Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΑΓΟΡΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ

 

Το φανταστικό στρατιωτικό πραξικόπημα της 01.11.2011 και το πραγματικό, που πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό!





του Γ. Θ. Χατζηθεοδώρου
 

Ο Ελληνικος Λαος εφθασε στα συνορα της σχιζοφρενειας και είναι ανικανος να κατανοηση, ότι η σημερινη τρισαθλια προδοτικη πολιτικη και τραπεζικη ανωμαλια που στηριζεται από ταγους του εξωτερικου και εσωτερικου, δεν είναι δυνατον να αντιμετωπισθη με ειρηνικα μεσα.
Το σημερινο πολιτικο συστημα πρεπει να ταφεί χωρις ιχνη οικτου.



Υστερα από τεσσερες σχεδον δεκαετιες ανομαλου και δηθεν κοινοβουλευτικου βιου, με προδοτες πολιτικους, τα σημαντρα του θανατου της πατριδας μας, γι’ αυτους που εχουν αυτια και δεν πασχουν από βαρυκου’ι’α, ηχουν ισχυρα. Πολύ σωστα, ο κ. Παναγιωτης Ηφαιστος στο αρθρο του με τιτλο

 
 
 που δημοσιευθηκε στις 28.09.2012 στην ιστοσελιδα berlin-athen.eu, διατυπωνει: «Η Ελλαδα υποβαθμιζεται, ο δημοσιος πλουτος ξεπουλιεται, η φυσικη κληρονομια εκποιειται και η πολιτιστικη κληρονομια ροκανιζεται. Μπροστα στα Ματια μας».

Τα ολεθρια Μνημονια των προδοτων πολιτικων (τοσο των Μνημονιακων Ραγιαδων οσο και των Αντιμνημονιακων Γραικυλων) που κυβερνησαν και αυνεχιζουν να κυβερνουν την πατριδα μας, εσωσαν αποκλειστικα τις ξενες τραπεζες της Ε.Ε. ΟΙ χωρες Υαινες της Ε.Ε. ως αρπαγες της πατριδας μας εχουν συμπλεοντα συμφεροντα με την Ελληνικη Διαπλοκη και συνεπως είναι υποχρεωμενες να υποστηριζουν τα κομματα των Μνημονιων που εξαιτιας αυτων οι Ελληνες δινουν και οι χωρες Υαινες της Ε.Ε. παιρνουν. Η τρο’ι’κα είναι καταστροφικη για τον Ελληνικο Λαο και σωτηρια για από τους Εβραιους ελεγχομενες Τραπεζες οι οποιες στην Ελλαδα μετετρεψαν, υπο την ανοχη της πουτανας και δηθεν τυφλης θεας που αλληθωριζει, το κοινο εγκλημα σε επιχειριση.


Βασει των στοιχειων του υπουργειου Οικονομι κων, στις 31.12.2009 οι τραπεζες της Ε.Ε. κατειχαν ελληνικα ομολογα συνολικης αξιας 141,5 δισεκατομμυρια ευρω. Τα ομολογα όμως δεν είναι χρεη αλλα κρατικες υποσχεσεις να ξεπληρωθουν, οταν ζητηθει. Αυτοι που επενδυουν σε κρατικα ομολογα κερδιζουν δυσαναλογα πολλα απ’ ότι εάν επενδυαν σε παραγωγικους τομεις και ζητουσαν ως εγγυηση περιουσιακα στοιχεια. Είναι δηλαδη παιχτες που κερδοσκοπουν και ρισκαρουν τα χρηματα τους σε περιπτωση που το κρατος αδυνατει να εκπληρωση την υποσχεση του. Στην περιπτωση αυτή οι κερδοσκοποι χανουν τα χρηματα τους που επενδυσαν σε κρατικα ομολογα. Τα ομολογα συνεπως δεν διαφερουν από την αγορα κρατικων λαχειων ‘η παιχνιδιων Λοττο.

Είναι στον καθενα γνωστο, ότι δεν είναι κάθε κρατικο λαχειο ‘η παιχνιδι Λοττο κερδοφορο. Η Λυση συνεπως του προβληματος της Ελλαδος ηταν να εγκαταλειψει το 2009 την ευρωζωνη και να επαναφερη, υποτιμωντας την ισχυρα, την Δραχμη. Τα χρεη της θα μειωνονταν αυτοματα στο ελαχιστο. Με την βλακωδη αποφαση παραμονης στην ευρωζωνη και υπογραφη χωρις καν να διαβαστουν των Μνημονιων, ηδη στις 31.12.2010 τα 141,5 δισεκατομμυρια ευρω ομολογα που κατειχαν οι ξενες τραπεζες μειωθηκαν σε 45,9 και στις 31.12.2011 σε 35 δισεκατομμυρια ευρω, διοτι τα υπολοιπα μετατραπηκαν με τα Μνημονια σε ενυποθηκα δανεια. Ουσιαστικα από τοτε, όλα τα χρηματα των δανειων πηγαινουν στα θησαυροφυλακια των τραπεζων της Ε.Ε. Η σημερινη κυβερνηση των προδοτων της Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ αρχισε ηδη να προβαινη σε αθροες αποκρατικοποιησεις σε εξελευτικες τιμες υπο την ανοχη των συνδικατων και του λαβωμενου κρατικου μηχανισμου επιτρεποντας την λεηλασια της πατριδας μας.

Παντοτε υπαρχουν λυσεις, ακομη και όταν μια χωρα όπως η πατριδα μας βρισκεται στο χειλος της καταστροφης και ως υπερχρεωμενη, εξευτελισμενη, υποχειριο των εβρα’ι’κης προελευσης δανειστων ‘η των δηθεν Εταιρων-Υαινες της, είναι καταρρακωμενη. Αρκει να υπαρξη, εστω και την υστατη στιγμη, μια επαρκης, ικανη, δημοκρατικη στρατιωτικη ηγεσια, η οποια να μπορεση να ανακτηση παλι την απολεσθεισα μετα την 21.04.1967 πληρη εμπιστοσυνη των Ελληνων Πολιτων, υποχρεωνοντας τους Θεσμους, καθως επισης ολες τις εξουσιες, με προτεραιοτητα την σημερινη πουτανα τυφλη θεα που αλληθωριζει και διασυνδεεται εγκληματικα με τους προδοτες πολιτικους και τραπεζιτες, να λειτουργησουν σωστα και με ανιδιοτελεια προς οφελους του κοινωνικου συνολου, διοτι αλλως θα τουφεκισθουν.

Ο Ελληνικος Λαος εφθασε στα συνορα της σχιζοφρενειας και είναι ανικανος να κατανοηση, ότι η σημερινη τρισαθλια προδοτικη πολιτικη και τραπεζικη ανωμαλια που στηριζεται από ταγους του εξωτερικου και εσωτερικου, που κυβερνησαν και συνεχιζουν να κυβερνουν την πατριδα μας, με αποτελεσμα να δολοφονειται εν ψυχρω ένα ολοκληρο,δοξασμενο και διασημο εθνος, δεν είναι δυνατον να αντιμετωπισθη με ειρηνικα μεσα. Η ανωμαλια αυτή (οι αχρηστες και προδοτικες μεταπολιτευτικες κυβερενησεις) πρεπει να πνιγη στο βρωμικο αιμα της και να τιναχθη δυναμικα στον αερα !!! Το σημερινο πολιτικο συστημα πρεπει να ταφεί χωρις ιχνη οικτου !!!  

Ποση Δημοκρατια μπορει να υπαρχη σημερα στην Ελλαδα, όταν οι εργολαβοι είναι συνεταιροι με τους εγχωριους και ξενους τοκογλυφους και ολοι μαζι είναι συνιδιοκτητες ολων σχεδον των ΜΜΕ της πατριδας μας που ελεγχονται από το κεντρικο συμβουλιο συντονισμου και γνωματευσεως των Εβραιων της Ελλαδος; Ετσι εξασφαλισαν την μη αντιδραση των Ελληνων γιατι ελεγχουν την προπαγανδα, που ονομαζουν επικοινωνια. Ελεγχουν δηλαδη τα ΜΜΕ των διαπλεκομενων, οι οποιοι δεν διαφερουν σε κανενα σημειο από τους κουκουλοφορους γερμανοτσολιαδες της γερμανικης κατοχης της πατριδας μας.
 
Τα καθαρματα αυτά εριξαν σκοπημα στην φωτια της δυσφημισης έναν από τους πιο γενναιοδωρους λαους της ανθρωπιμης ιστοριας. Τα αχρηστα ζωα, που προδωσαν τους παντες και λεηλατησαν τα παντα πρεπει να πεθανουν. Αυτά θελουμε να τα δουμε στημενα προ των εκτελεστικων αποσπασματων στον τειχο !!!

Γ. Θ. Χατζηθεοδώρου


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου