Κυριακή 28 Απριλίου 2019

ΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΗΝ...ΕΛΕΥΣΙΝΑ!!!


ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΡΥΠΑΡΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! 



Αιφνιδιαστικά αποφάσισαν την υποβάθμισης της υποδοχής του Αγίου Φωτός και το στέλνουν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, στην 112η Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας «εξόριστο» και αυτό όπως και όλοι οι Έλληνες μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα!


Στις 18.10 αναχώρησε από το  αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ για την Αθήνα το κυβερνητικό αεροσκάφος με την ελληνική αποστολή που μεταφέρει το Άγιο Φως.


Η υποδοχή του Αγίου Φωτός θα πραγματοποιηθεί στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, στην 112η Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, περίπου στις 8 το βράδυ, με τιμές αρχηγού κράτους, αλλά με υποβαθμισμένη υποδοχή στον τόπο και στην ουσία.

Η Τελετή Υποδοχής του Αγίου Φωτός υποβαθμίζεται φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, με «εντολή άνωθεν» αλλά ίσως και με «εντολή έξωθεν» και με απόφαση της τελευταίας στιγμής!!! 

Ισχυρίζονται ότι παρουσιάστηκε «αιφνίδιο πρόβλημα» με τη μεταφορά του Αγίου Φωτός πρωί το του Μεγάλου Σαββάτου, αλλά δεν κατονομάζουν το «πρόβλημα»...

Ο  υφυπουργός Εξωτερικών Μ. Μπόλαρης, μιλώντας με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαο   παραδέχτηκ  ότι η υποβάθμιση «γίνεται με εντολή άνωθεν».

 Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος, ο οποίος παραλαμβάνει παραδοσιακά το Άγιο Φως ενημερώθηκε για την «αλλαγή» αργά εχθές το βράδυ, με αποτέλεσμα να αρνηθεί να πάει ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Συνόδου στα Ιεροσόλυμα για να συνοδεύσει το Άγιο Φως.

Και αυτό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την άθλια και ρυπαρή γερμανοσυριζαία υποβάθμιση. Φυσικά δεν έχουν υπάρξει (και μάλλον ούτε πρόκειται να υπάρξουν) αντιδράσεις είτε από την Εκκλησία της Ελλάδος, είτε από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων... 

 Οπότε παραμένει άγνωστο, ποιος (και αν) θα παραλάβει εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου το Άγιο Φως.

Μιλώντας στο Πρακτορείο Ορθοδοξία ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εξέλιξη αυτή, έκανε λόγο για περιφρόνηση και εμπαιγμό της Εκκλησίας, και για το λόγο αυτό -τόνισε- αρνήθηκε να συμμετάσχει στην όλη διαδικασία και δεν επιβιβάστηκε το πρωί στο αεροσκάφος.

Ό Σεβασμιώτατος αποκάλυψε, ότι δεν υπήρξε ούτε έχει υπάρξει επίσημο έγγραφο που να ενημερώνει την Ιερά Σύνοδο για την αιφνίδια αυτή αλλαγή, και πώς ο ίδιος ενημέρωσε την ιερά Σύνοδο.


Η αλλαγή αυτή δημιουργεί πολλά προβλήματα στη μεταφορά του Αγίου Φωτός ανά την Ελλάδα, αφού η Aegean είχε προγραμματίσει 14 έκτακτα δρομολόγια, και τώρα είναι υποχρεωμένη να μεταφέρει το Άγιο Φως με ελικόπτερο από την Ελευσίνα στο Ελ. Βενιζέλος.


 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΔΕΛΥΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!! 

1 σχόλιο: