Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Η ΔΥΣΗ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ...

 
ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ IΣΛAMIΣΤΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΗΤΤΩΝΤΑΙ ΣΤΗ  ΣΥΡΙΑ:
"ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΡΑ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ"
 
 
 
 
 
Οι ισλαμιστές αντάρτες και οι μισθοφόροι αντιμετωπίζουν σοβαρά επιχειρησιακά προβλήματα πλέον, καθώς πέραν από το γεγονός ότι ηττώνται στις περισσότερες περιπτώσεις που βρίσκονται απέναντί τους τα κυβερνητικά στρατεύματα, τα φρικιαστικά εγκλήματα που έχουν διαπράξει, και το γεγονός ότι έχει γίνει συνείδηση μεταξύ της πλειοψηφίας του συριακού λαού, ότι πρόκειται περί ξενοκίνητων ενόπλων, έχει "στερέψει" η δεξαμενή συτρατολόγησής τους.

Έτσι όπως μεταδίδουν οι Ισραηλινοί, οι Δυτικές μυστικές υπηρεσίες σε αναφορές τους (συγκεκριμένα των ΗΠΑ, και της Γαλλίας) εκφράζουν την απογοήτευσή τους για τον αριθμό των ανταρτών που μάχονται αυτή τη στιγμή αλλά και για την ποιότητα τους:
Το 1/4 από αυτούς ανήκει στην Αλ Κάιντα!

Η κυβέρνηση Ομπάμα υπολόγιζε την επιτυχία των σχεδιασμών της με βάση μια δύναμη 70000 μισθοφόρων "ανταρτών" πράγμα που δεν επετεύχθει, καθότι το νούμερο δεν ξεπερνάει τις 30000, και μάλλιστα το 1/4 από αυτούς είναι φανατικοί της Αλ Κάιντα που υποτίθεται ότι είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί των ΗΠΑ. Κάτι που έχει κοστίσει στους Αμερικανούς αφού πρέπει να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, και ταυτόχρονα να εξηγούν τις σφαγές των χριστιανικών πληθυσμών στη Συρία ότι γίνονται για το καλό της Δημοκρατίας.

Ο μικρότερος αριθμός "εξεγερμένων" δείχνει ότι δεν υπάρχουν πρόθυμοι στον ντόπιο πληθυσμό για στρατολόγηση, πράγμα που εξηγεί το μένος των μισθοφόρων οι οποίοι σφάζουν αδιακρίτως λόγω της έλλειψης αποδοχής.

Για να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός απαιτείται έξτρα χρηματοδότηση για νέους μισθοφόρους "εξεγερμένους", και εφοδιασμό, σε μια εποχή που η Δύση έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Έτσι εξηγείται γιατί οι "αντάρτες" είναι ανοικτοί πλέον στο ενδεχόμενο εκεχειρίας, δείχνοντας έτσι την προσδοκία της επερχόμενης ήττας, αλλά και της ανησυχίας για την βιολογική τους επιβίωση, οπότε προσπαθούν να βρουν γρήγορα "διέξοδο διαφυγής".

Στην αρχή στις ΗΠΑ στρατιωτικοί αναλυτές πίστευαν ότι ο Άσαντ δεν θα άντεχε περισσότερο από 6 μήνες εμπλοκής με τους μισθοφόρους, τους διέψευσε όμως και η κατάσταση άλλαξε άρδην όχι μόνο λόγω των αριθμών αλλά και λογω της βοήθειας των Φρουρών της Επανάστασης από το Ιράν, οι οποίοι έχουν εμπλακεί άμεσα σε μεγάλους αριθμούς, και εκπαιδεύοντας την Αλαουίτικη Πολιτοφυλακή του Άσαντ (70000 άτομα επιπλέον, πέραν των στρατιωτικών δυνάμεων).


Ο Γάλλος πρόεδρος Ολάντ έχει ενημερωθεί από τις μυστικές υπηρεσίες του ότι το μέτωπο στη Συρία δεν πάει καθόλου καλά για τους "επαναστάτες" που δεν μπορούν να κρατήσουν τις γραμμές τους, και ότι αν συνεχιστεί αυτό σύντομα ο Άσαντ θα επανακτήσει την εξουσία του σε απόλυτο βαθμό.
Του συνιστούν άμεση επέμβαση αλλά τότε... 
...τί θα γίνει με τη Ρωσία;


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου