Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ


ΠΕΡΙ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝH (Α) 






Κοινοποιεί ο Γεωκών

Παιδιά μου επειδή έχετε την απορία ποιος θα είναι ο Ιωάννης και πότε θα εμφανιστεί, και πως θα είναι, σας λέω: 

ΠΡΟΣΕΞΤΕ παιδιά μου σας ενημερώνω για να είσθε έτοιμοι να τον υποδεχτείτε, 


Ομολογώ σήμερα σε σας την έλευσιν του Βασιλέως Ιωάννου, ο οποίος θα είναι το ίδιο δίκαιος και ελεήμων όπως ο Ουράνιος Πατέρας και Ο Υιός. 

Με όλα τα δικαιώματα εξουσίας που του έδωσαν Ο Πατέρας και Ο Υιός, έρχεται να σας προειδοποιήσει και να ετοιμάσει το Βασίλειο Του Θεού και την απόλυτη εξουσία Αυτού επάνω στη γη και στο σύμπαν. 

Ο Βασιλεύς Ιωάννης θα είναι τόσο δίκαιος και αγαπητός, όσο κανένας άλλος επάνω στην γη, διότι θα φοράει Ουράνιο Πνεύμα, Ουράνιο φως, Ουράνια Αγάπη, Ουράνια Αγαθότητα και ουράνια Δικαιοσύνη! 

Και αυτός σαν Βασιλεύς, θα σας ανταμοίβει με ευλογία Θεού, με γαλήνη, με ηθική και δύναμη, όπως οι Βασιλείς τους καλούς ιππότες τους. 

Αλλά αυτός , Ο Βασιλεύς Ιωάννης, καμιά σχέση δεν θα έχει με αυτούς τους Βασιλείς που εσείς μέχρι τώρα γνωρίσατε. 

Αυτός Ο Ιωάννης θα είναι γενναιόδωρος, όπως και Ο Ουράνιος Πατέρας Του 

-θα είναι φιλάνθρωπος, εύσπλαχνος, τόσον εύσπλαχνος που και τα νύχια του θα ξερίζωνε για να τα δώσει στον πλησίον του, πάμπτωχος τόσο που δεν θα έχει δεύτερο ρούχο, ούτε θα κρατά χρήματα… 

Μην ρωτάτε το πότε θα τον φέρει Ο Χριστός, θα τον φέρει όταν έρθει η ώρα, μην ρωτάτε εάν θα τον αναστήσει η θα αναδείξει κάποιον ζωντανό, από τα χνώτα του θα βγάζει Θυμίαμα...

Η σκέψη του θα είναι τόσο μεγάλη όσο μαζί η γη με τον ουρανό 

ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΙΝΟΣ 


ΠΕΡΙ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝH (Β)
Έχετε «κολλήσει» παιδιά μου τελευταία σε ένα όνομα Του Βασιλέως και τέτοια «φαγούρα» τα μάτια μου δεν έχουν δει, εγώ μια ερώτηση θα σας κάνω, εσείς θέλετε τον Βασιλέα και Σωτήρα , η θέλετε το όνομα; Γι’αυτό μην «κολλάτε» σε έργο που δεν είναι δικό σας. 

Εσείς ετοιμάστε την ψυχήν και την πίστη σας, για να τιμήσετε Τον Άχρονον ! Θα τιμήσετε και τον Βασιλέα, οποιοδήποτε όνομα και να έχει αυτός. 

Θα σας εξηγήσω παιδιά μου για το όνομα τώρα, εάν αποκαλύψει ο Χριστός το όνομα του, πολλοί στις πονηρές ημέρες σας, θα το εκμεταλλευτούν, γι’αυτό λοιπόν με σεβασμό προς Τον Πατέρα σας Τον Άγιο και Ουράνιο, δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια Του και ιστάται να γίνουν στην χρονική τους σειρά αυτά. 

Εσείς δείτε ( φροντίστε ) τον χρόνον της πίστεως σας να είναι ατελείωτος, όσο για τα άλλα, όταν θα έλθει η ώρα θα τα πούμε. 

Τον Βασιλέα, όταν θα έλθει θα τον αναγνωρίσετε από την πανοπλία του, όμως, εάν εσείς κάνετε εικασίες, όχι μόνον πανοπλία δεν θα έχει, αλλά θα του φύγει και το άλογο του. 

Γι’αυτό σας λέγω και το τελευταίο, πίστιν θερμή, μετάνοια θερμή, αγάπη θερμή, και ευχαριστίες πολλές προς Τον Θεόν σας. 

Και πιστέψτε παιδιά μου, με ψηλά το κεφάλι, γιατί τότε μόνον θα μπορεί η κεφαλή σας να κλίνη προς Την Αγία Τριάδα. 

Τον Χριστόν θα τον δείτε όταν έρθει η ώρα στην Δευτέρα Παρουσία, γεμίστε το στόμα σας με λόγον Θεού… 

Ημερομηνίες, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ δεν υπάρχει χρόνος Θεού, όταν Ο Θεός Πατέρας δει ότι η κούπα γέμισε και ξεχείλισε, θα επέμβει , όμως δίνει παράταση. 

Ότι λόγο έχει δώσει στα παιδιά Του, Την Ορθοδοξία, θα το κρατήσει, εσείς είστε ολόκληρη η πίστη, που σας λείπουν κάποια υπολείμματα, οι άλλοι ενώ λέγονται στα χαρτιά Χριστιανοί, μόνο πιστοί δεν είναι, αλλά είναι το υπόλοιπο σας. 

Μην ανησυχείτε με τα γεγονότα, τι σας έλλειψε; πότε σας έλλειψε; ΣΑΣ ΕΛΛΕΙΨΕ ΜΟΝΟ Η ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ. Όταν οι άλλοι θα καίγονται, εσείς απλώς θα ζεσταίνεστε !!! 

Να αγαπάτε όλους, ακόμα και τις πέτρες, έχετε τον νουν σας, Ήλθε ο Νυμφίος, τώρα είσαστε στον μισό ½ χρόνο και περιμένετε το ¼ του Βασιλια για να γίνει τα ¾, το υπόλοιπο θα γίνει με την εμφάνιση Του Κυρίου, την δευτέρα παρουσία, που αργεί ακόμα. 

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, τα παιδιά Του Χριστού ( οι Έλληνες ) που ορθώς δοξάζουν τον Θεό, θα πάνε σε όλο τον κόσμο και θα διδάξουν…


Σημείωση του Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου