Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ Ο ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΙ!!!



ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Ο ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!




Στη ώρα που η χώρα τελεί υπό εχθρική κατοχή και η πολιτική ελίτ τρέμει για την ασφάλειά της και αγωνιά για την διατήρηση της κυριαρχίας της, έμελλε να το δούμε και αυτό:
Απαγόρευσαν στους πιστούς να προσέλθουν στον Άγιο Δημήτριο, τον πολιούχο της πόλης κατά του εορτασμούς των 100 χρόνων από την απελευθέρωσή της, αν δεν είχαν πρόσκληση οι πολίτες που ήθελαν να προσκυνήσουν.


Αιτία ήταν η παρουσία κυβερνητικών αξιωματούχων που βέβαια δεν είναι ακριβώς "λαοφιλείς" οπότε θεώρησαν ότι το καταλληλότερο μέτρο είναι να κάνουν εκκλησιασμό με ... προσκλήσεις!
Και μέσα σε όλο αυτό το κλίμα παρακμής ήρθε και ο γραφικός δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ.Μπουτάρης, ο οποίος έχει αλλεργία με οτιδήποτε εθνικό και ζήτησε να ... καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις!
 
«Ενοχλεί την αισθητική μου πέραν κάθε λογικής, δεν πρόκειται να παραστώ» δήλωσε για την αυριανή μαθητική παρέλαση στην πόλη του. Πολύ θα στεναχωρηθούν οι Θεσσαλονικεύς που δεν θα παραστεί o δήμαρχος που φτιάχνει άγαλμα στον σφαγές του Ελληνισμού, Κεμάλ.
Δυο χρονάκια έμειναν για να ξεκουμπιστεί και να μην ξαναγυρίσει ο εκλεκτός της κυβέρνησης Παπανδρέου στις δημοτικές εκλογές του 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου