Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ;

 
ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ  ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΡΟ ΙΕΡΕΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

 
 
 


'Ενας ιερέας που υπηρετούσε στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αντιοχείας, δολοφονήθηκε από μισθοφόρους ισλαμιστές στην Συρία, αφού πρώτα βασανίστηκε φρικτά, ενώ μετέφερε λύτρα για την απελευθέρωση ενός απαχθέντος Σύρου γιατρού επίσης ελληνορθόδοξου. Ο ιερέας απάχθηκε με την σειρά του και ζητήθηκαν λύτρα για την απελευθέρωσή του.
 

Είναι μόνο ένα αιματηρό επεισόδιο από τα εκατοντάδες που έχουν συμβεί σε βάρος της Ελληνορθόδοξης κοινότητας της Συρίας τους οποίους δολοφονούν καθημερινά οι ισλαμιστές αντάρτες και οι μισθοφόροι ενώ το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έχει ταχθεί σαφώς υπέρ των ισλαμιστών με δηλώσεις ακόμα και του ίδιου του υπουργού Εξωτερικών Δ.Αβραμόπουλου.

Ο 43χρονος ιερέας Σωτήρη Χαντάντ, βρέθηκε νεκρός στην πόλη Κατάνα και ενώ αγνοούνταν η τύχη του επί μια τουλάχιστον εβδομάδα.

Τον είχαν βασανίσει φρικτά, του έβγαλαν τα μάτια και βέβαια είχαν αρπάξει τα λύτρα που μετέφερε για την απελευθέρωση του άλλου Ελληνορθόδοξου, του οποίου η τύχη αγνοείται.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δέκα ημέρες όταν άγνωστοι απήγαγαν έναν 35χρονο γιατρό μέλος της Ορθόδοξης Κοινότητας. Τότε ισλαμιστές μισθοφόροι τηλεφώνησαν στην οικογένειά του και ζήτησαν λύτρα ύψους 550.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.
Τα χρήματα ανέλαβαν να μεταφέρουν ο ιερέας και ο θείος του γιατρού, όμως στην συνέχεια, έπεσαν και αυτοί θύματα απαγωγής.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σήμερα, Πέμπτη, το πρωί οι επιτελείς του Πατριαρχείου Αντιοχείας δέχθηκαν τηλεφώνημα αγνώστου, πιθανότατα από την ομάδα των απαγωγέων, ο οποίος τους έδωσε πληροφορίες για την τοποθεσία που βρισκόταν η σωρός του ιερέα στην πόλη Ντρούσα, στην συνοικία Τζαραμάνα.

Το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι κατά την διάρκεια της κηδείας του οι ισλαμιστές είχαν τοποθετήσει βόμβες στις πορεία της πομπής, οι οποίοι σκότωσαν τουλάχιστον 4 άτομα, όλους Ελληνορθόδοξους.
Το Πατριαρχείο Αντιοχείας εξέδωσε ανακοίνωση σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα. «Ζούμε όλοι μαζί. Η ενέργεια αυτή δεν μπορεί να έγινε από Σύριους. Οι άνθρωποι σέβονται τους ιερείς, όπως και τους Ιμάμηδες», φωτογραφίζοντας τους ισλαμιστές μισθοφόρους που με την υποστήριξη των δυτικών έχουν αιματοκυλίσει την Συρία.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κανένα συλληπητήριο τηλεγράφημα από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, ενώ αντίθετα πριν μερικές ημέρες η ρωσική εκκλησία είχε εκφράσει την αγωνία της για την τύχη των χριστιανών της Συρίας, οι οποίοι διώκονται και δολοφονούνται από τους ισλαμιστές.


 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου