Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ!!!



ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ "ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ" FACEBOOK 
 
 
 



Δείτε πως με μία ανάρτηση , ενημερώνοντας την κατάστασή του profile σας στο  Facebook, μπορειτε να κατωχυρωθείτε απέναντι στην κακόβουλη ή απλά ενοχλητική χρήση των προσψπικών σας δεδομένων. 
 
Ο... ενημέρωσε την κατάστασή του.:
 
ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
 



Προς κάθε πρόσωπο, ίδρυμα, πράκτορα, φορέα ή οργανισμό ιδιωτικό ή δημόσιο ή κάθε άλλη κυβερνητική δομή συμπεριλαμβανομένης μη περιοριστικά της Ελληνικής κυβέρνησης ή οποιαδήποτε άλλης κυβέρνησης, ή επίσημης ή ανεπίσημης αρχής που κάνει χρήση ή παρακολουθεί αυτόν τον δικτυακό τόπο ή οποιονδήποτε από τους συνδεδεμένους με αυτόν τρίτους δικτυακούς τόπους της: ΔΕΝ έχετε την άδειά μου να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα στοιχεία του προφίλ μου ούτε οποιαδήποτε από το περιεχόμενο που περιέχονται στο παρόν, συμπεριλαμβανομένων και των φωτογραφιών μου ή των σχολίων που έγιναν σχετικά με τις φωτογραφίες μου ή οποιαδήποτε άλλη εικόνα, φωτογραφία ή προϊόν τέχνης αναρτήθηκε στο προφίλ μου. Ως εκ τούτου απαγορεύεται αυστηρά η αποκάλυψη, αντιγραφή, διανομή, διάδοση ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου σχετικά με αυτό το προφίλ και το περιεχόμενο του. Οι ανωτέρω απαγορεύσεις ισχύουν και για κάθε εργαζόμενο, πράκτορά, φοιτητή ή άλλο προσωπικό υπό την καθοδήγηση σας. Το περιεχόμενο αυτού του προφίλ είναι ιδιωτικό και προστατεύεται από την εθνική νομοθεσία περί επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Ν.2472/1997, Ν. 3783/2009, Ν. 3917/2011 και Ν. 4070/2012), καθώς επίσης από την αντίστοιχη ευρωπαϊκή και αμερικάνικη νομοθεσία.
 
Για όσους από εσάς δεν καταλαβαίνετε το σκεπτικό πίσω από αυτή την ανάρτηση, σας ενημερώνω πως το Facebook είναι πλέον μια δημόσια εισηγμένη εταιρεία στις ΗΠΑ. Έτσι αν δεν δημοσιευτεί εφάπαξ μια ρητή απαγόρευση, ο καθένας μπορεί να παραβιάσει ατιμώρητα το δικαίωμα στην ιδιωτική σας ζωή σας μόλις θα δημοσιεύσετε σε αυτό το δικτυακό τόπο.
 
Σας προτείνω να δημοσιεύετε μια παρόμοια δήλωση, ή μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτήν εδώ. Εάν δεν αναρτήσετε μια τέτοια δήλωση για μία τουλάχιστον φορά, τότε θα επιτρέπεται εμμέσως η δημόσια χρήση και επεξεργασία στοιχείων όπως φωτογραφίες και πληροφορίες που περιέχονται στις ενημερώσεις της κατάστασής σας.

Β.Κ. (Από e-mail)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου