Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΙΡΑ....


ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΤΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
(ΠΤΕ). Η ΑΥΤΗΣ ΕΛΕΕΙΝΟΤΗΣ Η ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ΓΕΡΜΑΝΙΑ"Α.Ε.




Τολμάει και έρχεται στην ιερή Ελλάδα, αυτό το γυναικοειδές ζόμπι, που δεν γνωρίζει τι σημαίνει ηθική και για να το αποδείξει στους πάτρωνές της σιωνιστές τραπεζίτες, έδωσε πολλές φορές εξετάσεις ανηθικότητας. 


Αφού αναρριχήθηκε στην ιεραρχία του CDU ελέω  Χέλμουτ Κόλ και όλοι την ήξεραν σαν "το κορίτσι του Κολ" (από τότε έκοβαν τους διφθόγγους και στην προκειμένη περίπτωση το "ου"), μετά αρχίζει ένα ράλλυ προαγωγών όπυ εντελώς συμπτωματικά έπαιρνε πάντα την θέση κάποιου που την είχε υποστηρίξει και του οποίου το όνομα συνεδέετο με σκάνδαλα!

Έφτασε να γίνει υπουργός περιβάλλοντος στην κυβέρνηση Κόλ, όπου αντί για το περιβάλλον προστάτευσε τα πυρηνικά απόβλητα και έτσι απέκτησε την φήμη βοηθού της πυρηνικής βιομηχανίας!!!

Στο τέλος τρώει και τον ευεργέτη της Χέλμουτ Κόλ αλλά και τον διάδοχό του Σόιμπλε που την είχε προτείνει για την γ.γραματεία του κόμματος, πάλι με σκάνδαλα μαύρων χρηματοδοτήσεων.

Τέλος ανέλαβε την ηγεσία της κοινοβουλευτικής ομάδας του CDU και τάχθηκε υπέρ της συμμετοχής της Γερμανίας στον πόλεμο του Ιράκ, αντιπολιτευόμενη την άρνηση της κυβέρνησης Σρέντερ!!!

Όλα αυτά της εξασφάλισαν την εύνοια των τοκογλύφων κυρίων της που της έδωσαν την διαχείρηση της ευρωζώνης, του μεγαλύτερου κόλπου που κατεσκεύασαν, με κουμπαρά την γερμανία αυτήν την σιωνιστική  ανώνυμη εταιρία.

Ακολουθεί φωτογραφικό "βιογραφικό" της μέγαιρας...





Ο Αδόλφος Χίτλερ (που χρηματοδοτήθηκε από την ίδια οικογένεια που σήμερα είναι αφεντικό της Μέρκελ τους Rothschilds) με μιά μικρή που θα μπορούσε να είναι η Χέρλιντ Κάσνερ, μητέρα της Μέρκελ (επάνω δεξιά όπως είναι σήμερα)...



Από ποιόν άραγε έμαθε τον χαιρετισμό;

  

Angela Merkel Signature.svg

Αυτό δεν είναι ορνιθοσκάλισμα, είναι κάτι ακόμα χειρότερο,
είναι η υπογραφή της Μέρκελ


 Î£Ï‡ÎµÏ„ική εικόνα

Με τους αγαπημένους της...δημοσιογράφους


Για όσους νομίζουν ότι είναι σιδηρά κυρία, ιδού πως κάθεται δίπλα στον κύριό της G. Soros





ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ
ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
YΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου