Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

ΣΟΒΑΡΗ AΠOKΑΛΥΨΗ ΑΠΟΚΛEIΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ


ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ!!! 



Φίλος του ιστολογίου μας, ο οποίος μας έχει δώσει στο παρελθόν τις συγκλονιστικότερες μαρτυρίες για τον Άγιο Ιωάννη τον Βατάτζη και για τις προρρήσεις του αγ. γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινού πρόσφατα μας αποκάλυψε μία ακόμη συγλονιστική μαρτυρία.

Ένας υψηλόβαθμος μασόνος (32ου βαθμού) σχετίζεται με πρόσωπο το οποίο μετέφερε την εν λόγω μαρτυρία στον φίλο μας.

Διαμένει στην Αμερικανική Ήπειρο (ο φίλος μας γνωρίζει ακριβώς όλα τα σχετικά με αυτόν αλλά δεν θέλει να αποκαλύψει λεπτομέρειες της ταυτότητάς του).

Μιλώντας λοιπόν με το κοινό γνωστό πρόσωπο ο μασόνος του αποκάλυψε ότι η οικονομική κρίση παγκόσμια αλλά και ιδιαίτερα στην Ελλάδα ήταν από πολλά πολλά χρόνια πριν σχεδιασμένη. 

Μάλιστα είπε ότι όλα όσα γίνονται τα τελευταία 8-9 χρόνια στην Ελλάδα, βάσει αυτού του σχεδίου επρόκειτο να εφαρμοστούν νωρίτερα, πριν το 2010 αλλά πήραν αναβολή γιατί ήθελαν να είναι ιδανικές οι συνθήκες και κυρίως να βρεθούν τα πρόσωπα (οι κατάλληλοι δωσίλογοι και προδότες) για να τα εφαρμόσουν.

Φυσικά δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, όλα αυτά τα είχαμε εξ αρχής διατυπώσει σε αναρτήσεις μας από την πρώτη κι όλας χρονιά, καταγγέλοντας πως η Οικονομική κρίση είναι τεχνητή και αποτελεί συνέχεια της τεχνητής και διαρκούς οικονομικής κρίσης που έχει επιβληθεί στην Αφρική.



Ότι η χώρα που πρωτοστατεί στην μετατροπή της χώρας μας σε αποικία χρέους δηλαδή η Γερμανία δεν είναι κράτος αλλά μια Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης και επομένως όλα τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις είναι άκυρα χωρίς νομική ισχύ βάσει του διεθνούς δικαίου.

Το ότι η οικονομική κρίση που έπληξε την Ευρώπη από το 2009 είναι ουσιαστικά το αποτέλεσμα μιας "εσκεμμένης" πολιτικής πράξης το είχε ομολογήσει και ο Mervyn King, πρώην Διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας.

Όμως η κυνική ομολογία του υψηλόβαθμου μασώνου δίνει άλλη διάσταση στο θέμα και έχει άλλη αξία γιατί δεν μιλάει για «λάθη» ή «καταστροφικές πολιτικές» αλλά για «σχέδιο των οικονομικών ελίτ» ή πιο απλά αυτών των τοκογλύφων που εμείς από την πρώτη στιγμή αποκαλέσαμε «Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία»,

Δεν πρόκειται λοιπόν για θεωρίες συνωμοσίας αλλά για την πικρή και στυγνή αλήθεια! 



ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ!

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΛΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟΥ 
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!`

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!  

2 σχόλια: