Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ-ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

 
Χρεοκρατία και Κάρτα του Πολίτη


Το καθεστώς της χρεοκρατίας και των μνημονίων, δηλαδή οι εδώ υπηρέτες της παγκόσμιας ελίτ των τοκογλύφων αποβλέπει στην ονομαζόμενη «Κάρτα του πολίτη» για την παγίωση της κατοχής και της εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού.
 

Μας λένε προσχηματικά ότι με αυτήν θα διασυνδέονται ηλεκτρονικά όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου, θα ενσωματωθούν ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, εκλογικό αριθμός, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κάρτα διέλευσης διοδίων, κάρτα δημότη, αλλά και δεδομένα που έχουν σχέση με την υγεία (ηλεκτρονικός ιατρικός φάκελος), ώστε ο πολίτης να εξυπηρετείται παντού και «χωρίς γραφειοκρατία». Επίσης στο μέλλον σχεδιάζεται να ενταχθεί και η ηλεκτρονική «υπογραφή» των πολιτών.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που φαίνεται να έχει το μαύρο μέτωπο των μνημονιακών δυνάμεων, στόχος είναι να ψηφιστεί σύντομα και η «έξυπνη κάρτα» και μετά να ενεργοποιηθεί. Είναι ολοφάνερο ότι θα πρόκειται για μια υπερκάρτα η οποία θα αντικαταστήσει όλες τις κάρτες, τα βιβλιάρια, τα διαβατήρια και τις αστυνομικές ταυτότητες λίαν συντόμως. Το τελικό όνομά της θα είναι «ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη».
Αυτή η κάρτα του πολίτη είναι ακριβώς η ολοκλήρωση των υποδομών της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης».
Η αποθέωση των δομών της αιχμαλωσίας και υποδούλωσης των λαών στους εκμεταλλευτές επικυρίαρχους.
Φυσικά η ευρύτατη και παγκόσμια χρήση αυτού του όρου, αποτελεί έναν ευφημισμό και μια μάσκα αφού στην ουσία πρόκειται για ηλεκτρονική δικτατορία και παγκόσμια ηλεκτρονική τυραννία. Ο στόχος είναι η ελαχιστοποίηση των λαϊκών ελευθεριών, ο έλεγχος των συνειδήσεων και η απονέκρωση των ατομικών και κοινωνικών αντιδράσεων.
 
ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου