Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΕΚΡΟ ΤΟΥ "ΘΑΒΕΙ" ΤΟ ΚΚΕ


ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ;

 

Για δεύτερη φορά το ΚΚΕ περνάει στο "ντουκου" τον νεκρό διαδηλωτή του ΠΑΜΕ και σπεύδει να δηλώσει ότι ο θάνατος είναι ανεξάρτητος από τα επεισόδια στο Σύνταγμα.

Βέβαια λέει ότι ένοιωσε αδιαθεσία λίγο μετά από την λήξη της διαδήλωσης του ΠΑΜΕ αλλά όλως τυχαίως τότε είχαν ξεκινήσει τα επεισόδια!!!


Το λιγότερο που θα περιμέναμε είναι να καταγγείλει την παράνομη χρήση χημικών ασφυξιογόνων από την αστυνομία, χημικών που η χρήση τους απαγορεύεται σε καιρό πολέμου ως χημικό όπλο, ενώ ο χρήστης θεωρείται εγκληματίας πολέμου!



Γράφει 
"Ριζοσπάστης" στις 19 Οκτωβρίου 2012:

"Την τελευταία του πνοή άφησε χτες ένας άνεργος ναυτεργάτης διαδηλώνοντας κάτω απ' τις σημαίες του ΠΑΜΕ ενάντια στα βάρβαρα μέτρα της συγκυβέρνησης.
Τα μπλοκ του ΠΑΜΕ είχαν περάσει ήδη απ' το Σύνταγμα και γύρω στη 1:10 ο 65χρονος Ξενοφών Λούγαρης, νιώθοντας αδιαθεσία, κάθησε στο προαύλιο της Ρώσικης Εκκλησίας στην οδό Φιλελλήνων. Μια νοσηλεύτρια κατάλαβε ότι «κάτι συμβαίνει» και τον ρώτησε «τι έχει;». Απάντησε πως νιώθει πόνο στο στήθος."
---------------------------------------------------------------------------------
«Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του και τα βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού άνεργου ναυτεργάτη. Εφυγε αγωνιζόμενος μαζί με χιλιάδες εργαζόμενους, νέους και ανέργους συναδέλφους του για τα δικαιώματα των εργαζομένων».
Ανακοίνωση έβγαλε και η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ τονίζοντας: «Εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον τραγικό θάνατο του συναγωνιστή μας. Ο συναγωνιστής μας που απεβίωσε από καρδιακό επεισόδιο, ήταν μακροχρόνια άνεργος ναυτεργάτης και πάλευε μέσα από τις γραμμές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.
Από την πρώτη στιγμή που αισθάνθηκε δυσφορία, του προσφέρθηκε βοήθεια από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του ΠΑΜΕ και κλήθηκε το ΕΚΑΒ.
Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναγωνιστή μας».

Για άλλη μια φορά η ηγεσία του ΚΚΕ επαληθεύει την συστημική και εν τέλει συνεργητική στο καθεστώς συμπεριφορά της...


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου