Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ...ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ!



ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ«AΠHΓΑΓE» TΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩΣΕ
ΣΕ...ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!



Το φαινομενικά αδιανόητο συνέβη στη Σουηδία: Οι… «κοινωνικές» υπηρεσίες της χώρας έδωσαν για υιοθεσία τρία κορίτσια χριστιανικού θρησκεύματος σε μια ανάδοχη μουσουλμανική οικογένεια!

Ο πατέρας των κοριτσιών με καταγωγή από τη Ρωσία μόλις έμαθε την εξωφρενική αυτή κίνηση των αρχών, πήρε πίσω τα παιδιά του και ως πρόσφυγας έφυγε από τη χώρα ζητώντας άσυλο στην Πολωνία όπου και βρίσκεται σήμερα.

Ο Denis Lisov ήρθε στη Σουηδία πριν από 7 χρόνια. Το 2017 η σύζυγός του αρρώστησε βαριά με αποτέλεσμα οι «κοινωνικές» υπηρεσίες της χώρας να θεωρήσουν καλό να πάρουν τα παιδιά από τον πατέρα τους, με το αιτιολογικό ότι δεν είχε πλήρη απασχόληση και κατά συνέπεια δεν μπορούσε να φροντίσει τα παιδιά του.

Έτσι έδωσαν τα τρία κορίτσια σε οικογένεια μουσουλμάνων! Ο Lisov μπορούσε να δει τα παιδιά του αλλά για μόνο 6 ώρες την εβδομάδα.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του, δεν τους δόθηκε καμία άλλη επιλογή και τα τρία παιδιά δεν ήθελαν να μείνουν με μια ξένη οικογένεια.

Μετά από ένα χρόνο που τα παιδιά του έζησαν μακριά από τον πατέρα τους σε απόσταση 300 χλμ. ο Lisov είδε ότι δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση αυτή.

Έτσι αναγκάστηκε να πάρει τις τρεις κόρες του και να διαφύγει από την Σουηδία, αλλά στην Βαρσοβία τον σταμάτησαν στο αεροδρόμιο καθώς οι αρχές της Σουηδίας είχαν εκδώσει ένταλμα για αρπαγή ανηλίκων!

Εκεί υπέβαλλε αίτημα για άσυλο και πολωνικό δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η Σουηδία είχε παραβιάσει συνθήκη της ΕΕ όπου απαγορεύεται ρητά η παράδοση ανηλίκων τέκνων σε οικογένεια με διαφορετικό θρήσκευμα ή πολιτισμικό υπόβαθρο.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε ακόμη ότι τα δικαιώματα του Lisov ως πατέρας δεν είχαν ανασταλεί δίνοντας έτσι το δικαίωμα να είναι με τα παιδιά του σε μια απόφαση- σταθμό, πραγματικό ράπισμα κατά των σουηδικών αρχών.
Trwa spotkanie @OrdoIuris, Rzecznika Praw Dziecka Mikołaja Pawlaka i mec. Babkena Khanzadyan z Denisem Lisovem i jego córeczkami. Za chwilę przystąpią do podpisywania wniosku o azyl w Polsce. Rodzina jest szczęśliwa i wypoczęta po pierwszej nocy spędzonej w spokoju.
246 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Dzis o godz. 12 w Sądzie Rej. dla http://m.st . Warszawy rozpocznie się posiedzenie, na którym Sąd zdecyduje czy trzy Rosjanki, które uciekły wraz z ojcem przed urzędnikami ze Szwecji będą mogły pozostać w Polsce. Dzieci spędziły noc z ojcem wskutek postawy @OrdoIuris
178 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Polska jest pięknym krajem. Polaka rozkwita w moich oczach, bo dzięki niej wreszcie możemy być z tatą- powiedziała tuż po wyroku sądu Sofia Lisova, najstarsza córka Denisa Lisova.

Gratulacje dla wszystkich zaangażowanych w sprawę i także dla pani sędzi Żanety Seliga-Kaczmarek.
147 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


1 σχόλιο:

  1. Κατι σαπιο συμβαινει εκει στην Δανιμαρκια ελεγε ο Σαιξπηρ.Θα προσθετα οτι ολη η Σκανδιναβια και τα περιξ εχουν την ιδια λιγο-πολυ πολιτικη-πολιτιστικη ατζεντα.Ολος ο προγραμματισμος της ΝΤΠ(ατζεντα 21 κλπ) εφαρμοζεται πρωτα εκει.Ισως για να πειστουν και να παρακινηθουν και οι υπολοιποι λαοι οι οχι και τοσο ανεπτυγμενοι οικονομικα να κανουν το ιδιο.Οτι δολιοτητα και αισχροτητα κατεβασει το μυαλο του Κισσινγκερ και του Ροκφελλερ εκει βρισκει πεδιον δοξης λαμπρον.Μετα κατηφοριζει κατα Ελλαδα μερια.Θυμιζω για παραδειγμα οτι οι Σουηδοι ΑΚΟΜΑ και το 1971 παρακαλω εκαναν εκτεταμενα προγραμματα στειρωσης και ευγονικης στους ιθαγενεις πληθυσμους των εσκιμωων στους τσιγγανους και γενικα σε οτι θεωρουσαν τοτε μη αρια φυλη.Κατα το Ναζιστικο προτυπο.Αποκαλουσαν δε μεχρι προσφατα ισως ακομα και τωρα τους νοτιους Ευρωπαιους μαυροκεφαλους!!!Οι Νορβηγοι παλι εχουν απιστευτα συστηματα δηθεν παιδικης προνοιας και οικογενειακου προγραμματισμου οπως και πολλα αλλα τρελα εντελως εξω απο την κανονικοτητα οπως την ξερει ο μεσος εκπολιτισμενος ανθρωπος.Ομως το χρημα τα σκεπαζει ολα!!!Διαισθανομαι οτι οι λαοι αυτοι υποδυονται τα δημοκρατικα ευημερουντα κρατη και οτι η δημοκρατια γιαυτους ειναι απλα ενα συστημα διαχειρισης.Ενα τεχνασμα!Νομιζω δεν θα ειχαν προβλημα με εναν κομμουνισμο πχ, ουτε με μια μοναρχια!!Κατ αντιστοιχια ο τυπος,η ελευθερογνωμια και η τυποποιημενες αντιδρασεις εξυπηρετουν τις κλισαρισμενες αναγκαιοτητες και συνθηκες της διακυβερνησης και οχι την αυθεντικη δημοκρατικη πολιτικη εκφρασης και δρασης. Μεσα σε μερικα χρονια περασαν απο την μια στιγμη στην αλλη στο αλλο ακρο και ενας Θεος ξερει γιατι!!!.Η μαλλον ξερει ο θειος Henry!..Σημειωνω επισης οτι στα κρατη αυτα(οπως αλλωστε και αλλου στην Δυση) ενυπαρχει στο οικονομικο τους συστημα η εννοια της ΥΠΕΡΜΟΧΛΕΥΣΗΣ η οποια ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ και ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΙ την πραγματικη οικονομικη κατασταση κυριως λογω των διαχειριζομενων θηριωδων οικονομικων μεγεθων(χρηματιστηριακα παραγωγα,υπερμισθοι,μυθικα bonus,υπεραποζημιωσεις κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή