Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;


Νεκρός διαδηλωτής

στο Σύνταγμα

 

 
Κράτος και παρακράτος δολοφονούν εν ψυχρώ

Τι έχει άραγε να πει ο κ. Δένδιας; Μήπως ότι κινδύνευσε η τροϊκανή δημοκρατία του από έναν 67χρονο και οι πραιτωριανοί του αποφάσισαν να τον σκοτώσουν με τα χημικά που εξαπέλυσαν;
Νεκρός είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας 67χρονος που συμμετείχε στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.
Ο 67χρονος αρχικά αισθάνθηκε δυσφορία και λιποθύμησε. Αμέσως μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου παρά τις προσπάθειες, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Οι επιθέσεις με χρήση χημικών προς τους πολίτες δεν θεωρείται σαν κάτι πρωτόγνωρο, αφού οποτεδήποτε γίνονται διαδηλώσεις, υπάρχουν τραυματίες κυρίως από την χρήση των χημικών από την πλευρά των ΜΑΤ.
Σε φυσιολογικές χώρες, αμέσως μετά την ανακοίνωση νεκρού διαδηλωτή, θα υπήρχε σωρεία των αρμοδίων αξιωματικών της Αστυνομίας, καθώς και παραίτηση του υπεύθυνου υπουργού, ενώ θα διατάσσονταν άμεση προανάκριση για την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του πολίτη.
\
Δυστυχώς, στην Ελλάδα της τρόικας και στην μπανανία της Μέρκελ, η ατιμωρησία των υπευθύνων αποτελεί τον κανόνα, κάθε φορά που παραβιάζονται τα ανθρώπινα και τα πολιτικά δικαιώματα, ενώ η κρατική ομερτά κατορθώνει να σταματά εν τη γεννέσει της οποιαδήποτε ερευνητική προσπάθεια. Στην Ελλάδα του 2012 η ανθρώπινη ζωή αξίζει πολύ λιγότερο από το πρωινό ενός υπουργού…

Κωνσταντίνος
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου