Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΥΠΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ...


 ΘΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΓΚΑΘΙΝΟ ΓΑΝΤΙ

2 ΒΙΝΤΕΟ


Κοινοποιεί ο Γεωκών

Παιδιά μου, πάντοτε σας ομιλώ με πολλήν αγάπη, και σας αποδεικνύω τα παραδείγματα μόνον μέσα από το Φως Του Θεού, που το Άγιον Πνεύμα το κάνει να λάμπει.

Η ψυχή σας πλημμυρίζει από χαρά, όταν δίνω δε παραβολές, είναι όπως στο σπίτι σας που έρχεται  κάποιος και σας λέει : «αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό, άλλαξε το»


Ο σωστός γονεύς, με παραδείγματα ομιλεί στο παιδί του, για να το φέρει στον σωστό δρόμον, έτσι (κάνει) και Ο Χριστός, ως σωστός Πατέρας και Αδελφός, δεν πρέπει  παιδιά μου να μιλήσω με παραδείγματα, για να μην κάνετε λάθη;

Σκεφτείτε ότι έχετε ένα σπίτι με ξύλινο πάτωμα και γνωρίζει Ο Πατέρας που είναι τα γερά δοκάρια και που είναι τα σάπια, και Ο Πατέρας πηγαίνει από το ένα γερό στο άλλο, και δεν λέγει τίποτα στα παιδιά του, εσείς τι λέτε;  Είναι σωστός αυτός Ο Πατέρας, που δεν  έσωσε τα παιδιά του με το παράδειγμα το δικό του; Δηλαδή, που δεν έδειξε στα παιδιά του, που πρέπει να πατήσουν ;

Έτσι και Ο Κύριος, θα ήταν σωστός ως Θεός Πατέρας, εάν στα παιδιά του και πλάσματα του  δεν έδειχνε τον σωστό δρόμον;  Μετά βεβαίως, εξαρτάται από τα παιδιά κατά πόσον θα ακούσουν και θα υπακούσουν.

Μέσα από την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη,  δεν σας διδάσκει Ο Θεός Πατέρας και Ο Χριστός σας με τον Λόγον Του ; Δεν σας δείχνει τον σωστό δρόμον, τους Νόμους, την Ηθική και την Δικαιοσύνην Του Θεού ;

Και εξαρτάται από εσάς μετά, κατά πόσον θα καταλάβετε και εάν θελήσετε να τα πράξετε,  ελεύθερην βουλησιν επί της γης έχετε παιδιά μου.

Τα σάπια δοκάρια που σας είπα πριν, είναι αυτοί που θα έλθουν και που είναι επίσης αυτήν την στιγμήν, που με ψεύτικα θεού λόγια ομιλούν, γιατί θέλουν να πατήσετε σε σάπια δοκάρια και να μην σας βρει κανείς πλέον.

Αυτά τα ψεύτικα δοκάρια, τα σάπια, είναι ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, είναι και οι ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟΝ ;

ΘΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΓΚΑΘΙΝΟ ΓΑΝΤΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, αλλά θα σας περιγελούν και θα σας πουν: «Μάτια είχες και τυφλός έγινες, νουν είχες και χάζεψες, καθαρόν σε πήραμε και σε βρωμίσαμε»

Παιδιά μου και πάλιν Ο Χριστός θα έλθει να σας σώσει, εάν  εσείς μετανοήσετε, εξομολογηθείτε και δεχτείτε μετά το Σώμα και το Αίμα Του Του Κυρίου.

Γι’αυτό παιδιά μου, μην τους πιστέψετε, όταν θα ακούσετε ότι μπήκαν στην πόλιν σας, κλείστε γερά τις πόρτες σας στις αιρέσεις εις και γράψτε απ’έξω με μεγάλα γράμματα :

«Δεν είμαστε εδώ για εσάς, διότι εδώ κατοικεί Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»

Όταν εσείς θα έχετε πραγματικά στον νουν σας και στην ψυχήν σας την Φώτισιν Του Αγίου Πνεύματος, θα αναγνωρίσετε από μακριά, ότι αυτοί που θα περάσουν, θα είναι τα βατράχια, (που αναφέρονται στην Αποκάλυψη ) δηλαδή θα είναι τόσο σιχαμεροί, η σκιά που θα αφήνουν, θα φθάνει μέχρι τα γόνατα τους, δηλαδή, ούτε σκιά δεν θα αφήνουν πάνω εις την γην.

Παιδιά μου για πολλοστή φορά σας λέγω, μην απομακρυνθείτε από Τον Θεόν, Τον Χριστόν, Την Αγίαν Τριάδα.

Να γνωρίζετε ένα πράγμα, όταν ομιλώ για Τον Χριστόν, ομιλώ και για Τον Ουράνιον Πατέρα και το αντίστροφο, εσείς να πατήσετε σ’αυτά τα δοκάρια, που πατά Ο Κύριος σας, σ’αυτά που σας δίδαξα τόσα χρόνια.

Τα λόγια που θα λέτε να είναι τρανταχτά, και λόγια Θεού, να μην λέτε ποτέ μισόλογα, να μην χαϊδεύετε κανέναν , αλλά να μην τον βαράτε, να είσθε αληθινοί και από την πράξιν σας να διδάσκετε τους άλλους.

Διότι και Ο Χριστός όταν εδίδασκε, εδίδασκε με Λόγον και Πράξιν αληθινήν, εδίδασκε, ως Υιός Του Θεού και ως Θεός, και εσείς αυτό να κάνετε …

ΝΑ ΟΜΟΙΑΣΕΤΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ !


Τα λόγια σας να είναι σταράτα όταν θα βγαίνουν από τις ψυχές σας και από το στόμα σας και να είναι επίσης Φωτεινά, μην εισέλθετε στο σκοτάδι για να δείτε το φως, αλλά εισέλθετε ως φως, για να διαλύσετε το σκοτάδι και μην αφήνετε τους άλλους να ψάξουν την πόρτα, αλλά δείξτε τους την πόρτα για να έλθουν Στον Θεόν.

Και μην περιμένετε παιδιά μου να σας ακούσουν όλοι, διότι τότε θα απογοητευθείτε, όταν όμως εσείς θα είσθε αληθινοί και θα λάμπετε από το Ουράνιο Φως και ένας να σας ακούσει, θα είναι σαν να σας άκουσαν χίλιοι άλλοι (άπειροι)

Όταν θα περιμένετε παιδιά μου να σας ακούν άπειροι, τότε ούτε ένας δεν θα σας ακούσει, και όταν θα τους μιλήσετε, όχι σε ύψωμα μεγάλο εσείς, ( δηλαδή να μην μιλήσετε με εγωϊσμόν)  αλλά μοιράστε με τους άλλους τον άρτον, (τον Λόγον Του Θεού) και κρατείστε και εσείς, ίσο κομμάτι με τους άλλους.

Και ας είναι πιο καλύτερο το  δικό σας κομμάτι σε γεύση, γιατί στα χέρια σας έτσι θα είναι.

 Γεύση, είναι οι αρετές που δίνει Ο Κύριος, όταν εσείς θα τις γευθείτε, εξηγείστε και στους άλλους, ώστε να γευτούν και αυτοί το ίδιο με εσάς.

Τότε η χάρις Του Θεού, σε όλους τους άρτους θα πάει το ίδιο και μετά ο κάθε οργανισμός, ας τον γευθεί, με την δικήν του γεύσιν.

Μ’αυτά τα λόγια παιδιά μου θέλω να καταλήξω σε μιαν και μοναδική φράσιν, που την αγάπησα και Εγώ τόσο πολύ και την εφήρμοσα επίσης τόσο πολύ:

       ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ

                                      
Σημείωση του  Γεωκών

Αγαπητοί Φίλοι, Ο Κύριος είπε «Αυτή είναι η εντολή μου, να αγαπάτε αλλήλους, καθώς σας ηγάπησα. Μεγαλυτέραν ταύτης αγάπης δεν έχει ουδείς…»

«Ο Θεός θέλει να μας σώσει. Ο Θεός θέλει να μας κάνει αγίους. Εμείς το θέλουμε; Αν ναι, ας το δείξουμε με τα έργα μας, με τις πράξεις μας…»

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ – Πενταπόλεως


Είναι εποχή δοκιμασίας της ανθρώπινης ψυχής αλλά και ευκαιρία να δείξουμε τα αισθήματα αγάπης και κατανόησης στους συνανθρώπους μας …











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου