Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΚΟΥΒΕΛΗ "ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ"

 
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ

ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
 
 
 



Οριστικό διαζύγιο της ανθυποκυβέρνησης Σαμαρά από τον λαό
 
Με την απόφασή της η κυβέρνηση να χαρακτηρίσει παράνομες και ως εκ τούτου να απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις ενόψει της έλευσης της κυρίας Μέρκελ, καταπίπτουν και οι τελευταίες μάσκες της κυβέρνησης Σαμαρά περί δημοκρατίας.
Καμία απολύτως αίσθηση δεν έχουν οι κυβερνώντες από την έννοια της λέξης δημοκρατία. Καμία απολύτως συναίσθηση της θέσης που επισήμως πλέον παίρνουν, μεταβάλλοντας το πολίτευμα της χώρας σε πολιτική χούντα. Ευελπιστούν, προφανώς, πως ο Ελληνικός λαός θα ξεχάσει γρήγορα στα όσα έχουν συμπάξει εις βάρος της Ελλάδας και στα όσα έχουν "ρυθμίσει" προκειμένου να διασωθούν οι "εταίροι", οι "σύμμαχοι" και τα υπόλοιπα διεθνή φληναφήματα που ενέχουν θέση ιδιοκτήτη της χώρας ελέω μίας ανύπαρκτης και τραγικής εθνικά κυβέρνησης.



Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" προχώρησαν σε καυστική δήλωση της κυβερνητικής απαγόρευσης συνθροίσεων, η οποία στηρίζεται σε νόμο που δημιούργησε η χούντα του Γεωργίου Παπαδόπουλου! Τραγική ειρωνεία, φυσικά, είναι ότι επικαλούνται πως οι ίδιοι ως κυβερνώντες είναι δημοκράτες...!
«Η πρωτοφανής απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής να απαγορεύσει στην πραγματικότητα από το σύνολο των εξαγγελθεισών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας με αφορμή την επίσκεψη της κ. Μέρκελ στην Αθήνα την προγραμματισμένη από την Παρασκευή συγκέντρωση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έξω από τη γερμανική πρεσβεία, προκαλεί με το αυταρχικό και αναιτιολόγητο περιεχόμενό της.
Καταγγέλλουμε την πρωτοβουλία αυτή ως αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική, καθώς στερεί από Έλληνες πολίτες το δικαίωμα της ειρηνικής συνάθροισης και παραπέμπει δυστυχώς, δεδομένης και της συγκυρίας, σε άλλες εποχές.
Ανεξαρτήτως όμως των προθέσεων του εμπνευστή αυτής της προκλητικής πρωτοβουλίας, το αποτέλεσμα είναι να παγιώνεται οριστικά η διαπίστωση ότι η κυβέρνηση παίρνει διαζύγιο από τον ελληνικό λαό, αγνοεί και περιφρονεί τα συναισθήματα και τις απόψεις του και επιλέγει την ολομέτωπη αντιπαράθεση και τη φίμωσή του».
 

Κωνσταντίνος


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου