Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!


PRESIDENT MACRON
TRUAND, TROUFION
ΕΙΣΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ





Απλά την άφησαν να καεί! Πόση ώρα μέχρι να έρθουν δύο τρεις μάνικες αντί να επιχειρήσουν δύο τρία ελικόπτερα με το 1/3 ή το 1/5 του νερού που χωράει το καλάθι τους και να το ραντίσουν σαν βροχή, άμεσα μόλις ξεκίνησε η πυρκαγιά! 


Να υποθέσουμε ότι δεν υπήρχε σχέδιο για αντιμετώπιση πυρκαγιάς σε ένα τέτοιο τεράστιο μνημείο του παγκόσμιου πολιτισμού, που σημειωτέον, ολόκληρη η στέγη του ήταν ξύλινη;

Ο Μακρόν υπηρετεί τους παγκόσμιους τραπεζίτες αφού πριν γίνει υπουργός οικονομικών και μετά πρόεδρος ήταν υπάλληλος των Rothschilds. 

Αυτοί θέλουν να ξαναγραφεί η ιστορία όπως τους βολεύει δηλαδή στην ουσία να μην έχουν οι λαοί ιστορία για να είναι υποταγμένοι στην παγκόσμια δικτατορία και για να γίνει αυτό ευκολότερα, πρέπει να καταστραφούν τα μνημεία του παγκόσμιου πολιτισμού!

Αυτοί είναι που άφησαν να χαθεί η πρώτη γραφίδα και ο πρώτος τροχός της ανθρωπότητας όταν καταστράφηκε το ιστορικό μουσείο της Βαγδάτης



Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΒΑΓΔΑΤΗΣ



Αυτοί είναι που χρηματοδότησαν το ISIS ο οποίος, όπου πέρασε, κατέστρεψε τα μνημεία του πολιτισμού Ασσυρίων, Βαβυλωνίων, Ελληνιστικών χρόνων, σε Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν (Ταλιμπάν)



Αποτέλεσμα εικόνας για καταστροφη αγαλματων απο το ISIS



Σχετική εικόνα



Σχετική εικόνα











Ο Μακρόν, υπηρέτης των χρηματοδοτών του ISIS, κάνει τώρα πως λυπάται για την Παναγία των Παρισίων αλλά στην ουσία αυτός ο troufion όπως τον έχουν χαρακτηρίσει τα κίτρινα γιλέκα στον ύμνο τους, είναι ο ηθικός αυτουργός της καταστροφής της Παναγίας των Παρισίων

Χαρακτηριστικό είναι και το αιχμηρό σκίτσο στο εξώφυλλο του περιοδικού Charlie Hebdo, που υπαινίσσεται αυτήν την ηθική αυτουργία αφού υπό τον τίτλο «Μεταρρυθμίσεις» (αριστερά) δείχνει τον Μακρόν με την φλεγόμενη Notre Dame στο κεφάλι του να λέει:«Αρχίζω από τον σκελετό»...


Το εξώφυλλο του Charlie Hebdo


Η νέα τάξη και ο Μακρόν βολεύονται διπλά με αυτήν την καταστροφή στην Γαλλία αφού τα κίτρινα γιλέκα τους έχουν στριμώξει εκεί για τα καλά.

 Και το ηθικό των Γάλλων πέφτει αφού χάνεται ένα κομμάτι της ιστορίας τους και τα κίτρινα γιλέκα θα φανούν «ιερόσυλοι» αν κατέβουν άμεσα ξανά σε διαδηλώσεις...

Για να μην μιλήσουμε για τις αποκλειστικές πληροφορίες  που έχουμε από το Παρίσι ότι θα προσπαθήσουν να ενοχοποιήσουν τα κίτρινα γιλέκα για τον εμπρησμό.

Και ιδού ήδη η προβοκάτσια:



: Just in - Video is emerging of a in black cloths at one of the the 2 towers half an hour at the start of the fire at the cathédrale Notre-Dame de . . pic.twitter.com/haGSO7VCIB











Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και δείχνει, την ώρα που έχει ήδη ξεσπάσει η πυρκαγιά, έναν άνδρα σε έναν από τους Πύργους του Καθεδρικού Ναού να προχωράει βιαστικά και να μπαίνει μέσα σε αυτόν.


Φοράει ένα κίτρινο γιλέκο, μαύρα ρούχα και κράνος.

Λες και αν ήταν πράγματι ο εμπρηστής και ανήκε στα κίτρινα γιλέκα, θα έβαζε και το γιλέκο του για να πάει να βάλει την φωτιά!!!

Για πόσο ηλίθιους μας περνάνε;;;



ΟΜΩΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΟ «ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ» ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου