Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Ο ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ....



Τ
Ο ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ



Γράφει ο  Άρης Οικονόμου


Μήπως οι Ευρωπαίοι της Τρόικα μαζί με τα διάφορα υποχείρια των ελίτ «τύπου Soros» και φανατικοί υποστηρικτές της ανεξέλεγκτης παγκοσμιοποίησης, έχουν θέσει ως πρώτο στόχο τους τη διάλυση του Έθνους μας, επειδή είναι το αρχαιότερο στην Ευρώπη και το πιο συνεκτικό όσον αφορά τον πληθυσμό του;

.«Η Τουρκία ποσοτικά είναι η μόνη διάδοχος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, γιατί όλοι εμείς είμαστε παιδιά των Οθωμανών, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει… τουλάχιστον ιστορικά. 

Κι όπως έλεγε ο Στασινόπουλος ο πρώτος Πρόεδρος Δημοκρατίας όταν μπήκε στο Προεδρικό Μέγαρο, και κατέβαζαν τα πορτραίτα των βασιλιάδων «ένας λαός μπορεί να αλλάξει το μέλλον του αλλά δεν μπορεί να αλλάξει το παρελθόν του»… 

Είμαστε παιδιά των Οθωμανών!… Όπως οι Έλληνες έτσι και οι Σκοπιανοί, όπως και όλοι είναι τεχνητά έθνη που δημιουργούνται από πολιτική παρέμβαση, κάποιοι πιο εύκολα όπως οι Έλληνες (Δ.Κ.)«.

Άποψη

Ο άνθρωπος μου είναι εντελώς αδιάφορος. Σε καμία περίπτωση όμως η προπαγάνδα των λόγων του, η οποία θυμίζει αυτά που ισχυρίζονται οι Γερμανοί: το ότι δηλαδή είμαστε ένα τεχνητό Έθνος που δεν θα έπρεπε να είχε δημιουργηθεί! 

Δεν έχουμε λοιπόν καμία ιστορία 4.000 ετών κατά το συγκεκριμένο «κύριο» και δεν καταγόμαστε από τους Αρχαίους Έλληνες – αλλά από τους Οθωμανούς που διάδοχοι τους είναι οι Τούρκοι!

Εν προκειμένω δεν πιστεύω πως αυτά που είπε ήταν σκόπιμα, επειδή τον άκουσα να επαίρεται για την επιστημονική του κατάρτιση – κάτι που φυσικά δεν θα έκανε κανένας πραγματικός επιστήμονας αλλά ένας ανόητος αλαζόνας, όπως κανένας πλούσιος δεν «διαλαλεί» ποτέ τον πλούτο του. 

Δεν μπορώ να γνωρίζω βέβαια εάν πρόκειται για μία μη συνειδητή συμπλεγματική προσωπικότητα ή απλά για έναν κρυφής καταγωγής Τούρκο ή/και Οθωμανό – αν και μου είναι αδιάφορο το τι είναι ο ίδιος, αλλά όχι το τι λέει δημόσια, εξευτελίζοντας μας διεθνώς.

Οι απόψεις του πάντως θα ενθουσίασαν τον G. Soros, ειδικά όσον αφορά τα Σκόπια – επίσης τους Γερμανούς που ήδη ανακοινώνουν μέσα από τα στρατευμένα ΜΜΕ που διαθέτουν τα περί μειονότητας Σκοπιανών στη Μακεδονία, στα πλαίσια των σχεδίων τους για τη δημιουργία ενός Μακεδονικού κράτους στην περιοχή.

Σε κάθε περίπτωση, το «παιδί των Οθωμανών» μου θύμισε ένα παλαιότερο άρθρο μου, με το οποίο αναφερόμουν στην προσπάθεια μίας δεύτερης γενοκτονίας των Ελλήνων – ήταν δε το εξής:

Η παρακάτω επιστολή δημοσιεύθηκε από τον Ιταλό καθηγητή οικονομικών κ. Alberto Bagnai στο twitter του – με τον τίτλο «Η δεύτερη γενοκτονία της Ελλάδας μέσα σε εκατό χρόνια, Καλώς ήλθατε στην Ευρώπη». 

Προέρχεται από τη σελίδα του, ενώ στάλθηκε στον ίδιο από έναν δικηγόρο, σχετικά με τη Ελλάδα – είναι δε τόσο τρομακτική που θα έμοιαζε με μία κακόβουλη θεωρία συνωμοσίας, εάν δεν την είχε αναρτήσει με την υπευθυνότητα που τον χαρακτηρίζει ο φημισμένος Ιταλός καθηγητής, ο οποίος έχει αναφερθεί επανειλημμένα στην Ελλάδα.

 Γράφει δε τα εξής σε ελεύθερη απόδοση:

«Είμαι ο John Smith (ψευδώνυμο), δικηγόρος από το WAKDJUHLK. Αυτή είναι η πρώτη φορά που σας γράφω και ορκίζομαι να μην το κάνω ξανά.

 Δεν θέλω να συζητήσω μαζί σας οικονομικά, αριθμούς και γραφήματα, χωρίς την ανάλογη προετοιμασία. Επιθυμώ απλώς να μοιραστώ αυτό που μου συνέβη χθες το βράδυ, σε μια ελληνική πιτσαρία.

Είμαι σε ένα τραπέζι με φίλους της φίλης μου, τους οποίους δεν γνωρίζω καλά. Κάποιος που κάθεται δίπλα μου, μου λέει ότι ζει στην Αθήνα και εργάζεται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. 

Η ομάδα εργασίας του βοηθά την ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει την ατζέντα της Τρόικας (μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να αναφερθώ στους οικονομικούς λόγους που έπρεπε να ακούσω, τους γνωρίζετε καλύτερα από μένα).

Ένιωσα απογοητευμένος, μαθαίνοντας πως το εγχείρημα είναι πολύ πιο εξελιγμένο και ιδεολογικά αρκετά πιο πολύπλοκο, σε σχέση με την πολιτική-οικονομική του μορφή. 

Παρεμπιπτόντως, έχω δεσμούς με την Ελλάδα και τη θεωρώ ως δεύτερο σπίτι μου. Τη γνωρίζω αρκετά καλά και όποτε μπορώ επιστρέφω για να δω διάφορους φίλους. Στο σπίτι που μεγάλωσα είχα φίλους Έλληνες και έκανα κλασικές σπουδές.

Να επιστρέψω στην ιστορία μου: η ουσία όσων άκουσα ήταν ότι οι Έλληνες δεν έχουν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται. Αντιθέτως, θα πρέπει να ευχαριστούν τη Δύση (μια έννοια που μισώ, αλλά αναφέρω), για την ίδια της την ύπαρξη. 

Η Ελλάδα, το ελληνικό Έθνος, είναι στην πραγματικότητα μια γεωπολιτική εφεύρεση, έχοντας δημιουργηθεί το 1800 από τη Γαλλία και την Αγγλία για να προκληθεί η φθορά της οθωμανικής αυτοκρατορίας. 

«Η Ελλάδα ήταν το Ισραήλ του 19ου αιώνα», όπως τόνισε. Ο απίστευτος συνομιλητής μου δεν είπε ότι η Γαλλία και η Αγγλία ήθελαν μόνο να στηρίξουν τις ελληνικές εξεγέρσεις εναντίον των Τούρκων, αλλά υποστήριξε πως ο ελληνικός λαός δεν υπάρχει!

Κατά τον ίδιο, οι Έλληνες είναι μόνο ορθόδοξοι Τούρκοι! Η νεοελληνική ήταν σφυρηλατημένη «ad hoc» (είχε συγκεκριμένο σκοπό δηλαδή) για να δώσει σε αυτόν τον λαό μια αίσθηση κοινότητας. 

Η Ελλάδα δημιουργήθηκε ως ρυθμιστικό κράτος, για να εμποδίσει τη μουσουλμανική επέκταση. Επρόκειτο για ένα στρατιωτικό φυλάκιο ουσιαστικά, γεμάτο από ανθρώπους που απλά είχαν την ίδια θρησκεία: «ακριβώς όπως το κράτος του Ισραήλ» (παρένθεση: για λόγους συντομίας δεν θα αναφερθώ στο εάν το Ισραήλ είναι ή δεν είναι έτσι).

Προσπάθησα να τον επαναφέρω στην πραγματικότητα, ξεκινώντας από το «γραμμικό Β» της μυκηναϊκής περιόδου και συνεχίζοντας με τους περσικούς πολέμους, με τον ελληνισμό και τη βυζαντινή αυτοκρατορία, με τον πόλεμο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και με τις μαζικές απελάσεις των Ελλήνων από την Ανατολία το 1900.

Δεν τα κατάφερα. Για τον ίδιο, τα επιχειρήματά μου ήταν σοφίσματα, επειδή η ιστορία της Μεσογείου και η κινητικότητα των πληθυσμών που έζησαν εκεί και τη διασχίζουν χιλιάδες χρόνια, καθιστούν αδύνατο τον εντοπισμό των σημείων εκκίνησης στην ιστορία των λαών και των εθνών.

Με βάση τώρα τη «Βαλτική Προέλευση των Επικών Παραμυθιών του Ομήρου» (ένα υπέροχο βιβλίο της Felice Vinci), παραδέχθηκα ότι, οι ξανθοί Αχαιοί της Ιλιάδας θα μπορούσαν πράγματι να προέρχονταν από Σκανδιναβικούς πληθυσμούς που κατέβαιναν το Βιστόλα και το Δούναβη στην αρχαιότητα (μία τραβηγμένη υπόθεση).

 Εν τούτοις, από εκείνη την εποχή και μετά οι Έλληνες ήταν πάντα εκεί, είπα. Τίποτα. Για τον Ευρωπαίο συνομιλητή μου οι Έλληνες ως Έθνος δεν υπάρχουν, είναι μια τεχνητή φυλή, ένα ψεύτικο δημιούργημα.

Στο τέλος, απογοητευμένος και εξαντλημένος από την προσπάθεια να παραμείνω ευγενικός, εγκατέλειψα τη συζήτηση. Έμαθα όμως κάτι σημαντικό: το αφήγημα της νέας τάξης πραγμάτων, του αποκρουστικού φίλου της φίλης μου που εργάζεται για την Τρόικα, επιχειρεί ένα αξιοσημείωτο ποιοτικό άλμα. 

Δεν ισχυρίζεται μόνο πως οι Έλληνες είναι τεμπέληδες, μη παραγωγικοί, διεφθαρμένοι και σπάταλοι, αλλά επιχειρείται η ακύρωση τριών χιλιάδων ετών ιστορίας, με τη ρητορική του «ipse dixit» (της δογματικής και μη αποδεδειγμένης δήλωσης δηλαδή) των δήθεν «εμπειρογνωμόνων».

Οι στρατευμένοι λοιπόν νεαροί συνεργάτες τους, όπως ο συνομιλητής μου στην πιτσαρία, δεν είναι μόνο αυστηροί με τα μέτρα που επιβάλλουν, αλλά κάτι πολύ χειρότερο: υποχείρια των ελίτ που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου, με στόχο την αλλοίωση της ιστορίας, της γεωγραφίας, της ανθρωπολογίας, της φιλοσοφίας κοκ. των λαών, έτσι ώστε να επιβάλλουν μία νέα τάξη πραγμάτων στις χώρες που εισβάλλουν με οικονομικά όπλα.

Εν προκειμένω, η άρνηση της προέλευσης ενός λαού, της ιστορίας του, των παραδόσεων του, της ομογένειας και της γλώσσας του (αγνοώντας τις διαλέκτους), σημαίνει άρνηση της ύπαρξης του λαού και των Πολιτών του. 

Όπου όμως δεν υπάρχει λαός, δεν υπάρχει Έθνος και δεν μπορεί να υπάρξει Δημοκρατία, αλλά μόνο δεσποτισμός και βαρβαρότητα. 

Κλείνοντας, εάν είναι δυνατόν να χειρίζονται αυτοί οι άνθρωποι με τέτοιον τρόπο την ελληνική ιστορία, μία από τις αρχαιότερες στην Ευρώπη, με τέτοια ατιμωρησία, τότε θα είναι πολύ ευκολότερο να χειραγωγηθεί η ιστορία νεώτερων και πιο ετερογενών Εθνών, όπως η Ιταλία. 

Θεωρώ λοιπόν πως πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ επειδή, όπως δηλώνετε, θα είμαστε οι επόμενοι. Ελπίζω να μην εξάντλησα την υπομονή σας και σας ευχαριστώ για την προσοχή και το χρόνο σας. Αν αποφασίσετε να δημοσιεύσετε το κείμενο, παρακαλώ μην αποκαλύψετε το όνομα μου».

Ολοκληρώνοντας, εάν ισχύουν τα παραπάνω (δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλλουμε), τότε η περιπέτεια μας μόλις ξεκίνησε – ενώ η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας ήταν πράγματι η αφετηρία του διαμελισμού της πατρίδας μας.

 Με απλά λόγια οι Ευρωπαίοι της Τρόικα, υποχείρια των ελίτ «τύπου Soros» και φανατικοί υποστηρικτές της ανεξέλεγκτης παγκοσμιοποίησης, έχουν θέσει ως πρώτο στόχο τους τη διάλυση του Έθνους μας – επειδή είναι το αρχαιότερο στην Ευρώπη και το πιο συνεκτικό όσον αφορά τον πληθυσμό του.

Στα πλαίσια αυτά θα υποστούμε πολλά άλλα οικονομικά και άλλα μαρτύρια, έτσι ώστε να αναγκασθούν οι περισσότεροι Έλληνες να εγκαταλείψουν την Ελλάδα – ενώ ασφαλώς θα χρησιμοποιηθούν οι μεταναστευτικές ροές για την περαιτέρω αλλοίωση του πληθυσμού, έτσι ώστε να ελέγχεται ευκολότερα.

 Όλα αυτά μοιάζουν βέβαια με θεωρίες συνωμοσίας – οι οποίες όμως δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν ως τέτοιες με βάση την παραπάνω επιστολή και αυτά που βιώνουμε τα τελευταία δέκα χρόνια.

Αν μη τι άλλο πάντως πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, απέναντι σε έναν τέτοιο σκοτεινό εφιάλτη, ο οποίος είναι ενδεχομένως αληθινός – ξανά με κριτήριο τις εμπειρίες μας και τη μεγάλη προδοσία που προηγήθηκε. 

Ανεξάρτητα λοιπόν από όποιο κόμμα υποστηρίζουμε, πιστεύοντας πως έχει την καλύτερη λύση για τα προβλήματα μας, δεν πρέπει να συγκρουόμαστε μεταξύ μας – συνειδητοποιώντας πως τουλάχιστον ο οικονομικός πόλεμος που δεχόμαστε είναι δεδομένος και μας αφορά όλους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου