Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΩ ΚΥΡΙΕ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!
Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ

Βρίσκεστε στο τιμόνι μιας ξεχωριστής και ένδοξης χώρας!

Γιατί, η Ελλάδα μας, από την Αρχαία εποχή, μεταλαμπάδευσε σε όλο τον κόσμο τον Πολιτισμό της και όλες τις Επιστήμες (Μαθηματικά, Αστρονομία, Φυσική, Ιατρική, Φιλοσοφία, Λογοτεχνία, κλπ), στις οποίες πρωταγωνιστούσαν οι Αρχαίοι πρόγονοι μας.

Επίσης, οι Αρχαίοι πρόγονοι μας, μιλούσαν τη Θεόπνευστη Αρχαία Ελληνική γλώσσα, που είναι μια γλώσσα με μουσικότητα, με μαθηματική δομή και με νοημοσύνη και είναι η μητέρα όλων των γλωσσών, αφού πάνω σ' αυτήν στηρίζονται οι περισσότερες γλώσσες!.

Και αυτή τη Θεόπνευστη Αρχαία Ελληνική γλώσσα, ο Μέγας Αλέξανδρος, με την Πολιτισμική Εκστρατεία του, τη μετέτρεψε σε διεθνή γλώσσα της εποχής εκείνης, όπου μετέπειτα τα Θεία Ευαγγέλια Του Χριστού μας, γράφτηκαν στη γλώσσα αυτή (τη λεγόμενη Αλεξανδρινή γλώσσα).

Όμως, η Ελλάδα μας, εκτός από την παραπάνω μοναδική προσφορά της στην ανθρωπότητα, έχει και ένα άλλο σημαντικό και σπουδαίο γνώρισμα.

Η Ελλάδα μας, εδώ και πολλούς- πολλούς αιώνες είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ορθοδοξία μας!.

Έτσι, η Ελλάδα μας και η Ορθοδοξία μας, είναι σαν τα αδέλφια, τα δίδυμα!.

Μια τέτοια μοναδική χώρα που είναι η Ελλάδα μας, κύριε Πρωθυπουργέ, πρέπει να έχει στο πηδάλιο της, εξέχουσες Προσωπικότητες, που διαθέτουν πρώτον : Υψηλό Πατριωτικό αιματοκρίτη και δεύτερον : Υψηλό αιματοκρίτη Πίστης, προς Τον ένα και μοναδικό Θεό, Τον Τριαδικό Θεό μας!.

Μια τέτοια Προσωπικότητα, που κυβέρνησε την μόλις απελευθερωθείσα Ελλάδα από το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας για 3,5 χρόνια και διέθετε Υψηλό Πατριωτικό αιματοκρίτη και Υψηλό αιματοκρίτη Πίστης, ήταν ο Μεγάλος Πολιτικής άνδρας και Σπουδαίος Διπλωμάτης, ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο ονομαζόμενος και ο Άγιος της Πολιτικής!.

Σήμερα αυτή την ξεχωριστή και ευλογημένη χώρα, την κυβερνάτε εσείς, κύριε Πρωθυπουργέ και ο κάθε Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός, απαιτεί από εσάς να διαθέτετε, υψηλό Πατριωτικό αιματοκρίτη και υψηλό αιματοκρίτη Πίστης, προς Τον Τριαδικό Θεό μας!.

Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι το εξής:

Διαθέτετε, κύριε Πρωθυπουργέ, τέτοιους υψηλούς «αιματοκρίτες»;

Και εάν θέλετε να σας εκθέσω και τη δική μου γνώμη, για τον Πατριωτικό σας αιματοκρίτη και τον αιματοκρίτη της Πίστης σας, το κάνω με μεγάλη ευχαρίστηση, παραθέτοντας τα παρακάτω αδιαμφισβήτητα στοιχεία και ντοκουμέντα.

1) Δεν μπορώ να αποδεχθώ, Κύριε Πρωθυπουργέ, ότι διαθέτετε υψηλό Πατριωτικό αιματοκρίτη, όταν τη χρονική περίοδο 2018-2019, που ο τότε Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, προετοίμαζε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, εσείς ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κάνατε χλιαρή κριτική και ποτέ δεν πιέσατε ασφυκτικά τον κ. Τσίπρα και ποτέ δεν του ζητήσατε να κάνει Δημοψήφισμα για ένα τόσο μεγάλο Εθνικό θέμα (που ήταν η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας), ώστε να αποφανθεί ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός.

2) Δεν μπορώ να αποδεχθώ, κύριε Πρωθυπουργέ, ότι διαθέτετε υψηλό Πατριωτικό αιματοκρίτη, όταν πριν έξι μήνες, μέσα στη Βουλή, σε ένα ενθουσιώδη λόγο σας (υπάρχει και βίντεο), ταχθήκατε υπέρ μιας πολυπολιτισμικής Κοινωνίας και υπέρ μιας πολυπολιτισμικής Ελλάδας (που να έχει όλες τις φυλές της Γης), δηλώνοντας μάλιστα ότι θα ήσασταν υπερήφανος, εάν ένας μαθητής ξένης υπηκοότητας (το πιθανότερο μουσουλμάνος, αφού οι μουσουλμάνοι έχουν κατακλύσει τη χώρα μας), που θα φοιτούσε σε Ελληνικό Σχολείο και θα αρίστευε, θα κρατούσε την Ελληνική Σημαία, που πάνω της θα είχε τον Ιερό Σταυρό!

3) Δεν μπορώ να αποδεχθώ, κύριε Πρωθυπουργέ, ότι διαθέτετε υψηλό Πατριωτικό αιματοκρίτη, όταν αυτή τη ξεχωριστή, αυτή τη μοναδική χώρα, την Ελλάδα μας, που στην Αρχαιότητα οι Αρχαίοι Έλληνες έχτιζαν Παρθενώνες (ενώ όλοι οι άλλοι λαοί ήταν σε ημιαγρία κατάσταση), αυτή λοιπόν τη χώρα, που πρέπει τιμής ένεκεν να τη διατηρήσουμε άσπιλη και αμόλυντη, εσείς κύριε Πρωθυπουργέ, οραματίζεστε να τη μετατρέψετε σε πολυπολιτισμική χώρα (χωρίς τη λαμπρή ιστορία της, χωρίς τη Θεόπνευστη Αρχαία Ελληνική γλώσσα της και χωρίς την εξ αποκαλύψεως Θρησκεία της, που είναι η Ορθοδοξία ) και με αυτό τον τρόπο να εξαφανίσετε το Ορθόδοξο Ελληνικό Έθνος!

4) Δεν μπορώ να αποδεχθώ, κύριε Πρωθυπουργέ, ότι διαθέτετε υψηλό Πατριωτικό αιματοκρίτη, όταν ο Ελληνικός λαός βρισκόταν σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού, εσείς σπεύσατε, (τη στιγμή που ο λαός ήταν απασχολημένος και φοβισμένος με τον ιό) και ψηφίσατε στη Βουλή νόμο, που προβλέπει τη δημιουργία 28 hot spots (στην Ηπειρωτική Ελλάδα) λαθρομεταναστών (που στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι μουσουλμανικού θρησκεύματος) και έτσι το όνειρο σας για μια πολυπολιτισμική (μουσουλμανική) Ελλάδα, να γίνει πραγματικότητα!

5) Δεν μπορώ να αποδεχθώ, κύριε Πρωθυπουργέ, ότι διαθέτετε υψηλό Πατριωτικό αιματοκρίτη, όταν εν μέσω κορωνοϊού και με το λαό σε καραντίνα, ψηφίσατε και άλλο νόμο στη Βουλή, που η Ελλάδα θα συμμετέχει στην «Επιχείρηση Ειρήνη» με άλλες χώρες της Ευρώπης, για τη διάσωση ναυαγών ( είτε προσφύγων από την εμπόλεμη Λιβύη, είτε λαθρομεταναστών από τη Βόρεια Αφρική) και η Ελλάδα (καμία άλλη χώρα) αναλαμβάνει την υποχρέωση, τους ναυαγούς να τους μεταφέρει στα λιμάνια : Της Ρόδου, της Κρήτης, της Καρπάθου και του Καστελόριζου και έτσι στους υπάρχοντες λαθρομετανάστες (που είναι ουκ ολίγοι), να προστεθούν και άλλοι λαθρομετανάστες, ώστε το σχέδιο για μουσουλμανοποίηση της ευλογημένης χώρας μας, να ευοδωθεί πλήρως!.

6) Δεν μπορώ να αποδεχθώ, κύριε Πρωθυπουργέ ότι διαθέτετε υψηλό Πατριωτικό αιματοκρίτη, όταν όλα τα μέλη της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" που επιλέξατε, δεν έχουν ρωμαίικη καρδιά, σε αντίθεση με τους Προγόνους μας του 1821 που είχαν καρδιά ρωμαίικη και όταν πολεμούσαν, πολεμούσαν υπέρ Πίστεως και υπέρ Πατρίδος!.

7) Δεν μπορώ να αποδεχθώ, κύριε Πρωθυπουργέ, ότι διαθέτετε υψηλό Πατριωτικό αιματοκρίτη, όταν τα μέλη της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» που επιλέξατε και τα οποία ενώ έχουν κληθεί να τιμήσουν τους Ήρωες και τους Πρωταγωνιστές της Επανάστασης του 1821 και να αναδείξουν τις αρετές τους και τα κατορθώματα τους, ανέβασαν στο Sait της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" ένα υβριστικό κείμενο για τον Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια του Καθηγητή Αριστείδη Χατζή, ο οποίος στο επαίσχυντο αυτό κείμενο του, ούτε λίγο ούτε πολύ, αποκαλεί τον Άγιο της Πολιτικής Ιωάννη Καποδίστρια, Δικτάτορα!!!.

Και εσείς, κύριε Πρωθυπουργέ, αντί τα εν λόγω μέλη, να τα στείλετε στο σπίτι τους, τα κρατάτε ακόμη στις θέσεις τους, συμφωνώντας εμμέσως με το χαρακτηρισμό του Καθηγητή κ. Χατζή ότι, ο Καποδίστριας ήταν Δικτάτορας!

Τέλος, για τον αιματοκρίτη της Πίστης σας, προς Τον Τριαδικό Θεό μας, έχω να σας πω τα κάτωθι :

α) Δεν μπορώ να αποδεχθώ, κύριε Πρωθυπουργέ, ότι διαθέτετε υψηλό αιματοκρίτη Πίστης, όταν κρατάτε ακόμη μέσα στα Σχολεία τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών, που το περιεχόμενο τους, το Συμβούλιο Επικρατείας το έχει βγάλει αντισυνταγματικό!.

Ένας Πρωθυπουργός με υψηλό αιματοκρίτη Πίστης, τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών θα τα είχε πετάξει έξω από τις αίθουσες διδασκαλίας, από την πρώτη μέρα της Πρωθυπουργίας του!.

β) Δεν μπορώ να αποδεχθώ, κύριε Πρωθυπουργέ, ότι διαθέτετε υψηλό αιματοκρίτη Πίστης και υψηλό Πατριωτικό αιματοκρίτη, όταν κρατάτε μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας του Δημοτικού και του Γυμνασίου τα Νεοταξικά βιβλία γλώσσας (που μπήκαν στα Σχολεία το Σεπτέμβρη του 2006 επί Κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας) και τα οποία Νεοταξικά βιβλία γλώσσας μετατρέπουν τους μαθητές μας σε σύγχρονους γενίτσαρους, χωρίς Αγάπη για την Πατρίδα και χωρίς Πίστη προς Τον Τριαδικό Θεό μας!.

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ

Με όσα σας ανέπτυξα παραπάνω, γίνεται ολοφάνερο ότι :

Δεν αποδέχομαι ότι διαθέτετε υψηλό Πατριωτικό αιματοκρίτη, καθώς δεν αποδέχομαι ότι διαθέτετε και υψηλό αιματοκρίτη Πίστης, συνεπώς δεν αποδέχομαι να βρίσκεστε στο τιμόνι αυτής της ευλογημένης χώρας μας!.

Γιατί η ένδοξη Ελλάδα μας, πρέπει να κυβερνιέται μόνο από Πολιτικούς, που έχουν Ρωμαίικη καρδιά!.

Γι' αυτό θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις και εντελώς ανιδιοτελώς (χωρίς να επιδιώξω κανένα αξίωμα), στο μέλλον να προκύψει μια Κυβέρνηση με Καποδιστριακό άρωμα, που ο Πρωθυπουργός της, να είναι ένας άξιος συνεχιστής της Πολιτικής του Α' Κυβερνήτη της ελεύθερης Ελλάδας του Ιωάννη Καποδίστρια, που είναι ο Κυβερνήτης της καρδιάς μου!!!


Αθανάσιος Τσόκας

Μαθηματικός-Ερευνητής4 σχόλια:

 1. Ειναι χοντροπετσοι οι πολιτικοι.δεν καταλαβαινουν απο επιστολες.αμα τους παρουμε με τις κοτρωνες τοτε θα καταλαβουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ... ΑΠΟΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΥΛΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΑΥΤΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αδελφέ μου μήν είσαι τόσο σίγουρος ότι πράγματι έτσι ψηφίζει ο κόσμος καί ότι τό εκάστοτε αποτέλεσμα τής κάλπης είναι αληθινό. Εγώ πάντως, δεν θα έβαζα τό χέρι μου στήν φωτιά.

   Διαγραφή
 3. Θαυμάσια τα επιχειρήματα τού κου Τσόκα, μακάρι να είχαν καί τήν ανάλογη απήχηση στά ώτα τών μονίμως "μή ακουόντων".

  ΑπάντησηΔιαγραφή