Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΣΕΩΣ



 ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΓΩΪΣΤΕΣ…



Κοινοποιεί ο Γεωκών


Οι πόρτες Του Ουρανίου Πατρός είναι ανοιχτές, εσείς πολλές φορές περνάτε κατά διαστήματα ανάμεσα τους, αλλά μερικοί φεύγοντας ξεχνούν και τραβούν την πόρτα πίσω τους, δηλαδή την κλείνουν, όταν την κλείσουν, μερικοί ( μένουν ) κλείνονται προς τα μέσα και χάνουν δικαιώματα αυτοί είναι οι πιστοί ΕΓΩΪΣΤΕΣ, και μερικοί άλλοι κλείνονται προς τα έξω, όμως δεν χάνουν τα δικαιώματα τους, επειδή μπορεί να μετανοήσουν.

Όσο εύκολα περνάει μια καμήλα από την τρύπα της βελόνας, τόσο εύκολα θα περάσει ένας πιστός εγωϊστής την πόρτα του παραδείσου, Ναι! επί της ουσίας, αυτό λέγω τώρα, με το θέλημα τους γίνεται αυτό.

Αλλά αυτοί , οι οποίοι κλείσθηκαν απ’έξω, είτε άθελα τους, είτε με το θέλημα τους, αυτοί δεν χάνουν το δικαίωμα, διότι έχουν το δικαίωμα της μετανοίας. Και οι εγωϊστές έχουν το δικαίωμα να μετανοήσουν, όμως δεν μετανοούν, από εγωισμό.

Ένα άλογο που έχει επάνω του τον καβαλάρη, για να τον προστατεύσει, πολύ εύκολα γονατίζει, όμως ο ελέφαντας δεν γονατίζει τόσο εύκολα διότι έχει βάρος και αργεί να σηκωθεί, έτσι συμβαίνει και με τον εγωιστή, που το βάρος του εγωϊσμού, δεν τον αφήνει να γονατίσει, επειδή ο εγωϊσμός έχει τόσον βάρος, που δεν τον αφήνει να σηκωθεί.

Γιατί και γονατισμένος θα πει: «ναι Κύριε, μετανοώ, αλλά εγώ έκανα και αυτά τα καλά»

Ε! ένατος ο εγωϊσμός, παιδιά μου, είναι όπως ο ελέφαντας που δεν μπορεί να σηκωθεί εύκολα.

Γι’αυτό παιδιά μου. Σας έχω πει και σε άλλες κουβέντες που κάναμε, ότι 1 γρ. ( ένα γραμμάριο ) εγωϊσμός, έχει το βάρος ενός βουνού.

Ο εγωισμός είναι όπως η ωραία νύφη, που την ημέρα του γάμου, ξεμυαλίζει τον άνδρα και τον κόσμο με την ομορφιά της, και το βράδυ βγάζει τα νύχια της όπως η στρίγγλα.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΩΪΣΜΟΣ…

Στην αρχή που τον φοράτε, σας αρέσει και σας πάει κοστούμι, και όμως παιδιά μου, αυτό το κοστούμι στενεύει την ψυχήν σας και την κατασπαράζει, όπως το παράδειγμα της όμορφης νύφης.

Γι’αυτό όταν μπαίνετε και βγαίνετε στις πόρτες Του Ουρανίου Πατρός , αρκετές φορές στην ζωήν σας ( με τις προσευχές σας και τα διάφορα έργα σας) μην έρχεσθε φουριόζοι ( με εγωισμό) και βγαίνετε φουριόζοι, γιατί μπορεί να κλειστείτε μέσα η έξω, και για να τις ξανανοίξετε, πρέπει να αρχίσετε πάλι από την αρχή, επειδή είναι πόρτα που δεν έχει κλειδαριά επάνω της, ούτε μπετούγια, αλλά μόνον ένας έχει τον τρόπο να την ανοίξει, δηλαδή Ο Θεός 
Πατέρας και Ο Χριστός.

Ε! από όλα αυτά που είπαμε, τα συμπερασμα δικά σας !!!



Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου