Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ…



Κοινοποιεί ο Γεωκών



Σύντομα θα υπάρξει επεμβασις του Κυρίου, 

ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ( Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ) ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. 

Σας ετοιμάζουν μια μεγάλη ταφόπλακα, αλλά δεν θα προφθάσουν να τα κάνουν, ΝΑΙ! Ο Χριστός δεν θα αφήσει στους δικούς Του να γίνει ζημιά, θα κάνουν μόνον ένα μέρος. 



Σύντομα θα καθαρίσουν τα πράγματα, κρατείστε γερά, το ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ, να το δέσετε στην γλώσσα σας, όσες φορές κινείται η γλώσσα σας τόσες φορές πρέπει να το λέτε. 

ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΘΟΛΩΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΟΛΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ 4 ΚΡΑΤΗ. 

Παιδιά μου, όταν στην ζυγαριά βάζετε ένα γραμμάριο και βλέπετε ότι γέρνει, φαντασθείτε τι θα γίνει όταν βάλετε μέσα όλο το φορτίο, γραμμένα τα έχετε, διαβάστε τα, πριν από 2-2.5 χρόνια σας είπα ότι η Ελλάδα θα είναι σαν σε αμφιθέατρο και θα βλέπουν οι Έλληνες, ένα μεγάλο δράμα. 

ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ, ΑΛΛΑ , ΜΗΝ ΧΑΡΕΙΤΕ. 

Ο Χριστός ποτέ δεν μιλά για τραγωδίες, και ούτε τις θέλει, αλλά όταν Ο Χριστός δίδει ευχάριστες παραστάσεις, εσείς, γιατί τις γυρίζετε σε τραγωδίες ; 

Είσαστε υπεύθυνοι της αμαρτίας που κουβαλάτε, 

Είσαστε υπεύθυνοι , για το ψέμα της αμαρτίας σας ( δηλαδή ότι δεν κάνετε αμαρτίες ) 

Είσαστε υπεύθυνοι για τις δοκιμασίες που περνάτε 

Είσαστε υπεύθυνοι για την κατάντια της ψυχής σας, επειδή ξεκόψατε από τον Χριστό 

Ο Χριστός, σας καθιστά υπευθύνους για τις στενοχώριες που Του δίνετε, και πάλι όμως προσπαθεί να μην τον πνίξει η στενοχώρια και να είναι συνυπεύθυνος με εσάς ( δηλ. εσείς αυτοκαταστρέφεστε) 

Όταν θα μαζέψετε όλες αυτές τις υπευθυνότητες, κοιτάξτε τον εαυτόν σας προς τα μέσα, κοιτάξτε την ψυχην σας πόσο φταίει εκείνη γι’αυτά που κάνετε εσείς και μετά μετανοιωμένοι, ελάτε, και Ο Χριστός σας περιμένει. 

Πως μπορεί να περνά από τον νουν σας ότι Ο Χριστός είναι τιμωρός ; αντί αυτού, γιατί δεν σκέπτεσθαι πόσο Τον τιμωρείτε και πικραίνετε, Τον Χριστό μ’αυτά που κάνετε ; 

Όμως ο εύσπλαχνος είναι Ο Θεός και Πατέρας σας, γι’αυτό με ευσπλαχνία σας βλέπει πάντοτε και στο παρά πέντε, όλα θα τα αλλάξει, από εσάς περιμένει μόνον μια λεξην μετάνοιας, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ…

Λέτε παιδιά μου ότι δεν επεμβαίνει Ο Θεός γι’αυτά που γίνονται, Ο Θεός επεμβαίνει μέσα από την ελεύθερη βούληση σας, όταν όμως η ελεύθερη βούληση σας δεν ακούει Τον Θεό, τότε γίνεται το θέλημα σας , και τότε παιδιά μου, εσείς τιμωρείτε τον εαυτόν σας. 


Σημείωση του Γεωκών

 Η χριστιανική θρησκεία είναι η πλέον διωκόμενη θρησκεία ανά τον κόσμο. Εκατομμύρια χριστιανοί υποφέρουν για την πίστη τους και διατελούν υπό διωγμό ή διακρίσεις, είτε σε ισλαμικές χώρες, είτε σε ολοκληρωτικά κράτη, είτε σε εμπόλεμες περιοχές. 

Β. Κορεα: υπάρχουν χιλιάδες χριστιανοί έγκλειστοι σε στρατόπεδα , για εγκλήματα όπως η κατοχή μιας Βίβλου, ή το ότι πηγαίνουν εκκλησία. 

ΚΙΝΑ : οι κομμουνιστικός αρχές, καταστρέφουν Σταυρούς, κλείνουν εκκλησίες, καίνε εκκλησιαστικά βιβλία, αναγκάζουν τους χριστιανούς πιστούς να υπογράφουν έγγραφα στα οποία αποκηρύσσουν την πίστη τους. Είναι χαρα­κτηριστικό αυτό που έγραψε ο Β.Ι. Λένιν προς τον συγγραφέας Μ. Γκόργκι ότι: «Κάθε ιδέα περί Θεού είναι μια ανείπωτη ατιμία και η πιο επικίνδυνη και απαίσια μόλυνση». 

Δημητρίου Π. Λυκούδη, θεολόγο : ‘’Διώκονται οι Χριστιανοί και δη οι Ορθόδοξοι σε Κίνα, Συρία, Λίβανο, Βιετνάμ, Νιγηρία και Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, όπου ανθεί η μαγεία. Διώκονται οι Ορθόδοξοι γενικότερα στη Μέση Ανατολή από τον παμμίαρο Διάβολο και τα πειθήνια όργανά του. 

Πλην όμως διώκονται οι Ορθόδοξοι και στην πάλαι ποτέ κοιτίδα του Ελληνισμού και της Χριστιανοσύνης, στην Ορθόδοξη και αγιασμένη Ελλάδα!’’ 

Διώκονται οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί εντός των πυλών, στα αγιασμένα από αίμα Ηρώων και Αγίων της Ελληνορθόδοξης Πίστης μας ελληνικά χώματα.

 Διώκονται οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα, στο πρώτο τέταρτο του 21ου αιώνα, πολλές δε φορές ουχί μόνο από μερίδα της αθεΐζουσας και διαβολοκινούμενης πολιτειακής εξουσίας, αλλά –άκουσον-άκουσον!- ακόμη και από φορείς της εκκλησιαστικής εξουσίας και διοικήσεως. 

Ακόμη και από όσους ορκίστηκαν να διακονήσουν τον καταδιωκόμενο αδελφό γύρω τους …


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου