Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ " ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ" ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ


Πρώην επιστήμονας της NASA λέει ότι ο «δυτικός τρόπος ζωής» μπορεί να υποστηρίξει μέγιστο παγκόσμιο πληθυσμό 500 εκατομμυρίων ανθρώπων!!!




ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Αν αυτός και όσοι μιλάνε για λογαριασμό των Rothschilds, Rockefeller και λοιπών σιωνιστικών καθαρμάτων, είχαν ίχνος επιστημωσύνης σε όσα λένε, τότε θα μιλούσαμε για μια νέα ψευτοεπιστήμη, στην υπηρεσία της παγκόσμιας σιωνιστικής δικτατορίας, αυτήν πάνω στην οποία πειραματίζονταν οι " γιατροί" του Χίτλερ, την περίφημη " Ευγονική", δηλαδή την άκρα ρατσιστική γενετική που θα ελαττώσει τον πληθυσμό στα 500 εκατομμύρια, με ψευτοεπιστημονικές προφάσεις, με μόνο στόχο, να μπορούν να ελέγξουν καλύτερα την ανθρωπότητα.
Αυτό αποτελεί την απόλυτη ύβρη στον Θεό, που όχι απλώς έδωσε εντολή να αυξηθούμε και να πληθυνθούμε και να κατακυριεύσουμε την γή, αλλά πρός τούτο, μας έδωσε τόσες πηγές ενέργειας και τροφής, ώστε να επαρκούν σήμερα με τόση σπατάλη και κακοδιαχείρηση παγκοσμίως, για το διπλάσιο από τον υπάρχοντα πληθυσμό.

 Όλοι αυτοί οι ψευτοεπιστήμονες πρέπει να είναι τα μόνα θύματα της "ευγονικής", να εκλείψουν αυτοί όπως και οι άπληστοι σιωνιστες τραπεζίτες που τους χρηματοδοτούν, για να δεί ξανά η ανθρωπότητα, Θεού πρόσωπο!!!


 ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Dewayne Cecil, ένας πρώην κλιματολόγος της NASA, υποστήριξε πρόσφατα ότι η γη δεν μπορεί να υποστηρίξει περισσότερους από 500 εκατομμύρια ανθρώπους, εάν επιμείνουν στον τρέχοντα «δυτικό» τρόπο ζωής. Τόνισε επίσης ότι ο έλεγχος του πληθυσμού και η ​​διαχείριση των πόσιμων υδάτινων πόρων είναι οι " παγκόσμιες προτεραιότητες".


Ο Δρ Cecil, ο οποίος ήταν ερευνητής τόσο της NASA όσο και της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας, εργάζεται σήμερα για την Εθνικό κέντρο κλιματικών κινδύνων, στη Βόρεια Καρολίνα.
Ο Δρ. Cecil, ο οποίος ειδικεύεται σε κλιματικά δεδομένα, αν και αναγνωρίζει ότι το ερώτημα εάν οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι για την κλιματική αλλαγή δεν έχει απαντηθεί οριστικά, εξέφρασε την ανησυχία του ότι «η γη μπορεί να αντέξει μόνο μισό δισεκατομμύριο ανθρώπους οι οποίοι να ακολουθούν το δυτικό πρότυπο κατανάλωσης».


Όπως είχε αναφέρει σε πρόσφατο άρθρο , ο αριθμός των 500 εκατ. ανθρώπων έχει καθοριστεί και από δημογράφους και οικολόγους ως «βέλτιστο μέγεθος του πληθυσμού" κατά τον τελευταίο αιώνα.


Ο Cecil δήλωσε σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο στον οικοδεσπότη Sharon Kleyne:


"Μπορούμε να προβλέψουμε με αρκετή ακρίβεια τον καιρό περίπου δέκα ημέρες πριν," λέει ο Δρ Cecil, "αλλά η ικανότητά μας στην πρόβλεψη καιρού πάνω από δύο έως 20 χρόνια είναι λιγότερο ακριβής. Η πρόβλεψη καιρού και του κλίματος, η οποία μας δείχνει τη διαθεσιμότητα και τη διανομή του νερού, είναι απαραίτητο στοιχείο για τη γεωργική παραγωγή, την αύξηση του πληθυσμού και την κίνηση, την υγεία και την ποιότητα ζωής. "


Ο Δρ Cecil επίσης δίνει διευκρινίσεις σχετικά με σημάδια του παρελθόντος και της αλλαγής του κλίματος που παρατηρείται στον Άρη. Όπως εξήγησε ο Cecil ο εξερευνητής «Curiosity» ανακάλυψε ένα είδος επιφάνειας "με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό ενδεικτική ενός πρώην ωκεάνιου βυθού. Ακόμα σημείωσε στοιχεία που βρέθηκαν από το παρελθόν και δείχνουν διάβρωση από νερό και ύπαρξη πολικών πάγων. "


Ένας άλλος πρώην συνεργάτης της NASA, ο James Lovelock, συνεργάστηκε με συναδέλφους «οικο-φασίστες», τους Paul Ehrlich και Hansen, με σκοπό να προβούν στη μαζική μείωση του αριθμού του ανθρώπινου είδους στο όνομα της γης. Σε δήλωσή νωρίτερα αυτό το έτος με τίτλο  "Περιβάλλον και προκλήσεις ανάπτυξης:
Η επιβεβλημένη  δράση"
γίνονταν έκκληση για μια παγκόσμια εφαρμογή των πολιτικών στον πληθυσμού. Για την αποτελεσματική εφαρμογή αυτών των πολιτικών οι συγγραφείς προτείνουν την παραβίαση των δικαιωμάτων αυτων, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το ζήτημα που αποκαλούν "το θέμα πληθυσμός"


"Το θέμα του πληθυσμού θα πρέπει να αντιμετωπιστεί επειγόντως από την εκπαίδευση και την χειραφέτηση των γυναικών, συμπεριλαμβανομένου του εργατικού δυναμικού και σε δικαιώματα, στην ιδιοκτησία και κληρονομιά. Η υγειονομική περίθαλψη των παιδιών και των ηλικιωμένων, Και εφαρμόζοντας σύγχρονη αντισύλληψη προσιτή σε όλους», γράφουν.

Εμείς φυσικά γνωρίζουμε πολύ καλά τι εννοούν με τον όρο «υγειονομική περίθαλψη των παιδιών και των ηλικιωμένων".
 Έχουμε δει πρόσφατα τα φοβερά αποτελέσματα  της υγειονομικής περίθαλψης για τα παιδιά στο μοντέλο των «ευγονιστών »της Κίνας.

Στηλιτεύοντας ότι «η χρηματοδότηση (για τον έλεγχο της γονιμότητας σε όλο τον κόσμο) μειώθηκε κατά 30% μεταξύ των ετών 1995 και 2008, κυρίως ως αποτέλεσμα της νομοθετικής πίεσης από τη θρησκευτική δεξιά στις ΗΠΑ και αλλού", οι συγγραφείς καλούν για «την εκπαίδευση και τον προγραμματισμό που απαιτείται για την προώθηση και επίτευξη βιώσιμου τρόπου ζωής για τον ανθρώπινο πληθυσμό. "

Εκεί έχουμε και πάλι. Ο τρόπος ζωής μας μπορεί να φιλοξενήσει ένα περιορισμένο πληθυσμό - κατά προτίμηση πληθυσμό που δεν υπερβαίνει τα 500 εκατ.
Ο Λάβλοκ και οι συνεργάτες του. είναι λιγότερο συγκεκριμένοι για το βέλτιστο μέγεθος του πληθυσμού από τον πρώην συνάδελφό του Cecil, και το μόνο που αναφέρει είναι το εξής:
"Σε παγκόσμιο επίπεδο, πρέπει να βρούμε καλύτερα μέσα για να συμφωνήσουν και να εφαρμόσουν μέτρα για την επίτευξη συλλογικών στόχων."

Οι οικο-φασίστες σαφώς δεν θα σταματήσουν πουθενά στην προσπάθειά τους να τρομοκρατήσουν τον κόσμο για να δεχτούν το όραμα τους για την "παγκόσμια κοινωνία." Ποτέ μην ξεχνάτε ότι αυτή η κοινωνία δεν είναι κάποια ειρηνική εικόνα με ένα ζευγάρι καλόκαρδων περιβαλλοντολόγων.  Και οι τρεις έχουν οι ίδιοι αποκαλύψει ότι να είναι ευγονιστές που θα επιζητήσουν να εκμεταλλευτούν μια καταστροφή, προκειμένου να εγκαθιδρύσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου