Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ



 ΠΕΡΙ ΤΟΥ AVAAZ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ 





Μην εμπιστεύεστε το AVAAZ. Κι εγώ πριν ένα χρόνο το εμπιστεύτηκα και ξεκίνησα εκεί μία συλλογή υπογραφών. Λίγες ώρες μετά, μου μετέφεραν ορισμένες επιφυλάξεις. Το έψαξα. Δύο ημέρες αργότερα το σταμάτησα.

Το πρώτο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι δεν δίνουν στον δημιουργό μίας συλλογής υπογραφών πλήρη στοιχεία όσων υπογράφουν.


Το δεύτερο ήταν ότι είδα διάφορα σχόλια εδώ κι εκεί ότι κρατούν τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις για δικές


τους υποθέσεις. Δεν ξέρω αν τις χρησιμοποιούν, δεν ξέρω αν το έκαναν στην αρχή και κάποια στιγμή σταμάτησαν. Απλά το καταγράφω.

Το τρίτο ήταν ότι οι υπόνοιες ότι υπάρχει υπόγεια χρηματοδότηση από τον George Soros δεν είναι ούτε υπόνοιες, ούτε υπόγεια.

Παρακαλώ δείτε εδώ.

Πρώτη φωτογραφία και σύνδεσμος από το ίδιο το AVAAZ.ORG. Αν πατήσετε τον σύνδεσμο θα το δείτε κι εσείς. Λέει ότι το AVAAZ ιδρύθηκε το 2007 από δύο οργανισμούς, τον Res Publica και το MoveOn.org. Ωραία μέχρι εδώ.



Δεύτερη φωτογραφία και σύνδεσμος από την Washington Post σε άρθρο της 9 Μαρτίου 2004. Τρία χρόνια πριν ιδρυθεί το AVAAZ. Οι Ρεπουμπλικάνοι καταγγέλουν ότι ο Soros και η σύζυγός του έδωσαν 1.46 εκατομμύρια δολλάρια στο MoveOn.org. Τα έδωσαν τα χρήματα αυτά για να υποστηριχθούν οι Δημοκρατικοί. Ναι.

Τον Νοέμβριο του 2004 έγιναν εκλογές και ο Μπους κέρδισε με πολύ μικρή διαφορά τους Δημοκρατικούς. Οι Ρεπουμπλικάνοι έψαχναν τις χρηματοδοτήσεις οργανώσεων που υποστήριζαν τους Δημοκρατικούς, 9 μήνες πριν τις εκλογές. Εκείνη την περίοδο το MoveOn.org με αυτό ασχολήθηκε. Αργότερα, έφτιαξε το AVAAZ.



Φιλική συμβουλή. Μην χρησιμοποιείτε το AVAAZ, ούτε για να υπογράψετε, ούτε για να δημιουργήσετε συλλογή υπογραφών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου