Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ...

«ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ  ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ...»
(ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΑΝΕΡΑ)





Κοινοποιεί ο Γεωκών

Παιδιά μου να περιμένετε μεγάλα γεγονότα, ότι έχετε γράψει , ( τα μηνύματα του Γέροντα ) 

Να τα περιμένετε, διότι θα γίνουν βήμα προς βήμα, ο Χριστός δεν λησμονεί τα λόγια Του, 

ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ (7) ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ. 


Θα έλθει η ώρα, που θα δείτε μπροστά σας αυτούς τους ΕΠΤΑ (7 ) ΝΟΜΟΥΣ, τους έχετε βεβαίως μπροστά σας στην Αποκάλυψη. 

Από εδώ και πέρα θα διαβάζετε βουλωμένο γράμμα, (θα είναι όλα φανερά) αλλά σας έχω πει, να μην φοβηθείτε, για ότι θα γίνει, θα περάσετε αρκετές γρατζουνιές που θα κλείνουν από την μια ημέρα στην άλλη. 

Βεβαίως, θα δείτε και πληγές που θα αιμορραγούν αιώνια, το έργο Του Θεού, πρέπει να ξέρετε ότι βούλεται από ανθρώπινο χέρι, όταν λέγω βούλεται τι εννοώ ; εννοώ, ότι όταν η θέληση του ανθρώπου, συμπίπτει με την θέληση Του Θεού, τότε όλα γίνονται καλά. 

Όταν όμως κάνετε τα δικά σας, με την δική σας βούληση μόνο, τότε γίνεται το κακό, π.χ 

Έχετε ένα παλιό σπίτι, χωρίς να γκρεμίσετε το παλιό, θα μπορούσατε να κτίσετε ένα καινούργιο ; όταν γκρεμίσετε δε το παλιό σπίτι, ηλθε το χέρι Του Θεού και το γκρέμισε η το δικό σας χέρι ; το δικό σας βεβαίως. 

Ο οδηγός σε ένα τρελό αμάξι, κατέβηκε στον δρόμο , επειδή νόμισε ότι εκεί είναι ο σταθμός, και όλο το υπόλοιπο αμάξι με το φορτίο του, έπεσε στον δρόμο και διαλύθηκε, ο οδηγός μη ξέροντας τι έγινε νομίζει ότι είναι ακόμα οδηγός. 

Σας βάζω λίγο δύσκολα, για να βρείτε ποιος είναι αυτός ο οδηγός ( = ο αντίχριστος ) Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΙΞΕΩΣ. 

Σας το λέγω αυτό, για να γνωρίζετε ότι για πιο μετά ήταν τα δεδομένα (γεγονότα)! 

Όλοι οι πολιτικοί σας, δουλεύουν ως Εβραίοι, αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν όλοι εβραϊκή ρίζα, γιατί είσθε τόσο περίεργοι ; 

ΠΟΙΟΙ ΕΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ; (ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ) 

Τους Ιουδαίους, για να λύσω την απορία σας, τους επέλεξε Ο Θεός, επειδή όμως μέσα τους ήσαν μόνο έμποροι και όχι Θεόπνευστοι, τους έστειλε ως εκλεκτούς που ήσαν, ως δείγμα την ψυχή Του ( ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ) και τότε οι εκλεκτές ψυχές αυτές, καταπάτησαν την ψυχήν Του, δηλαδή Τον Υιόν Του. 

Γι’αυτό σας είπα ότι οι «εκλεκτοί» σας πολιτικοί σήμερα λειτουργούν με ιουδαϊκό μυαλό και καταπατούν τις ψυχές σας. 

Αλλά τότε μέσα σ’αυτές τις ψυχές, ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ! 
 Γι’αυτό , για ότι θα συμβεί, μη ρωτήσετε, «γιατί;» 

Οι Ιουδαίοι οι καθαροί, χώρισαν σε πολλά μέρη, μετά όταν ενώθηκαν, έγιναν πάλι δώδεκα ( 12) όμως ο δωδέκατος ήταν έξω από αυτούς (οι από κάτω είναι ο δωδέκατος) και ως σώμα έμειναν μεν Ιουδαίοι ως μυαλό όμως έμειναν Εβραίοι. 

Ο δωδέκατος, κυριαρχεί τον νουν τους , και περιμένουν βασιλέα  τους. 

ΤΟΝ ΕΝΑΝ, (ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΝ) ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΣΑΝ, ΩΣ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΕΝΟΧΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. 

Ως δεύτερον, περιμένουν αυτόν που μπήκε στον νουν τους, τον περιμένουν ως πραγματικό βασιλια, γιατί ΩΣ ΟΧΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΤΟΥΣ. 

Όταν σας τσιμπά οχιά στο πόδι, νοιώθετε τον πόνο στην ψυχήν  σας, και μετά παραλύει ο νους σας και το νευρικό σας σύστημα. 

Έτσι τους τσίμπησε η οχιά εκείνη, πόνεσαν στην ψυχήν τους επειδή δεν είδαν, δεν αντελήφθησαν τον βασιλέα και αυτό το δηλητήριο πήγε στον νουν τους και τους δημιούργησε παραισθήσεις, ώστε και τον βάτραχο να βαφτίσουν βασιλέα. 

Και τον περιμένουν με λαχτάρα, διότι αυτός, και μόνον του χρήματος είναι, αλλά βουτηγμένος όπως ο βάτραχος στην λάσπην είναι, το δε δηλητήριον τόσον δυνατό ήταν, ώστε και άλλους νόες εμόλυναν. 

Όταν θα δουν τον βασιλέα τους τον «λασπηνάρην», θα θέλουν να τον πλύνουν, αλλά θα μολυνθούν και εκείνοι, αν και θα τον έχουν ντύσει με χρυσόν. 

Παιδιά μου κάντε μιαν δοκιμή, βάλτε στο χώμα ένα καθαρό γυαλί και ρίξετε λασπην επάνω, μετά ρίξτε καθαρό νερό, η λάσπη θα πάει στην λασπην και το γυαλί ξανά θα μείνει γυαλί, ( Η ΨΥΧΗ Η ΚΑΘΑΡΗ ) 

Έτσι θα γίνει και με τον βασιλιά τους, γι’αυτό όλοι τους σκέπτονται ως Ιουδαίοι, αυτήν την στιγμήν. 

Με την δική σας γλώσσα θα σας το πω τώρα, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ; ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΝ ΛΑΟΝ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΕΝ, και όμως, ποιον σταυρώνει αυτός ο κυβερνήτης ; πρώτον τον λαον του, που είναι και ο βασιλιας του. 

Κάπως έτσι έγινε και στα ιουδαϊκά χρόνια, Αυτόν που τους εξέλεξε τον σταύρωσαν. 

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΧΡΙΣΤΟΙ, Η ΣΤΑΥΡΩΣΙΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΤΩΧΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΤΕ.

Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω.

Οι επεξηγήσεις σε παρένθεση είναι δικές μου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου