Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΑΤΟΪΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Η ΛΙΒΥΗ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΗΓΕΤΗ


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΑΪΦ ΑΛ ΙΣΛΑΜ ΚΑΝΤΑΦΙ! ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ
 ΡΩΣΙΑ, ΧΑΦΤΑΡ ΚΑΙ ΤΟ 85-90%  ΤΩΝ ΛΙΒΥΩΝ



Γιατί ο Χαφτάρ οφείλει να νικήσει στη Λιβύη;

Mια νίκη του Haftar θα σήμαινε μia ειρήνευση επί του εδάφους και σίγουρα την ανάληψη εξουσίας από τον Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι . Ο Haftar παρά την ελαφριά υποχώρηση των τελευταίων ημερών εξακολουθεί να ελέγχει ολοσχερώς ή μερικώς το 75% της Λιβύης και ο LNA είναι ισχυρός και καλά εξοπλισμένος.

Ο Haftar δεν είναι και τόσο νέος ( 76 ετών) και ξέρει ότι ο Saif al islam Kadhafi θα εκλεγεί σε περίπτωση προεδρικών εκλογών καθώς η δημοφιλία του Saif al islam κυμαίνεται στο 85-90% στο Λυβικό πληθυσμό...

Τη δημοτικότητά του την οφείλει στο γεγονός ότι η Λιβύη δεν ξεχνά την δολοφονία του πατέρα του από τους ΝΑΤΟ-ιστές...

Ο Haftar δήλωσε: «ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι είναι Λίβυος πολίτης και είναι δικαίωμά του να συμμετάσχει στους εκλογές.»

Μια ανάληψη εξουσίας από τον Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι θα σήμαινε μια ανανέωση της Λιβύης και το τέλος της εσωτερικής διαμάχης (τουλάχιστον κατά πλειοψηφίαν )…

Η Ρωσία ομοίως υποστηρίζει τον Haftar ενάντια στο ισλαμιστικό πιόνι του ΝΑΤΟ του Fayez El-sarraj.

Ο Saïf al islam ομοίως έστειλε μια επιστολή στον Vladimir Poutine το 2018 κι έλαβε σύντομα μια θετική απάντηση : “η θέση μας είναι ότι κανείς δεν οφείλει ν΄απομονωθεί και ν΄αποκλειστεί από έναν ρόλο πολιτικό δομικό. Ο Saif al islam Kadhafi έχει την υποστήριξη κάποιων φυλών στη Λιβύη και θα έπρεπε να περιλαμβάνεται στην πολιτική διαδικασία.”

Η Ρωσία είναι η μόνη χώρα που στηρίζει το ρόλο του Saïf al islam Kadhafi στη Λιβύη!

Η σκακιέρα της Λιβύης είναι εξίσου σημαντική με τη συριακή σκακιέρα από στρατηγική άποψη.Η δύναμη που θα ελέγξει τη Λιβύη θα ελέγξει τη Μεσόγειο !

Λίβυος αξιωματούχος κοντά στον Καντάφι: Ο Σαΐφ αλ-Ισλάμ Καντάφι είναι δημοφιλής στη Λιβύη και δεν πρέπει να παραμείνει αδρανής.

Ο πολιτικός αξιωματούχος στο “(LNSF)”, Ahmed Qaddaf Al Dam, αποκάλυψε ότι ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι , γιος του τ. ηγέτη της Λιβύης Muammar Gaddafi, είναι δημοφιλής στη Λιβύη και δεν πρέπει να παραμείνει αμέτοχος από αυτό που συμβαίνει στη Λιβύη αυτή τη στιγμή.Τόνισε ” αν η διεθνής κοινότητα θελήσει να μας επιβάλει μια κυβέρνηση που δεν θα αποδεχόμασταν, αποδεχόμαστε τη βούληση των Λίβυων και καθορίζουμε τη μοίρα της Λιβύης.” Και θεωρεί ότι “η Μουσουλμανική Αδελφότητα δεν έχει θέση στη Λιβύη και ότι έχει ολιγάριθμους υποστηρικτές.

H μετα-Καντάφι εποχή αποτυπώνεται στον εμφύλιο και στην υποβάθμιση της ανθρώπινης ζωής. Ένας μαύρος σκλάβος στοιχίζει σήμερα στη Λιβύη 200 δολάρια.Η Λιβύη έχει μια επιλογή να γυρίσει σελίδα μόνο προς τα πίσω στην προΝΑΤΟικης εισβολής περίοδο και ο Saïf al islam Kadhafi είναι η μόνη πλέον βιώσιμη επιλογή και διέξοδος….







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου