Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ

 
 
Συρία:
Πανωλεθρία των ισλαμιστών ανταρτών

 
 
 

Tα ψέματα τελειώνουν για τις εισαγόμενες "εξεγερμένες" ομάδες στη Συρία, πλέον οι απώλειές τους αυξάνονται με εκθετικό ρυθμό, τα στρατεύματα του Άσαντ τις έχουν εγκλωβίσει και τις καταστρέφουν με αυξανόμενη ένταση.Οι απόπειρες ανάφλεξης μιας σύγκρουσης με την Τουρκία είχαν ως σκοπό να δώσουν το φιλί της"ζωής" στους ισλαμιστές μισθοφόρους, αλλά μετά την παρέμβαση της Ρωσίας και αυτό το όνειρο τείνει να σβήσει.

Δεκάδες αντάρτες του λεγόμενου Συριακού Ελεύθερου Στρατού σκοτώθηκαν σε μεγάλης κλίμακας επιχείρηση, την οποία πραγματοποιούν τα κυβερνητικά στρατεύματα στην επαρχία Χομς, κοντά στα σύνορα με το Λίβανο. Αυτό μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Νοτίως της πόλης Ελ Κουσάιρ καταστράφηκε βάση μιας από τις ένοπλες ομάδες. Σκοτώθηκαν 40 μέλη της, μεταξύ των οποίων και ο ηγέτης της ομάδας, που ήταν αντάρτης από τον Λίβανο.

Βλέπουμε ότι ο συριακός στρατός μεθοδευμένα προσπαθεί να αποκόψει τη ροή εφοδίων και μισθοφόρων από τα σύνορα της Συρίας με Τουρκία, και Λίβανο, κάτι που ήδη αποδίδει καρπούς. Φυσικά μόλις αυτό επιτευχθεί πλήρως το τέλος των μισθοφόρων στο Χαλέπι και τη Δαμασκό είναι δεδομένο.



DefenceNet


1 σχόλιο: