Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΤΩΣΑΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ...

 
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ VPRC: 6ο ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΑΣΕ 1ος Ο ΣΥΡΙΖΑ
 
 


ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΙΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Πιστεύουμε ότι από παραδρομή ο πολύ καλός ιστότοπος DefenceΝet χρησιμοποίησε
την εικόνα που εμείς είχαμε φτιάξει για να  πούμε με χιούμορ πως μπορούμε να αποτρέψουμε τους ηλικιωμένους να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, χωρίς αναφορά στο ιστολόγιό μας, Πάντως η εικόνα όπως βλέπετε έχει το λογότυπο του ιστολογίου μας, ενώ στην αναδημοσίευσή της κρύφτηκε.
Εμείς δεν παραλείπουμε ποτέ την αναφορά στις αναδημοσιεύσεις μας από το γνωστό ιστοτόπο, να βάζουμε ενεργό σύνδεσμο, όπως κάνουμε με όλα τα ιστολόγια.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Ολική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, η οποία πάντως προδιαγραφόταν από τα τελευταία ευρήματα, ειδικά αυτά των ποιοτικών στοιχείων της Public Issue πριν δύο εβδομάδες, δείχνει δημοσκόπηση της VPRC που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας "Ελλάδα Αύριο"




Σύμφωνα με την έρευνα η οποία έγινε με αναγωγή επί των αναποφάσιστων (εκτίμηση εκλογικής επιρροής) ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει πρώτο κόμμα με 30,5% και τρίτο η Χρυσή Αυγή με 14%, η οποία έτσι ή αλλιώς ήταν τρίτο κόμμα εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τώρα αυξάνει τα ποσοστά της. 


Η έρευνα αποτυπώνει την στιγμή που γίνεται και εκτός από την πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ. Τέταρτο κόμμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7% (αντέχει χωρίς να αυξάνει ποσοστό, αλλά αντέχει...), το ΚΚΕ δείχνει ελαφρά ενισχυμένο με 6,5%, το ΠΑΣΟΚ έχει πέσει έκτο κόμμα με 5,5% μαζί με την ΔΗΜΑΡ που συγκεντρώνουν από 5,5%.

Σύμφωνα πάντα με την εκτίμηση εκλογικής επιρροής τα αποτελέσματα είναι:


ΣΥΡΙΖΑ 30,5%
ΝΔ 27%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 14%
ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ 7%

ΚΚΕ 6,5%

ΠΑΣΟΚ 5,5%

ΔΗΜΑΡ 5,5%

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ 1%

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 1%
ΛΑΟΣ 0,5%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 1,5%


 

DefenceΝet


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου