Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ


ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΤΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΩΝΤΑΣ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΒΙΝΤΕΟ


Οι Ρώσοι ήταν στην Τρίπολη τώρα στη Σύρτη και ακόμη φυλάνε πλέον τις πετρελαιοπηγές εκ των οποίων οι πιο σημαντικές είναι Spark κι Elephant Field.

Είναι εκεί για ν’ αποτρέψουν κάθε ενδεχόμενη επίθεση των Τούρκων εισβολέων και των απογόνων των Γενίτσαρων όπως λένε χαρακτηριστικά πηγές του LNA.Παρουσία ρωσικών ειδικών δυνάμεων παρατηρείται στο πετρελαϊκό πεδίο Sharara πλησίον των συνόρων μ΄Αλγερία….

Παράγει 300.000 βαρέλια την ημέρα.. Αργά την Πέμπτη ρώσικες δυνάμεις ακροβολίστηκαν εκεί.Την ίδια στιγμή έγινε τηλεδιάσκεψη κορυφής Πούτιν -Μακρόν μ΄επίκεντρο το Λιβυκό... H Ρωσία πλέον διεμβολίζει το ΝΑΤΟ μέσω μιας του μεγάλης ευρωπαϊκής υπερδύναμης της Γαλλίας… 

Αυτό το πλησίασμα δρομολογεί εξελίξεις σε όλη τη Μ Ανατολή υπέρ των δυνάμεων που υποστήριξε η Ρωσία π.χ σε Συρία, Λίβανο, Λιβύη αλλά και στην Αφρική…..

Μετά τη δίωρη συνομιλία σ΄επίπεδο στερεότυπης τυπικής ενημέρωσης πάντως το Κρεμλίνο ανακοίνωσε: Ο Πούτιν και ο Μακρόν ζητούν την κατάπαυση του πυρός στη Λιβύη και την έναρξη ενός επείγοντος αραβικού διαλόγου…

Image


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου