διάφορες κυβερνήσεις για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορονοϊού αντιστρατεύονται αυτή τη φυσική συμμαχία που θα επέτρεπε την επιτυχία των πατριωτών έναντι των παγκοσμιοκρατών.

…Θα τελειώσω την παρουσίασή μου λέγοντας ότι το φύλο βρίσκονται σήμερα στα χέρια του άμαχου πληθυσμού που τον χαρακτηρίζει ένα μοναδικό φαινόμενο στην ιστορία, η δυνατότητα επαναφοράς του πεπρωμένου του…

Τέλος, οι φυσικοί νόμοι που μισούνται από τους παγκοσμιοκράτες, ξαναπαίρνουν επάνω τους και τα πράγματα μπαίνουν σε τάξη: είτε αγωνιζόμαστε συλλογικά για να επιβιώσουμε συλλογικά, είτε δεν αγωνιζόμαστε συλλογικά και θα είναι το τέλος του πολιτισμού και της ελευθερίας, συμπεριλαμβανομένου της ζωής και του θανάτου.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Ο υπέρτιτλος και ο τίτλος είναι του ιστολογίου μας, ενώ ο κανονικός τίτλος του άρθρου είναι με κόκκινα γράμματα κάτωθεν της φωτογραφίας


3 σχόλια:

  1. ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ και ανατίναξης των πυρηνικών εργοστασίων: http://GlobalBlackoutPrevention.simplesite.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/playlist?list=PL5A86AB97D6356F96
    Επεξεργασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα αυτά, αυτή που τα ξέρει;
    Αποδείξεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή