Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ!!!

ΑΗΘΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ, ΛΟΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΥΜΝΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΗ TULCHYN ΚΑΙ BRATSLAV ΙΩΝΑΘΑΝ 


Αήθης επίθεση κατά Αλβανίας Αναστάσιου από βαλτούς τραμπούκους και οφφι-κιούχο! Η Εκκλησία της Αλβανίας ζητά από την Εκκλησία Κρήτης να μαζέψει αρχιμανδρίτη της χυδαίο υβριστή ενός Μεγάλου Έλληνα του Αναστάσιου Αλβανίας. 

Σε διατεταγμένη υπηρεσία οι ξενόδουλοι αμερικανοκίνητοι Φαναρτζήδες επιτίθενται ασύστολα ως Ζελένσκηδες σε μια εξέχουσα προσωπικότητα της Ελλαδικής Ορθοδοξίας για ένα λόγο γιατί δεν ποδοφίλησε μπότα ΝΑΤΟική. 
Δεν αντάλλαξε το ράσο του με ατιμασμένη χλαίνη ΝΑΤΟική.

Ορθόδοξος Αυτοκέφαλος Εκκλησία Της Αλβανίας
Ιερά Συνόδος
Ανακοινωθέν

Αρχιμανδρίτης της Εκκλησίας της Κρήτης, ο οποίος στα κοινωνικά δίκτυα υπογράφει ως Ηλίας Αναστασιάδης (Αρχιμανδρίτης Ρωμανός), ανήρτησε σε μέρες μεγάλων εορτών στον προσωπικό δικτυακό του τόπο ύβρεις σε βαθμό χυδαιότητος (α) 11.08.2023. β) 12.08.2023) εις βάρος του Mακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου. Αφορμή υπήρξε επιστολή του Αρχιεπισκόπου προς τον διωκόμενο Ουκρανό Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τούλτσιν και Μπρατσλάφ κ. Ιωνάθαν, στην οποία αναφέρεται ότι: Μέ βαθύτατη θλίψη παρακολουθοῦμε τίς ὀδυνηρές δοκιμασίες τῆς Ύμετέρας προσφιλοῦς Σεβασμιότητος καί τοῦ ἐκλεκτοῦ Ὑμῶν ποιμνίου…Ἀδιαλείπτως εὐχόμεθα νά Σᾶς ἀξιώνει ὁ Θεός «νά συνιστᾶται πάντοτε ἑαυτούς διακόνους ἐν ὑπομονῇ πολλῇ….» Β΄Κορ. 6, 4-9).

Η Ιερά Σύνοδος της Ορθοδόξου Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Αλβανίας ελπίζει ότι η προϊσταμένη του εκκλησιαστική Αρχή, ανεξαρτήτως των προσώπων που καλύπτονται πίσω από αυτό το προσωπείο, θα επέμβει αποτελεσματικώς, ώστε να σταματήσει η δυσώδης αυτή συμπεριφορά. Τα διαδοχικά κακεντρεχή κείμενά του προσβάλλουν βάναυσα όχι μόνον δύο τοπικές Ορθόδοξες Εκκλησίες αλλά και το κύρος της Ορθοδοξίας στη χριστιανική oικουμένη.

Τίρανα 13 Αυγούστου 2013

Αλλά δεν είναι μόνο αυτός…. εδώ έχουμε κι άλλον βαλτό που τραμπουκίζει τον πράο και μειλίχιο πάντα Αναστάσιο τον π. Γεώργιο Αντωνίου από που αλλού; από το New Jersey των ΗΠΑ.

Αλλά είναι και ο οφφι-κιούχος Άρχων Δικαιοφύλαξ της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας που στο fosfanariou.gr αναλαμβάνει να σπιλώσει ένα μεγάλο εκκλησιαστικό άνδρα της Ελλάδας. Γράφει: ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος κατήντησε στα έσχατα του βίου του άθυρμα της Ρωσικής Εκκλησίας.” 

Παίγνιο στα χέρια του Βαρθολομαίου έγινε η Εκκλησία που της προκάλεσε αδικαιολόγητα πολλαπλά σχίσματα με πρωτεύον το Μέγα Σχίσμα Οικουμενικού-Ρωσίας. Που έκοψε την Ορθοδοξία στα δυο.

”Δεν φτάνει που δεν αναγνωρίζει την Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ουκρανίας.” Γιατί θα έπρεπε ν΄αναγνωρίζει ένα μόρφωμα αχειροτόνητων σχισματικών που δημιουργήθηκε ως παράλληλος θεσμός από πολιτικές σκοπιμότητες και καθ’ υπόδειξη ξένου παράγοντα και μάλιστα όταν δεν το αναγμωρίζει σύσσωμος ο Ορθόδοξος κόσμος με μόνες σκοτεινές εξαιρέσεις Φανάρι Αθήνα Κύπρος και Αλεξάνδρεια;

”Παρεμβαίνει ενεργά στηρίζοντας το αφήγημα του «ρωσικού κόσμου».” Kαι τον πατρο Κοσμά που στο Κολικόντασι όπου υπηρετεί ο Αναστάσιος άφησε τα κόκκαλά του Ρωσόφιλο τον σπιούνευαν. Και λοιπόν; αγίασε; αγίασε.

”Μιλάει υπέρ της ειρήνης, αλλά στην πραγματικότητα τάσσεται υπέρ της Ρωσίας, καθώς στρέφεται εναντίον του Ουκρανικού κράτους, το οποίο αγωνίζεται να αντιμετωπίσει την βάναυση ρωσική εισβολή.” Πιο ειρηνοποιός από τον Αναστάσιο δεν υπάρχει..αλλά μην μας περνάτε και για ηλιθίους.

…..

”Για τον Αλβανίας Αναστάσιο η ρωσοκίνητη Εκκλησία του Ονουφρίου”( από πότε έγινε ρωσοκίνητη είναι αυτή η μια Εκκλησία που αναγνώριζε ως το 2022 και το Φανάρι και όλο το Ορθόδοξο σύμπαν. 

Τι θα πει ρωσοκίνητη απλά με βάση την κανονική τάξη της Εκκλησίας ανήκε δικαιωματικά στη δικαιοδοσία του Πατριαρχείου Μόσχας κάτι που δεν αμφισβητούσε ούτε ο Βαρθολομαίος.) υφίσταται «θηριωδίες» ( το θηριωδίες γιατί καλέ μου σε εισαγωγικά από το 2014 ως σήμερα υπάρχει εκτενές μαρτυρολόγιο παπάδων μοναχών πιστών που έπεσαν από τις θεοφοβούμενες ευλογημένες βόμβες των Ποροσένκο-Ζελένσκι) από το κράτος της Ουκρανίας, το οποίο εν μέσω δεινού πολέμου προσπαθεί να απομονώσει τους ρωσόφιλους ( δεν είναι ρωσόφιλοι είναι φιλορθόδοξοι γιατί ξέρουν χωρίς την Υπερδύναμη της η Ορθοδοξία θα γίνει σκορποχώρι όπως οι χριστιανοί της Ανατολής κάτι σαν Μελκίτες Χαλδαίους Αραμαίους Μαρωνίτες κλπ) και – ποιος ξέρει τα άλλο; – επισκόπους του Ονουφρίου, οι οποίοι ασκούν απροκάλυπτα προπαγάνδα υπέρ της Ρωσίας , έχοντας ως «προκάλυμμα» την κατ’ αυτούς «σχισματική» Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ουκρανίας.

Σε καιρό πολέμου – είναι γνωστό τοις πάσι – λαμβάνονται μέτρα εκτάκτου ανάγκης. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει συγκεκριμένη δράση υπέρ του εισβολέα. ( μόνο από Ουνία και Σταυροφόρους οι Ορθόδοξοι έχουν ξαναδιωχθεί από χριστιανούς.. τι θα πει είθισται;)

Μετά, λοιπόν, τον Μόσχας Κύριλλο, ο οποίος απευθύνθηκε σε θρησκευτικούς ηγέτες και εκπροσώπους διεθνών οργανισμών για την καταδικαστική ετυμηγορία κατά του μητροπολίτη Ιωνάθαν, μετά τον Βουδαπέστης Ιλαρίωνα, ο οποίος απηύθυνε ανάλογη έκκληση στον πρόεδρο της Ουγγαρίας, έρχεται ο Αλβανίας Αναστάσιος να «στηρίξει» τον εν λόγω ιεράρχη,(ο Αναστάσιος δεν εφαρμόζει παρά το ευαγγελικό: σε φυλακή ήμουν, και ήρθατε σε μένα) θεωρώντας υπεύθυνο το κράτος της Ουκρανίας, που είναι σε απόλυτη έκτακτη κατάσταση λόγω της ρωσικής εισβολής (τι την περάσατε τη Ρωσία κρατίδιο ή ψευδοκράτος που θα κάτσει να την καταπιεί η αμερικάνικη χοάνη και ο ιμπεριαλισμός ΝΑΤΟ-ΗΠΑ. 

Εδώ οι ΗΠΑ επιχειρούν από Μ Ανατολή ως Βαλκάνια από Λατινική Αμερική ως Αφρική, ως Βαλτική και η Ρωσία θα πέσει αμαχητί στα σύνορα της).

Ο Αλβανίας Αναστάσιος δεν είδε πώς εξελίχθηκε η περίπτωση του ηγουμένου της Λαύρας των Σπηλαίων, μητροπολίτη Τσερνομπίλ Παύλου;

Αφέθηκε, λέει, ελεύθερος πολύ σύντομα γιατί «περίπου 1000 πιστοί», συγκέντρωσαν το αστρονομικό ποσό των 900.000 ευρώ (33.000.000 γρίβνα). ( είναι προς τιμήν του ότι του επέβαλαν ”την τιμή του τετιμημένου”. Μας αρκεί ο Μάρτυρας Παύλος Χαλεπίου ας έδινε και το Φανάρι τότε τα λύτρα να τον σώσει. Eίστε αιμοχαρείς;)

Διερωτώμαι πόσοι φυλακισμένοι στη γη μπορούν να συγκεντρώσουν ανάλογη εγγύηση αποφυλάκισης (sic)! ( Πάντως για να εξηγούμαστε δεσποτάδες δεσμώτες μόνο στο καθεστώς Ζελένσκι υπάρχουν ανά τον κόσμο)

Εδώ όμως πρόκειται για την «Αγία Ρωσία», οπότε όλα γίνονται!

Κατά την προσωπική μου γνώμη και πολύ επιεικείς ( διακρίνω μια αδελφοκτόνα αιμοχαρή διάθεση εκ μέρους σας, θέλετε πιο πολλά βασανιστήρια σας καταλαβαίνω) είναι οι Ουκρανικές Αρχές με όλους αυτούς τους Ονουφριακούς, οι οποίοι μέσα στη φωτιά του πολέμου μας κραδαίνουν τους «σχισματικούς» της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας, ως αναίσχυντη πρόφαση της ρωσο-υποταγής τους. (Με τη Ρωσία είμαστε αδέρφια Ορθόδοξα και δεν τίθεται θέμα υποταγής. Η Υποταγή επιβάλεται από ξένη δύναμη όπως την Προτεσταντοκαθολική των ΗΠΑ που υπέταξε το Φανάρι).

Είναι κρίμα που τον Αλβανίας Αναστάσιο κατάπιε η χοάνη του «ρωσικού κόσμου». ( ο ρώσικος κόσμος είναι ένα μεγάλο τμήμα της ορθοδοξόσφαιρας και να τον κατάπιε και τον Ιωνά τον κατάπιε ο ΙΧΘΥΣ ο αδηφάγος άδης να μην σε καπαπιεί εκεί είναι το δυστύχημα.) 

Και δυστυχώς δεν υπάρχει προοπτική επιστροφής… Θα πεθάνει αμετανόητος. ( κοίταξε άνθρωπε μου την καμπούρα σου και άσε τον Αναστάσιο να τον κρίνει ο Θεός για τη μεγαλειώδη προσφορά του στον άνθρωπο και στην Εκκλησία)

Kαι υπάρχει και άλλος επιτιθέμενος..

αλλά εδώ δεν χρειάζεται να μιλήσουμε εμείς μιλάει το προφίλ που προλάβαμε και το φωτογραφίσουμε !

και όλως τυχαίως ο μίστερ που στο προφίλ του έχει ένα χαρακτηριστικό σύμβολο και 2 σημαίες αλλά όχι ελληνικές κι ας κόπτεται για το Γένος δημοσιεύει αυτή την ανάρτηση μαζί με τον καταγγελόμενο από την Εκκλησία Αλβανίας αρχιμανδρίτη ( Ηλίας Αναστασιάδης) αυτές είναι οι καταγγελόμενες χυδαιότητες..



Όταν διαλέγει το Φανάρι ανθρώπους να κάνουν τη βρώμικη δουλειά άλλη φορά να προσλαμβάνει πιο επαγγελματίες γιατί εκτίθεται διπλά.

Όσο για τον Αρχιμανδρίτη της Κρήτης ιδού προφίλ.. τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται Αζοφίτης είναι;




Ηχηρή παρέμβαση Αρχιεπίσκοπου Αναστάσιου Αλβανίας στο Ουκρανικό. M’ επιστολή του στον φυλακισμένο Υμνογράφο και Δεσπότη Tulchyn και Bratslav Ιωνάθαν καταγγέλει ”διωγμό.. θηριωδίες κατά ευσεβούς ορθόδοξου Ιερού κλήρου και λαού και περίφημων Ιερών τόπων στην Ουκρανία”!



Ηχηρή παρέμβαση Αρχιεπίσκοπου Αναστάσιου Αλβανίας στο Ουκρανικό. Καθαρός ως το τέλος ο Αναστάσιος… Αδειάζει τον βούρκο του CIA-Βαρθολομαίου και τους δοτούς συνεργάτες του ..τους μετρημένους στα δάχτυλα μιας χειρός σ΄Ελλάδα, Κύπρο, Αλεξάνδρεια. Βγάζει τη ντροπή όλης της ελλαδικής Εκκλησίας..

Με επιστολή του στον φυλακισμένο Υμνογράφο και Δεσπότη Tulchyn και Bratslav Ιωνάθαν καταγγέλει ”διωγμό.. θηριωδίες κατά ευσεβούς ορθόδοξου Ιερού κλήρου και λαού και περίφημων Ιερών τόπων στην Ουκρανία”!

Αναστάσιος. Ένας πραγματικός ποιμενάχρης.. που δεν λύγισε ποτέ που δεν παζάρεψε την πίστη του ούτε την Εκκλησία σε σκοτεινές περιόδους. 

Αφιερώθηκε ενσυνείδητα εξ αρχής πρόσφερε έκανε ό,τι περισσότερο μπορεί να κάνει κανείς ανθρωπίνως για την Εκκλησία. Το ελληνικό κονκλάβιο και το κυπριακό μ’ εξαίρεση Μόρφου, Κυθήρων πρέπει να αισθάνεται ταπεινωμένο μετά την ηχηρή παρέμβαση Αναστάσιου στο Ουκρανικό. ΕΙΝΑΙ ΔΙΩΚΤΕΣ.

Απέστειλε επιστολή κόλαφο για Φανάρι στον Μητροπολίτη Tulchyn και Bratslav Ιωνάθαν -ο οποίος είναι και πασίγνωστος Υμνογράφος- που καταδικάστηκε προ ημερών από τις ουκρανικές αρχές σε 5ετή φυλάκιση και κατάσχεση περιουσίας με κατηγορίες για «βίαιη ανατροπή του καθεστώτος και προσβολή της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας».

Ο Προκαθήμενος της Αλβανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Μακαριώτατος Μητροπολίτης Αναστάσιος, έστειλε επιστολή στον Μητροπολίτη Tulchyn και Bratslav Ιωνάθαν με λόγια συμπαράστασης και εν Χριστώ αγάπης.
«+Αναστάσιος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας

προς Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης Tulchyn και Bratslav Ιωνάθαν

Σεβασμιώτατε, αδελφέ εν Χριστώ,

Με βαθύτατη λύπη παρακολουθούμε τις οδυνηρές δοκιμασίες του πολυαγαπημένου Σεβασμιότατου και του εκλεκτού σου ποιμνίου.

Συμμεριζόμαστε τα βάσανά σας και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, μοιραζόμαστε όπου χρειάζεται τη μαρτυρία μας για τις θηριωδίες κατά του ευσεβούς ορθόδοξου Ιερού κλήρου, του ευσεβούς λαού καθώς και των περίφημων Ιερών τόπων στην Ουκρανία.

Αδελφικά, προσευχόμαστε ο Θεός να σας δώσει δύναμη ώστε «ἀλλ᾿ ἐν παντὶ συνιστῶντες ἑαυτοὺς ὡς Θεοῦ διάκονοι, ἐν ὑπομονῇ πολλῇ, ἐν θλίψεσιν, ἐν ἀνάγκαις, ἐν στενοχωρίαις, ἐν πληγαῖς, ἐν φυλακαῖς, ἐν ἀκαταστασίαις..» (Β’ Κορ. 6:4- 5).»

Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι ακατάπαυστα μαζί σας, ώστε εισερχόμενος στην χορεία των νεομαρτύρων, να αντισταθείτε και εσείς στον σημερινό παράλογο διωγμό «εν Πνεύματι ‘Αγίω, εν αγάπη ανυποκρίτω, εν λόγω αληθείας, εν δυνάμει Θεού… ως αγνοούμενοι και επιγινωσκόμενοι, ως αποθνήσκοντες και ιδού ζώμεν, ως παιδευόμενοι και μη θανατούμενοι» (Β΄ Κορ. 6. 6-9).»

Με μεγάλο σεβασμό και ειλικρινή εν Χριστώ αγάπη, διατελώ

† ο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας

Αναστάσιος











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου