Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ... ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...


ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 200 ΕΤΩΝ) ΑΠΟ ΤΟΝ S. LAFOREST



(The Guide To Real History)
Γράφτηκε από τον Sylvain LAFOREST στις 24/08/2019 
Μετάφραση/απόδοση στα ελληνικά,παρπομπές,σύνδεσμοι: δικιά μας

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Οι διεθνείς τραπεζίτες έχουν αποκτήσει το ιδιωτικό μονοπώλιο παραγωγής χρήματος.

Χρηματοδότησαν τους περισσότερους πολέμους των 200 τελευταίων χρόνων

Η εκπαίδευση και τα ΜΜΕ ευθύνονται για την αποσιώπηση της αλήθειας

Οι τραπεζίτες χρηματοδότησαν τόσο την μπολσεβίκικη επανάσταση όσο και το Γ’ Ραιχ

Κατ’ εντολή τους ο Καρλ Μαρξ έγραψε το κομμουνιστικό μανιφέστο για να δημιουργηθούν διαχωριστικές ιδεολογίες στις μάζες


The Guide To Real History από τον Sylvain LAFOREST



Τους τελευταίους δύο αιώνες, όλοι οι πόλεμοι ήταν ενορχηστρωμένοι από τραπεζίτες επιδιώκοντας δύο πολύ απλούς στόχους: το κέρδος και μια παγκόσμια κυριαρχία που φέρει ένα όνομα: η Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Η εκπαίδευση και τα μέσα ενημέρωσης είναι οι κύριοι ένοχοι που ευθύνονται για τη διατήρηση του σημαντικού ρόλου των τραπεζιτών στις σκοτεινές σκιές της ιστορίας. 

Η πραγματική συνάφεια των Rothschild, Rockefeller, Warburg, Morgan και των ομοτίμων τους κρύβεται οικειοθελώς από το δημόσιο έλεγχο, έτσι ώστε οποιοσδήποτε ερευνητής που ανασκάπτει στα βασίλεια του παρελθόντος μας μπορεί εύκολα να δυσφημιστεί ως «θεωρητικός συνωμοσίας».

 Ο συγγραφέας Carroll Quigley είχε κάποτε πλήρη πρόσβαση σε έγγραφα από το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR-Council on Foreign Relations) και επιβεβαίωσε την πολύ πραγματική τραπεζική συνωμοσία που σχεδιάστηκε για να κυριαρχήσει στον κόσμο, στο βιβλίο του «Τραγωδία και ελπίδα» (Tragedy and Hope).

Παραδόξως, η εκπαίδευση και τα μέσα ενημέρωσης προτιμούν να επαναφέρουν τα πάντα σε δημόσιες προσωπικότητες και πολιτικούς όπως ο Τσόρτσιλ, ο Χίτλερ ή ο Στάλιν, αλλά δεν θα σας πουν ποτέ ότι αυτά τα χαρισματικά τέρατα δεν είχαν χρήματα, ούτε τα δημιούργησαν. 

Ο Χίτλερ ήταν ένας αποτυχημένος καλλιτέχνης που δημιούργησε την πιο τρομερή πολεμική μηχανή που είχε δει ο κόσμος μέσα σε μόλις 6 χρόνια, σε μια σχεδόν χρεοκοπημένη χώρα που στερείτο οποιασδήποτε παραγωγής πετρελαίου, οπότε μήπως νομίζετε ότι μπορεί να είχε κάποια βοήθεια;

Το Μεγάλο Σχέδιο

Πριν από το 1971, τα τραπεζικά δάνεια βασίζονταν στα αποθέματα χρυσού τους, αλλά καμία τράπεζα δεν είχε στην πραγματικότητα την αξία σε χρυσό των χρημάτων που δάνειζε με την πάροδο των ετών, οπότε το σχέδιο δεν ήταν πολύ διαφορετικό από το σημερινό κλασματικό σύστημα δημιουργίας χρημάτων, στο οποίο οι τράπεζες υποχρεούνται να κατέχουν το 1/10 της αξίας του δανείου τους.

 Για παράδειγμα, εάν η τράπεζα Α έχει ένα εκατομμύριο δολάρια, μπορεί να δανείσει (1εκατ. Χ10) 10 εκατομμύρια στην τράπεζα Β, η οποία μπορεί να δανείσει 100 εκατομμύρια σε μια χώρα, δεδομένου ότι η τράπεζα Β διαθέτει 10 εκατομμύρια. Βασικά έτσι κατέληξε ο κόσμος να χρωστάει 184 τρισεκατομμύρια δολάρια (184 000 000 000 000 $) σε ιδιωτικές τράπεζες μέχρι σήμερα.

Εάν αμφιβάλλετε για αυτό το σχέδιο δημιουργίας ιδιωτικών χρημάτων, πείτε μου πού ήταν αυτά τα χρήματα πριν τα χρεωθούμε στις τράπεζες; Υποθέτω ότι αυτό αρκεί για να τακτοποιηθεί το ζήτημα.

Όταν μια χώρα πηγαίνει σε πόλεμο, δανείζεται χρήματα από ιδιωτικές τράπεζες που δανείζουν κεφάλαια που δημιουργούν από αέρα κοπανιστό. Τώρα, στους τραπεζίτες δεν θα επιστρέψουν μόνο τα χρήματα που δεν είχαν ποτέ, αλλά και θα χρεώσουν τόκους για αυτά τα δάνεια. Θα αλλάξουν ακόμη και το επιτόκιο κατά βούληση, προσπαθώντας να κρατήσουν τα γέλια τους. 

Επόμενο βήμα, οι χώρες θα χρησιμοποιήσουν αυτά τα ψεύτικα χρήματα για να αγοράσουν στρατιωτικό εξοπλισμό από βιομηχανίες στις οποίες οι διεθνείς τραπεζίτες είναι σημαντικοί μέτοχοι ή εταίροι στις επενδύσεις. 

Αυτός ο εξοπλισμός στη συνέχεια χρησιμοποιείται για να καταστρέψει όσο το δυνατόν περισσότερη υποδομή στις χώρες που βρίσκονται σε πόλεμο, έτσι ώστε τα πάντα να ξαναχτιστούν από κυβερνήσεις που θα δανειστούν περισσότερα χρήματα από τραπεζίτες, για να πληρώσουν κατασκευαστικές εταιρείες που ανήκουν εν μέρει ή εξ ολοκλήρου σε τραπεζίτες. 

Γι 'αυτό εφευρέθηκε η ισοπεδωτική βομβιστική επίθεση σε αμάχους. Όλα αυτά τα δάνεια και οι τόκοι προσθέτουν στο εθνικό χρέος, ή αν προτιμάτε, στον λογαριασμό που καλούνται οι πολίτες να εξοφλήσουν μέσω των φόρων τους που παραδίδουν στην κυβέρνηση με μεγάλη εμπιστοσύνη στην καλή χρήση τους.

«Ο πόλεμος είναι μια ρακέτα», είπε σοφά ο στρατηγός Smedley Butler. Επομένως, γιατί οι παντοδύναμες κεντρικές τράπεζες που κατέχουν μόνιμη ιδιωτική εξουσία και έλεγχο πάνω στις χώρες, θα δέχονταν ευγενικά να την μοιραστούν με έναν πρόεδρο μαριονέτα στο 4ετές ταξίδι του;


Αλλά η πλοκή πυκνώνει.

Διαχωριστικές ιδεολογίες

Ακριβώς όταν νομίζετε ότι ανακαλύψατε τους απόλυτους χειρισμούς που μας έχουν τεθεί εδώ και αιώνες, διεξοδικές έρευνες θα σας οδηγήσουν ακόμη περισσότερο στο βυθό της συνωμοσίας για την οποία λίγοι έχουν μιλήσει. 

Χάρη στον Τζέιμς Μάντισον (σ.μ. James Madison, 4ος πρόεδρος και ένας από τους «Iδρυτικούς Πατέρες» των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.), γνωρίζουμε ότι οι αμερικανοί ιδρυτικοί πατέρες είχαν σχεδιάσει το διμερές εκλογικό σύστημα ως τρόπο περιορισμού της δημοκρατίας σε ένα μικρό κουτί που περιορίζει την επιλογή των ανθρώπων μεταξύ δύο κεφαλών του ίδιου τέρατος, έτσι ώστε μια μάζα φτωχών ανθρώπων να μπορεί μόνο να διατηρεί μια αποτελεσματική πλουτοκρατία με τις ψήφους τους. 

Το μόνο που έμενε να γίνει ήταν να πολώσουμε τις απόψεις, προσθέτοντας διαφορετικές ιδεολογίες και χαρακτηριστικά σε κάθε κόμμα, για να δώσουμε την εντύπωση ότι η ψήφος σας θα μπορούσε πραγματικά να καθορίσει το μέλλον της χώρας, αλλά όλοι γνωρίζουμε μέχρι τώρα ότι ποτέ δεν άλλαξε ουσιαστικά τίποτα . 

Επομένως, μια αντικειμενική ανάλυση θα αναλάβει γρήγορα την αρχική έκπληξη των ευρημάτων σας, καθώς αυτό που περιγράφεται στη συνέχεια είναι πιο πιθανό από ό, τι όχι για το πώς λειτουργεί η πολιτική.

Συχνά φανταζόμαστε τον Καρλ Μαρξ ως έναν μοναχικό συγγραφέα σε κάποιο άθλιο διαμέρισμα, σχεδιάζοντας το μεγάλο κομμουνιστικό μανιφέστο του το 1848 κάτω από ένα φως που τρεμοπαίζει για να σπάσει την καπιταλιστική τυραννία, στο όνομα του εργάτη. 

Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια, καθώς το γενικό σχέδιο ήταν να χωρίσει τον κόσμο και να τον φέρει σε διαρκή πόλεμο, με στόχο τα διαρκή έσοδα. Ο Guy William Carr δεν ήταν ο οποιοσδήποτε. 

Ήταν αξιωματικός στις Καναδικές Μυστικές Υπηρεσίες και ήταν υπεύθυνος για ολόκληρο το Βασιλικό Ναυτικό του Καναδά. Όπως και ο Carroll Quigley, ήταν ένας πραγματικός εμπιστευτικός με πρόσβαση σε μυστικά σχέδια που δεν μας λένε ποτέ. Να τι είπε στο βιβλίο του «Pawns in the game» του 1958.


Καρλ Μαρξ


Καρλ Μαρξ

Ενώ ο Karl Marx έγραφε το Κομμουνιστικό Μανιφέστο υπό τη διεύθυνση μιας ομάδας Illuminati, ο καθηγητής Karl Ritter του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης έγραφε την αντίθεση υπό την καθοδήγηση μιας άλλης ομάδας, έτσι ώστε όσοι κατευθύνουν τη συνωμοσία στην κορυφή να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις αντιθέσεις σε αυτές τις δύο ιδεολογίες για να ξεκινήσουν να διαχωρίζουν όλο και μεγαλύτερους πληθυσμούς της Ανθρώπινης Φυλής σε αντίπαλα στρατόπεδα, ώστε να μπορούν να οπλιστούν και στη συνέχεια να πολεμήσουν και να καταστρέψουν ο ένας τον άλλο, μαζί με τους πολιτικούς και θρησκευτικούς θεσμούς τους.


Είναι πλέον δημοσίως γνωστό ότι η οικογένεια Rothschild είχε χρηματοδοτήσει τόσο τον Ναπολέοντα όσο και τους Βρετανούς εχθρούς του στις αρχές του 19ου αιώνα, οι οποίοι έδωσαν το πιο επιτυχημένο παράδειγμα για κέρδη από τη διπλή χρηματοδότηση. 

Δεν μπορεί κανείς να χάσει έναν πόλεμο αν κατέχει και τις δύο πλευρές της πρώτης γραμμής! Έτσι, ο συγγραφέας Anthony Sutton είχε πολύ νόημα όταν περιέγραψε τις λεπτομέρειες σχετικά με το πώς οι Σιωνιστές τραπεζίτες και οι χρηματιστές της Wall Street χρηματοδότησαν τον κομμουνισμό στο έργο του «Wall Street and the Bolshevik Revolution», που δημοσιεύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του εβδομήντα.

Αυτή η δραστηριότητα εκ μέρους των Μπολσεβίκων προήλθε σε μεγάλο βαθμό από μία μόνο διεύθυνση: την οδό Broadway αρ. 120, στην Νέα Υόρκη. Η Federal Reserve Bank (Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ) της Νέας Υόρκης ήταν στην Broadway 120 . Το όχημα για αυτήν τη φιλο-μπολσεβίκικη δραστηριότητα ήταν η American International Corporation - στην Broadway 120. 

Οι απόψεις της AIC για το μπολσεβίκικο καθεστώς ζητήθηκε από τον υπουργό Εξωτερικών Robert Lansing λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της επανάστασης, και ο Sands, εκτελεστικός γραμματέας του AIC, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του για το μπολσεβίκικο σκοπό. 

Ο Λούντβιχ Μάρτενς, ο πρώτος σοβιετικός πρέσβης, ήταν αντιπρόεδρος της Weinberg & Posner, η οποία βρισκόταν επίσης στην 120-Broadway. Η εταιρεία Guaranty Trust Company ήταν δίπλα, στην 140 Broadway, αλλά η Guaranty Securities Co. βρισκόταν στην Broadway 120 .

 Η John MacGregor Grant Co., η οποία χρηματοδοτήθηκε από τον Olof Aschberg στη Σουηδία και η Guaranty Trust στις Ηνωμένες Πολιτείες, και η οποία ήταν στη μαύρη λίστα της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, βρισκόταν στην Broadway 120 .

 Οι Guggenheims και η εκτελεστική καρδιά της General Electric (ενδιαφέρονται επίσης για την American International) ήταν στην Broadway 120 . Ως εκ τούτου, δεν μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Bankers Club ήταν επίσης στην Broadway 120 , στον τελευταίο όροφο.

Αντιλαμβάνεστε την γενική ιδέα. Οπότε, διαβάστε τι είπε έγκαιρα ένας μικρός απολυταρχικός μουστακαλής στο «Mein Kampf» (Ο Αγών μου), αμέσως μετά τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο και την Μπολσεβίκικη Επανάσταση:

Αυτή η κολοσσιαία αυτοκρατορία στην Ανατολή είναι ώριμη για διάλυση. Και το τέλος της εβραϊκής κυριαρχίας στη Ρωσία θα είναι επίσης το τέλος της Ρωσίας ως κράτους. Εμείς επιλεχθήκαμε από το Πεπρωμένο να είμαστε μάρτυρες μιας καταστροφής, η οποία θα προσφέρει την ισχυρότερη επιβεβαίωση της εθνικιστικής θεωρίας της φυλής.

Πεπρωμένο, αλήθεια Αδόλφε; Αυτό έμοιαζε περισσότερο με έναν αγώνα πυγμαχίας μεταξύ τεχνητών ιδεολογιών που δημιουργήθηκαν δεκαετίες νωρίτερα, με τον Χίτλερ και τον Στάλιν να φορούν τα γάντια, συνοδευόμενοι από τον Karl Ritter στη μία γωνία και τον Karl Marx στην άλλη, κρατώντας τους κουβάδες.


Μια συστροφή στην ιστορία


Αυτό που συμβαίνει είναι ότι, ο Χίτλερ είχε χρηματοδοτηθεί σε μεγάλο βαθμό από αμερικανικές τράπεζες και βιομηχανίες για να πιέσουν τους Rothschild να μοιραστούν την ηγεμονία τους στον κόσμο, το οποίο επιβεβαιώθηκε στο Bretton-Woods το 1944, όπου το δολάριο των ΗΠΑ αντικατέστησε την αγγλική λίρα ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα. 

Με άλλα λόγια, η Αμερικανική Αυτοκρατορία αντικατέστησε τη Βρετανική Αυτοκρατορία για να ηγηθεί της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, αλλά ήταν το ίδιο τραπεζικό σχέδιο, απλά ένα διαφορετικό σύνολο ιδιοκτητών.




Γιάλτα_1945
Ο Winston Churchill, ο Franklin D. Roosevelt και ο Josef Stalin στο Συνέδριο της Γιάλτα το 1945. Πηγή: Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου των ΗΠΑ / wikipedia.org


Στη Γιάλτα, ο Στάλιν και ο Ρούσβελτ χώρισαν αποτελεσματικά τον κόσμο σε δύο ιδεολογίες, εκ μέρους των εντολέων τους, ενώ ο Τσώρτσιλ αναρωτιόταν τι είχε γίνει, καθώς έβλεπε ότι οι άλλοι δύο φαίνονται να διασκεδάζουν μαζί. Αυτό του άφησε άφθονο χρόνο για να σκεφτεί το επόμενο ιστορικό του απόφθεγμα για τις γενιές που θα έρχονταν.


Μετά το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, το ΝΑΤΟ και η CIA δημιουργήθηκαν για να αντιμετωπίσουν την κρυμμένη Κόκκινη Απειλή. 

Σοβιετικοί πολίτες απεικονίστηκαν παντού σαν ψυχρόαιμα ρομπότ που σκοτώνουν, σαν να ήταν κάτι διαφορετικό από τους απλούς λαούς που ζουν τα παιδιά τους και διασκεδάζουν το Σαββατοκύριακο. 

Όλος ο πλανήτης μπήκε στον Ψυχρό Πόλεμο, παρέχοντας μεγάλες ζώνες έντασης όπως η Ανατολική Ευρώπη και η Νότια Ασία, δικαιολογώντας παράφρονες στρατιωτικές χρηματοδοτήσεις και τη βιομηχανική παραγωγή πυρηνικών. 

Οι πόλεμοι θα μπορούσαν να διεξαχθούν χωρίς κανένα στόχο, μόνο για την απόλυτη ευχαρίστηση να κερδίσουν μεγάλα χρήματα προς όφελος των τραπεζιτών και των στρατιωτικών βιομηχανικών - και στις δύο πλευρές του Σιδηρούν Παραπετάσματος, πρέπει να προσθέσω.


Αέναοι πόλεμοι


Η υπόθεση του πολέμου της Κορέας είναι θλιβερή και τρομακτική. Ο ΟΗΕ πραγματοποίησε την επίθεση στη Βόρεια Κορέα μόλις το 1950, επειδή ούτε η Κίνα ούτε η ΕΣΣΔ άσκησαν βέτο στην επίθεση, στο Συμβούλιο Ασφαλείας. 

Υπάρχουν μερικές εξηγήσεις που δόθηκαν για αυτό, αλλά καμία περισσότερο πιθανή από ότι η ύπαρξη του Bigfoot (θρυλικά γιγαντόσωμα ανθρωποειδή πλάσματα των Ινδιάνων της Ν. Αμερικής) .

Ο στρατηγός MacArthur έσπρωξε γρήγορα τους Βορειοκορεάτες μέχρι τα κινεζικά σύνορα και έπρεπε μόνο να ανατινάξει τις γέφυρες στον ποταμό Yalou για να σπάσει κάθε ελπίδα ενίσχυσης από την Κίνα, όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα από το μέλος του CFR (Council on Foreign Relations) στρατηγού Marshall, ο οποίος τον διέταξε να αφήσει τις γέφυρες ανέγγιχτες.

Ο κινεζικός στρατός τους διέσχισε, οι κομμουνιστές έσπρωξαν τα στρατεύματα των Ηνωμένων Εθνών πίσω στη μέση της χώρας, ο Μακάρθουρ παραιτήθηκε και συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία. 

Μετά από μερικά χρόνια βομβαρδισμού και 3 εκατομμύρια νεκρούς Κορεάτες αργότερα, η γραμμή διαχωρισμού επαναφέρθηκε στην αρχική της θέση στον 38ο παράλληλο, αλλά αν κοιτάξουμε τη φωτεινή πλευρά, οι τράπεζες και οι στρατιωτικές βιομηχανίες είχαν κάνει ένα εντυπωσιακό κομπόδεμα με 9 μηδενικά, το οποίο τους το χρωστούσαμε και μάλιστα με τόκο.





Οι δυνάμεις των Ηνωμένων Εθνών διασχίζουν τον 38ο παράλληλο ενώ αποσύρονται από την Πιονγκγιάνγκ, την πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας, το 1950


Κατόπιν υπήρξε το Βιετνάμ. Και μετά το Αφγανιστάν. Η καταπολέμηση του κομμουνισμού ήταν το σύνθημα για αέναους άσκοπους πολέμους. 

Δεν μπορούμε να έχουμε σοβαρή ανάλυση για τον 75χρονο Ψυχρό Πόλεμο, χωρίς να λάβουμε υπόψη πώς και γιατί δημιουργήθηκε το κομμουνιστικό κίνημα. 

Αυτή η χειραγώγηση τελείωσε με την πτώση της ΕΣΣΔ το 1991, η οποία αντικαταστάθηκε αμέσως από τον φόβο του Ισλαμισμού, που πυροδοτήθηκε την ίδια χρονιά με τον πόλεμο του Κόλπου στο Ιράκ. 

Δεδομένου ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, αυτό που συνέβη στην Κορέα λύνει το μυστήριο του γιατί ο Τζορτζ Μπους δεν κυνήγησε μέχρι τέλους τον Σαντάμ.

Αυτό που ήταν κομμουνισμός εναντίον του καπιταλισμού έγινε τώρα Ισλάμ εναντίον Χριστιανισμού. 

Αν ακούσουμε τα μέσα, κάθε μουσουλμάνος είναι ένας πιθανός τζιχαντιστής που θέλει να μας επιβάλει τον νόμο της σαρία, σαν να ήταν κάτι διαφορετικό από τους απλούς λαούς που ζουν τα παιδιά τους και διασκεδάζουν το Σαββατοκύριακο. 

Είμαστε κολλημένοι σε ένα αντίγραφο καρμπόν του Ψυχρού Πολέμου που φόβιζε τον κόσμο για τρία τέταρτα του αιώνα.


Συμπέρασμα


Η θλιβερή πραγματικότητα φαίνεται να είναι ότι η πολιτική και οι ιδεολογίες δεν είναι τίποτα περισσότερο από ταυρομαχίες που δημιουργήθηκαν για να πολώσουν τις απόψεις και να διαιρέσουν τον πληθυσμό, ενώ οι κεντρικοί τραπεζίτες δεν δίνουν καμιά σημασία εάν μια χώρα διευθύνεται από δημοκράτες, κομμουνιστές, φασίστες, ναζί, δικτάτορες, σοσιαλιστές , πράσινα κόμματα, βασιλιάδες ή ακόμη και υδραυλικούς.

 Αρκεί η κυβέρνηση να διατηρήσει την πλουτοκρατία που υποδουλώνει τον πληθυσμό μέσω του χρέους, που λεηλατεί τους φυσικούς μας πόρους και ελέγχει πλήρως την οικονομία μας μέσω του μονοπωλίου δημιουργίας χρήματος.

Ο διαχωρισμός του πληθυσμού τον εμποδίζει να ενωθεί ενάντια στον πραγματικό κοινό εχθρό μας, ο οποίος δίνει την αληθινή έννοια στο «Διαίρει και Βασίλευε». 

Για παράδειγμα, τα κινήματα ανεξαρτησίας είναι τέλεια για να πολώσουν τις απόψεις και να χωρίσουν τους ανθρώπους, και όταν ένα έθνος ανεξαρτητοποιηθεί, αυτό είναι από τον γείτονα που και αυτός έχει κολλήσει στην ίδια άθλια πλουτοκρατία με τη δική σας, όχι όμως από τους τραπεζίτες που θα συνεχίσουν να λεηλατούν τα χρήματά σας και να κερδίζουν από τους δικούς σας πόρους. 

Σκεφτείτε το την επόμενη φορά που θα συζητήσετε με τον γαμπρό σας για την πολιτική, όταν επαινείτε το κόμμα σας που είναι πολύ καλύτερο από το δικό του. Σκεφτείτε το όταν ψηφίσετε.

Εάν απαλλαγούμε από την ιδιωτική τραπεζική στις δημόσιες υποθέσεις και οι κυβερνήσεις εκδίδουν όλα τα νομίσματα, αφόρητη ειρήνη και ευημερία θα κατακλύσουν την γη. 

Σήμερα, μερικοί άνδρες πολεμούν αυτό το βαθιά διεφθαρμένο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα: ο Πούτιν ήταν ο πρώτος και κύριος βοηθώντας τον Πρόεδρο Άσαντ να κρατήσει τη Συρία απαλλαγμένη από τις διεθνείς τράπεζες, στη συνέχεια ήρθαν ο Σι (σ.μ. Τζινπίνγκ) και ο Τραμπ. 

Τώρα ξέρετε τι εννοεί ο Ντόναλντ λέγοντας «δίνοντας πίσω τη χώρα στον λαό»! Πολεμάει ανοιχτά την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (FED), μιλάει για την εθνικοποίηση αυτού του ιδιωτικού ιδρύματος και ήταν ο πιο αποτελεσματικός πολιτικός που έχει πείσει τους ανθρώπους για τα συνεχή ψέματα των μέσων ενημέρωσης, που είναι η βάση της γενικευμένης μας άγνοιας.



Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ πραγματοποίησε δοκιμή πτήσης ενός συμβατικού διαμορφωμένου πυραύλου κρουζ στο νησί του Σαν Νικόλα στις 19 Αυγούστου 2019, λιγότερο από 3 εβδομάδες αφότου οι ΗΠΑ εγκατέλειψαν επίσημα τη Συνθήκη INF.

Αλλά ούτε τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, ούτε τα επίσημα βιβλία ιστορίας δεν μίλησαν ποτέ για το μεγάλο σχέδιο, και αυτό με κάνει «θεωρητικό συνωμοσίας» στους περισσότερους. 

Ακόμη και ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι και αναλυτές σπάνια αναφέρουν τις τράπεζες από το φόβο της κατηγορίας της "θεωρίας συνωμοσίας", μια ετικέτα που δημιουργήθηκε από τη CIA το 1967 για να γελοιοποιήσει όσους αμφισβήτησαν το συμπέρασμα της Επιτροπής Warren σχετικά με τη δολοφονία της JFK, από την ίδια υπηρεσία. 

Ο χαρακτηρισμός ως θεωρία συνωμοσίας εφαρμόζεται τώρα σε όλα όσα τα mainstream μέσα δεν μπορούν να δικαιολογήσουν με ψέματα που να έχουν κάποιοι νόημα και να μην είναι πολύ προφανή.

Εάν κάνετε έναν γρήγορο έλεγχο στη Wikipedia, οι Carroll Quigley, Guy William Carr, στρατηγός Smedley Butler και Anthony Sutton περιγράφονται όλοι ως "συνωμοσιολόγοι" σήμερα, επειδή όλοι αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν την πρόσβασή τους σε εξαιρετικά σοβαρά αρχεία και μυστικά προς όφελος των ανθρώπων μέσω της καταγγελίας των διεθνών τραπεζών ως πηγής κάθε πολέμου, και η κατηγορία της "συνωμοσιολογίας" είναι η τελευταία απελπισμένη προσπάθεια για να δυσφημιστούν. 

Η τεχνική της CIA λειτουργεί σε εκείνους των οποίων το μυαλό εξακολουθεί να είναι προγραμματισμένο από τα κυρίαρχα ΜΜΕ, αν και όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταλαβαίνουν τώρα ότι αυτοί οι εκπληκτικοί αναλυτές και γνήσιοι ανθρωπιστές δεν ήταν κάποιοι χαζοί τρελοί, αλλά απλώς περιγράφουν μια πραγματικότητα που πολλοί από εμάς δυσκολεύονται να αποδεχτούν .

Λυπάμαι, λοιπόν, ξεχάστε όσα είπα, δεν συνέβη τίποτα λάθος. Απλά συνεχίστε να εργάζεστε, σφυρίξτε αδιάφορα και κοιτάξτε μακριά καθώς σας ληστεύουν, βομβαρδίζουν ισοπεδωτικά, κατασκοπεύουν ή σας στέλνουν σε πόλεμο, καθώς σας λένε τι μπορείτε ή δεν μπορείτε να κάνετε με τη ζωή σας, όταν ψηφίζετε ή διαφωνείτε με κάποιον που προσπαθεί να εξηγήσει, όπως έχετε κάνει όλη σας τη ζωή, και όπως έκανε και ο προπάππους σου.

Αλλά τουλάχιστον, ο γέρος σου δεν ήξερε...


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου