Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΘΕΤΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΩΝ

 
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ…




Κοινοποιεί ο Γεωκών


ΘΕΟΛΟΓΙΑ: Με τι δικαίωμα κρατούν αυτό το όνομα, χωρίς Τον Χριστόν, οι Θεολόγοι; 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ : Με τι δικαίωμα ονομάζονται έτσι, όταν δεν είναι το Πνεύμα Του Θεού μέσα τους ; 

Μόνον πανούργοι είναι μερικοί από αυτούς, διότι το καλυμμαύχι, δεν καλύπτει την κεφαλή, η κεφαλή καλύπτει το καλυμμαύχι. 

Ας γονατίσουν πρώτα μπροστά στον Χριστό και με όρθια ψυχή αν θέλουν μετά να κρατήσουν Ιερά και τα δυο αυτά ονόματα , Θεολόγος και Πνευματικός…

Το πνεύμα παιδιά μου, τρέφεται μόνον από πνεύμα , Θεοφώτιστο όμως πνεύμα, που ονομάζεται αλλιώς, Άγιον Πνεύμα, και εάν θέλουν να ονομάζονται θεολόγοι, όταν είναι πράγματι έτσι , τότε και κλειστό αν έχουν το στόμα τους θα βγαίνει ο Λόγος Του Θεού από μέσα. 

Σας έχω βεβαίως πει, ότι άλλους πνευματικούς και θεολόγους θα φτιάξει Ο Θεός , αυτά τα χρόνια και ας μην πέρασαν από θρανία, διότι από θρανίο Του Θεού θα περάσουν, σκυφτοί και γονατιστοί…και με προσευχή θα περάσουν το κατώφλι Του Πατρός και κάτω από την Αγία Τράπεζα, που Ο Θεός Πατέρας και Ο Υιός έχουν φτιάξει. 

Γνωρίζετε παιδιά μου τι σημαίνει Άγιον Τραπέζι ; σημαίνει Φως Αγίου Πνεύματος και κάλυψη καθαρών ψυχών και πνευμάτων. 

Παιδιά μου η ψυχή είναι όπως το σίδερο που πρώτα περνάει μέσα από πυρ και μετά από το σφυρί για να πάρει το σχήμα, και η ψυχή σας πρέπει να περνάει από το πυρ της προσευχής και μετά από το σφυρί της Μετανοίας για να πάρει το σχήμα που λέγεται : 

ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΙΟΝ ΤΟΥ 

Παιδιά μου φορέστε το πέπλο της Δικαιοσύνης και μάθετε να ζείτε με αυτήν, ως το πλέον πολύτιμο δώρο Του Ουράνιου Πατέρα, ως πηγή ζωής γι’αυτούς που το δικαιούνται πάνω στην γη. 

Αυτήν την γην Ο Ουράνιος Πατέρας την έκτισε με αγάπη για εσάς, και η δικαιοσύνη είναι ΝΟΜΟΣ ΘΕΟΥ, όπως και η αγάπη είναι ΝΟΜΟΣ ΘΕΟΥ, διότι η αγάπη, γεννάει δικαιοσύνη, και η δικαιοσύνη τηρεί τους ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. 

Οι νόμοι Του Θεού, Του Ουράνιου Πατέρα, Του Υιού Του, και της Μητέρας ( Παναγίας ) 

Είναι ατράνταχτοι 

Είναι Ηθικοί 

Είναι Δίκαιοι 

Να μην βγάλετε το πέπλο της Δικαιοσύνης από πάνω σας παιδιά μου, διότι μόνον από αυτό θα σας γνωρίσει Ο Πατέρας και Ο Υιός Του, θα σας γνωρίσει όπως ο καλός ποιμένας μπορεί να ξεχωρίσει τα πρόβατα του από τους λύκους. 

Μήπως ήλθε η ώρα της μετανοίας και της αφοσιώσεως στον Ουράνιο Πατέρα ; 

Μήπως ήλθε η ώρα να αποδώσετε δόξαν σε Αυτόν ;

Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου