Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΝ ΦΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ


Κοινοποιεί ο Γεωκών


Θα σας μιλήσω εγκάρδια, παιδιά μου, διότι γνωρίζω την πορεία από εδώ και πέρα, τον εθνικό Ύμνο θα τραγουδήσετε όλοι μαζί, μαζεμένοι ως μια γροθιά, ως επιδειξιν της νίκης, η νίκη αυτή σας ανήκει από πολύν καιρό και σας την στερούν.

Αυτό το γεγονός θα ελθη με γοργούς ρυθμούς, γι’αυτό από εδώ και πέρα θα σας μιλήσω μόνον για νίκες.

Γνωρίζετε για ποιες νίκες θα σας μιλήσω, παιδιά μου ; για τις αυριανές νίκες, διότι η Ελλάδα είναι Ουράνια γη, είναι το πραγματικό Φως του Φωτός!…ΕΙΝΑΙ ΕΛ !


ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, τι έχουν γράψει για εσάς, δείτε τι θέλει ο ίδιος Ο Θεός Πατέρας για εσάς αλλά τι θέλει και Ο Χριστός.


Ότι έχουν σφραγισθεί για να γίνουν ( τα κακά ) θα γίνουν, αλλά και ότι γράφτηκε για εσάς, δεν σβήνει! Αν θα έσβηνε Ο Κύριος το όνομα σας, θα ήταν σαν να ξεχνούσε το δικό Του Όνομα ! 
 ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…


Μπορεί Ο Χριστός να ξεχάσει το όνομα Του που Ο Πατήρ Του έδωσε; ΟΧΙ!…ΤΟΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ…ΕΛ ! αυτό το όνομα που δίδει μόνον Φως και που το παίρνει μόνον ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ…


Σας το έχω πει άπειρες φορές, ότι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ, βεβαίως και όλου του κόσμου, αλλά ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ!


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ: ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΡΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΑΣΘΕ, πόσα δεν ξέρετε εσείς… πόσα δεν γνωρίζετε…

ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

Σας έχω πει, ότι η Κρήτη είναι ΚΡΥΠΤΗ ! Πιο ενδεικτικό από αυτό, ότι βρέχεται από δυο θάλασσες, υπάρχει ;

ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ; Γιατί δεν το καταλαβαίνετε παιδιά μου ; 

Γιατί γέννησε μια πλουσιοφόρα ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ! 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΩ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Η ΚΡΗΤΗ.

Θυμάστε που διαβάσατε στην αποκάλυψη, ότι Ο Χριστός έδωσε ξύλο όμοιο με ράβδο στον Ιωάννη ( τον Ευαγγελιστή) και του είπε:

ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΟΝ ΝΑΟΝ ΑΥΤΟΝ ( ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ ΕΣΕΙΣ, αυτό έγινε διότι η πίστις για Τον Θεόν, στην χώραν σας γεννήθηκε !!!

ΝΑΙ δεν αποκτήθηκε, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ !

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΩΣ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ, ΩΣ ΠΙΣΤΙΣ ! ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ ΩΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΙΗ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΩΣ ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΑ !

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Εσείς αρχοντόπουλα προσέξτε να μην ξεχνάτε ποτέ Τον Θεόν, διότι ανήκετε σε Αυτόν.

Δώρον για τον Θεόν είναι οι προσευχές σας και η πίστις σας, και δώρον από Τον Θεόν, θα είναι οι πράξεις Του Χριστού, και οι πράξεις Του Πατέρα Του και των Αγίων του.

Δεν σας έχω μιλήσει για την Οικοδέσποινα που σας περιμένει ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Να μην μιλάτε πια γι’αυτους που δεν υπάρχουν ( τους άπιστους και τους πολιτικούς ) 

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΟΣ (ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ) ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ !

ΓΙ’ΑΥΤΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΑΠΟ «ΕΚΕΙΝΟΥΣ» ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΑΙΩΝΙΩΣ

Προσευχηθείτε, μετανοήστε, τα άλλα μας τα είπε Ο Χριστός, αλλά σας τα λέω πάλι…

Προσευχηθείτε με λόγια που βγαίνουν μέσα από τα σπλάχνα σας, σας έδωσε ποτέ Ο Χριστός προσευχή που δεν καταλάβατε ; αυτές τις προσευχές που βγαίνουν από την καρδιά σας θέλει Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.


Μην ψάχνετε να βρείτε τα ωραιότερα λόγια για να προσευχηθείτε, διότι Ο Χριστός τα ακούει μεν, αλλά δεν βγαίνουν από την ψυχην σας.

ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΩΝ !

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ !!!

Όλοι οι αρχαίοι Ολύμπιοι τι ήταν; ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΞΕΝΟΙ ; Ε πως λοιπόν Ο Χριστός θα ήταν ξένος ; ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ.

Όμως η χώρα σας παιδιά μου είναι σωματίδιο Θεού και γεννά μόνον ΕΛ, δηλαδή Φως !
Σημείωση : σ’αυτό το σημείο κάποιο πνευματικό παιδί του Γέροντα ειπώ «πώς να πούμε κάτι τέτοιο ; αφού Ο Θεός είναι άπατρις »
Γέροντας : ναι, παιδιά μου , για να δείξει αυτό που είπατε γεννήθηκε κάπου αλλού, μ’αυτό έδειξε την παγκοσμιότητα του και γεννήθηκε σ’αυτό το μέρος, ως σπίθα αγάπης, για το μίσος που είχαν ( οι εβραιοι ) 

Ο Χριστός γεννήθηκε σε ένα σκοτεινιασμένο μέρος, γιατί; που θα γεννιόταν ; 

στο Φως; αφού φως είναι Ο Ίδιος , ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΣΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ !

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΘΕΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, ΩΣ ΘΕΟΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΕΙ.


Εκτός από τον Θεϊκό Του Θρόνο που είναι στον Ουρανό, έφτιαξε κάτω στην γη τον Θρόνο του Φωτός, που είναι η ΕΛΛΑΔΑ, γι’αυτό και την ονόμασε …ΕΛ !


Όταν διάλεξε Ο Θεός Πατέρας αυτό το κομμάτι της γης, για να δώσει το Φως του Θεού, πως άραγε Ο Υιός Του που θα γεννιόταν, δεν θα κατηγετο από την γην του Φωτος ;


Η Ιστορία μιλαει μόνη της, τα πράγματα, κατά την ανθρώπινη λογική, μιλούν από μόνα τους. 


Έδωσε Ο ΠΑΤΕΡΑΣ οντότητες με θεϊκές δυνάμεις και με ανθρώπινη υπόσταση, για να γεννηθεί η πιστις σε αυτό το μέρος, γι’αυτόν τον λογον τους γέννησε με τέτοιες δυνάμεις.


ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ( ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ) ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ, ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΕΙ Η ΠΙΣΤΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΣΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΙΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ.

Εκεί που γεννήθηκε το Φως Του Θεού, εκεί που έριξε τις ακτίνες του Φωτός, εκεί γεννήθηκε και Ο ΥΙΟΣ του.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία η βλασφημία η αμφισβητησις, ότι οι Έλληνες ήταν οι πρώτοι που αναγνώρισαν Τον Χριστό, Τον αναγνώρισαν διότι ήταν δικός τους 

Το Θεϊκό αίμα, τράβηξε το αίμα, το Θεϊκό Φως τράβηξε το Φως, δεν σας κάνει εντύπωση που οι μεγαλύτερες ομιλίες των Αποστόλων έγιναν εντος της Ελλάδος, στην γη της Επαγγελίας ; οι Απόστολοι δίδαξαν τους Έλληνες, ως πρώτους χριστιανούς στον κόσμο, γιατί ο Απόστολος Παύλος πέρασε από την Κρήτη και μετά πήγε στην υπόλοιπη Ελλάδα ; δεν αναγράφετε αυτό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Γιατί ; 


Ήταν άραγε η πιο σύντομη διαδρομή για να πάει στην Κόρινθο, από την Κρήτη ; ( Ο Απόστολος Παύλος πέρασε από την Αφρική στην Κρήτη και μετά πήγε στην Κόρινθο, για να πατήσει στην χώρα Του Χριστού )


Βρείτε μου, μια οποιαδήποτε χριστιανική χώρα , που να έχει τόσες εκκλησίες Της Παναγίας, άραγε, γιατί τόση τιμή σ’αυτην Την Γυναίκα, σ’αυτην εδώ την γη ;


Αυτά σας τα λέγω για να βγουν οι αμφιβολίες από το μυαλό σας…


ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΤΗΓΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΩΣ ΔΩΡΟΝ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, έτσι δεν κάνει και ο κάθε πατέρας στο παιδί του; 


Όπου και να το πάει κανείς το καράβι του, μετά θα γυρίσει και θα αγκυρώσει εκεί από όπου έφυγε, δηλαδή στον τόπον του, επειδή γνωρίζει το μέρος του, όπως επίσης γνωρίζει ότι εκεί το δέχονται.


Εκτός της Μεσσηνίας, ποιο νησί, η ποιο κομμάτι γης που βρέχεται από παντού με νερό, είναι πιο πλούσιο; Η ΚΡΗΤΗ…Δεν εννοώ τα πλούτη , τα φαγώσιμα, αλλά κυρίως τα πνευματικά πλούτη, την τιμιότητα, την λογοκρατία κ.α

Έχοντας υπ’όψιν σας την Κρήτη, παιδιά μου, να δείτε αμέσως όλην την Ελλάδα.

Δικά σας έργα, όπως ο κολοσσός της Ρόδου, βρίσκονται κάτω από το νερό, αλλά η Κρήτη βρίσκεται στην επιφάνεια και διδει πολιτισμό ( Κνωσός κλπ ) 

ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ.

Θα ζητήσουν όλοι ταπεινά συγγνώμη από τους Έλληνες, διότι οι Έλληνες είναι το πλούσιον φως Του Θεού, πώς να γίνει; να σβήσουμε αυτό το φως; ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ! Να σβήσουμε τον Λογον Του Θεού; Δεν σβήνει, να σβήσουμε την μνήμην του Έλληνα; Δεν σβήνεται η μνήμη του Θεού ( δηλ. η λογική, η σοφία, κ.λ.π )

Ότι σας λέγω, δεν το λέγω για να υπερηφανευτείτε , αλλά για να γνωρίζετε και για να αγωνιστείτε για την γνώσιν σας, τις ρίζες σας, τον Θεον σας και για την Μητέρα σας, που Ο Θεός Πατέρας και Ο Υιός Του έχουν αφήσει εδώ στην γη για να σας προστατεύει.

Θα σας πω και ένα τελευταίο : βρείτε μου οποιαδήποτε χώρα , εκτός από την Ελλάδα, που να μπαίνεις σε τόσα πολλά μέρη και να θεραπεύεσαι ( προσκυνήματα, θαυματουργές εικόνες. ) 

Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω



1 σχόλιο:

  1. Κάποιες από τις αναφορές του γέροντα χαρακτηρίστηκαν από ορισμένους ως "αντι-Ορθόδοξες". Αυτό κατά την γνώμη μας συνέβη επειδή δεν κατόρθωσαν να τις αποκρυπτογραφήσουν.

    Διευκρινίζοντας λοιπόν, ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η φράση του γέροντα "Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ" δεν αναφέρεται σε DNA αλλά σε πνευματική καταγωγή του Κυρίου μας ως ανθρώπου.
    Όσο για τους Ολυμπίους (που δεν τους ονομάζει θεούς) η αναφορά είναι εμφατική: Αφού αυτοί που δεν ήταν θεοί αλλά αν υπήρχαν ήταν ας πούμε ήρωες (ο καθένας στην τάξη του) είχαν ελληνική (πνευματικά) καταγωγή, κατά μείζονα λόγο το Θεανδρικό πρόσωπο του Kυρίου μας ως άνθρωπος δεν θα είχε την ανώτερη (πνευματικά) καταγωγή δηλαδή την ελληνική;

    Αυτά προς αποφυγήν άστοχων χαρακτηρισμών των σοφών αναφορών του γέροντος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή