Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΜΑΡ Η ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ Η ΔΗΜ.ΑΡ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ

 


 Ερώτηση στους υπουργούς Εθνικής Άμυνας,
 Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και
Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη έκαναν οι
 Βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Μαρία Γιαννακάκη, Πάρις Μουτσινάς, Γιώργος Κυρίτσης, Βασίλης Οικονόμου και Νίκος Τσούκαλης
Η ερώτηση αρχίζει ως εξής:

"Κύριοι Υπουργοί


Στις 9 Οκτωβρίου, στα πλαίσια της διαδήλωσης που έλαβε χώρα στην Πλατεία Συντάγματος, ομάδα ένστολων προέβηκε σε ιδιότυπη παρέλαση στην οδό Αμαλίας, φωνάζοντας συνθήματα εθνικιστικού χαρακτήρα..."
Το "εθνικιστικό" σύνθημα είναι αυτό που πρωτοειπώθηκε στο Σύνταγμα από τον φίλο μου Λ.Α. το φωνάξαμε μαζί από την ντουντούκα  και έγινε ένα από τα πιό πετυχημένα συνθήματα της αντίστασης κατά του σύγχρονου ναζισμού 

"Μαζί - μαζί να φύγουν οι Ναζί"  

Είμαστε λοιπόν υπερήφανοι που το βροντοφώναξαν οι έφεδροι των ειδικών δυνάμεων στην συγκέντρωση της 9ης Οκτωβρίου:
 (Eκτός αν μας πουν ότι είναι εθνικιστικό το "Έξω η Μέρκελ απ΄την Ελλάδα"ή το "Ελλάς-Ελλάς" γιατί αυτά μόνο φώναξαν)

 
Φιλοναζιστική λοιπόν η ΔΗΜΑΡ, καθόλου περίεργο αφού αποτελεί τον ένα από τους τρείς πυλώνες της δωσίλογης στην σιωνιστική Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία (ΠΤΕ)κυβέρνησης, απλώς αποκαλύπτεται περίτρανα με την ερώτησή της αυτή ότι όχι μόνο αριστερά δεν είναι αλλά ούτε κάν δημοκρατική!
(Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Γιώργος Κυρίτσης έπαιζε κάποτε τον Ρόμελ σε μιά τηλεοπτική σειρά της επταετίας "Ο Άγνωστος Πόλεμος", που άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εθνικιστική!)

Η ΔΗΜΑΡ επιπλέον κατηγορεί τους εφέδρους ότι κάνουν αντιποίηση αρχής όταν φοράνε τη στολή που τίμησαν για χρόνια και τους μπερέδες που πήραν μετά από σκληρές δοκιμασίες.

Αλλά ας αφήσω καλύτερα τον επίσης φίλο απόστρατο στρατηγό
Δ. Κυπριώτη που έδωσε στην επαίσχυντη ερώτηση της ΔΗΜΑΡ, γενναία "κομμαντάδικη" απάντηση.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜ.ΑΡ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΑΡΕΛΑΣΗ" ΤΗΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.Κυρίες και κύριοι της ΔΗΜ.ΑΡ. και οποιασδήποτε πολιτικής ή μη παράταξης που ενοχληθήκατε σχετικά με την εκδήλωση "παρέλαση" της (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων έχουμε να σας απαντήσουμε τα εξής:
Η (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι έχουν υπηρετήσει τις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδος και Κύπρου. Μέλη της είναι Έφεδροι οπλίτες και Εν Αποστρατεία Υπαξιωματικοί / Αξιωματικοί οι οποίοι ανήκουν ως υπηρετούντες στα ένδοξα Σώματα των Καταδρομών - Αλεξιπτωτιστών - Πεζοναυτών και Υποβρυχίων Καταστροφών ( Ο.Υ.Κ.) της Ελλάδος και Κύπρου.
Η (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων υπάρχει για να ενώνει όλη τη Εφεδρεία των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς και Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδος και Κύπρου. Ο σκοπός της είναι να διοργανώνει ασκήσεις στα αντικείμενα των Ειδικών Δυνάμεων στα οποία είχαμε εκπαιδευτεί κατά τη διάρκεια της Θητείας μας.
 Ο λόγος είναι για να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα ώστε να υπερασπιστούμε τη Πατρίδα και το Ελληνικό Έθνος όποτε μας ζητηθεί. Κάτι που θα έπρεπε να έχει μεριμνήσει το Ελληνικό Κράτος για την ετοιμότητα της Εφεδρείας.
 Αντί αυτού μας έχετε πετάξει στο καλάθι των αχρήστων.
Εμείς όμως δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε αυτό που θα έπρεπε να έχει μεριμνήσει το Ελληνικό Κράτος πληρώνοντας με δικά μας έξοδα για να είμαστε πάντα έτοιμοι να υπερασπιστούμε τη Πατρίδα και την Εθνική μας Κυριαρχία.
Όσο αφορά την εκδήλωση "παρέλαση" της 9 Οκτωβρίου 2012 στο κέντρο της Αθήνας θα θέλαμε να πούμε τα εξής:
Κάποιοι από εσάς νομίζετε πως τα καλύτερα πανεπιστήμια είναι του Cambridge και του Harvard. Για εμάς τους
 
Έφεδρους το καλύτερο "πανεπιστήμιο" είναι του Μεγάλου Πεύκου (για κάποιους αστράτευτους Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων) στο οποίο το πρώτο πράγμα που μαθαίναμε ήταν η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ.
Η Αγάπη και ο Σεβασμός για τη Πατρίδα που θα χύσουμε και το αίμα μας αν χρειαστεί. Η σκληρή εκπαίδευση σε αντίξοες συνθήκες και το δέσιμο μεταξύ μας σαν μια γροθιά που μας κατατάσσει σε μια άλλη "πάστα" ανθρώπων.
Επειδή τρέχει στο αίμα μας η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ και το ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ είναι και οι λόγοι που διαμαρτυρόμαστε συνεχώς για την προδοσία της Πατρίδας και το ξεπούλημά της από κάποιους υποταγμένους οι οποίοι είναι ανάξιοι να λέγονται ΕΛΛΗΝΕΣ.
Κάνετε ζήτημα για την ένστολη διαμαρτυρία μας και επικαλείστε λόγους για αντιποίηση αρχής σε ανθρώπους που έχουμε Τιμήσει τη Στολή, τα Σχολεία και τον Μπερέ μας που φτύσαμε αίμα για να τα αποκτήσουμε.
Μπορούμε αν θέλετε να σας καταθέσουμε τα Διακριτικά μας. Άλλωστε μπορεί να τα βρεί οποιοσδήποτε θελήσει στο Μοναστηράκι με 5 Ευρώ. Για εμάς η αξία τους είναι ανεκτίμητη και θα τα έχουμε πάντα μέσα στις καρδιές και στις ψυχές μας.
Αν νομίζετε όμως ότι με όλα αυτά θα σταματήσουμε να είμαστε στους δρόμους και δίπλα στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό Πλανάσθε πλάνην οικτράν.
Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε στους δρόμους και δεν θα μας σταματήσει τίποτε και κανείς. Έχουμε ορκιστεί στη Πατρίδα όπως κι εσείς, μόνο που εσείς ξεχνάτε τον Όρκο σας την επόμενη ημέρα. Εμείς τον τηρούμε και θα συνεχίσουμε να τον τηρούμε μέχρι να βρεθούμε στο νεκροκρέβατο.
 
Για το νεκροκρέβατο κρατήστε και μια μικρή επιφύλαξη γιατί ....

 ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ:
 
 ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου