Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ


ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (120 ΔΙΣ + 110 ΔΙΣ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 ΚΑΙ 2 ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΛΗ Η ΦΟΥΣΚΑ ΜΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


ΒΙΝΤΕΟ: Αποκάλυψη-Βόμβα από τον Γιώργο Αδαλή για την σύνθεση των κεφαλαίων που έλαβε ως δάνειο η Ελλάδα

Η συνέντευξη αυτή απαντά τα ερωτήματα όλων των Ελλήνων, σχετικά με την στάση του Πολ Τόμσεν, της Ε.Ε. , του ΔΝΤ και του αναπάντεχου ερχομού της Μέρκελ στην Ελλάδα







Ο Γιώργος Αδαλής είναι καλεσμένος στην   εκπομπή  του Δημοσιογράφου-αναλυτή Γιώργου Πηλίτσιου, «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ» στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης www.gradio.gr (στους 105.8FM) .Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές για την σύνθεση των κεφαλαίων που δανείστηκε η Ελλάδα από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ.

Χαρακτηρίζει "φούσκα" τα κεφάλαια, τα οποία υποστηρίζει ότι δεν αποτελούν χρήμα και αναλύει την κατάσταση στη Μ.Ανατολή. Μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που θα σχολιαστεί μιας και δεν έχει εξηγηθεί από κανέναν!

Επί της ουσίας βάζει για πρώτη φορά ένα τεράστιο ζήτημα που αφορά στη σύνθεση των κεφαλαίων που χρησιμοποιήθηκαν στην δανειοδότηση της Ελλάδας και αποκαλύπτει την μεγάλη φούσκα που θα σκάσει αν δεν πληρώσει η χώρα μας έστω μία δόση!

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε πέντε μέρες πριν έρθει η Μέρκελ στην Αθήνα κι ίσως εξηγεί πολλές άγνωστες πτυχές, για την υπόθεση του «χρέους της Ελλάδας»!

Το απόσπασμα αυτό που θα ακούσετε, είναι τμήμα μιας 35λεπτης συνέντευξης και αξίζει να την ακούσετε όλοι, γιατί το ζήτημα που αποκαλύπτει ο εκδότης των AegeanTimes.gr, δεν έχει ακουστεί ποτέ ξανά στο παρελθόν, και ίσως αποτελέσει στο μέλλον τον ακρογωνιαίο λίθο των αποκαλύψεων που έρχονται!

Ουσιαστικά η συνέντευξη αυτή απαντά τα ερωτήματα όλων των Ελλήνων, σχετικά με την στάση του Πολ Τόμσεν, της Ε.Ε. , του ΔΝΤ και του αναπάντεχου ερχομού της Μέρκελ στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου