Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

"ΣΕΙΣΜΟΣ": ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΑΟΖ ΜΕ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑΣ ΑΔΑΜ!


ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! 
0% ΑΟΖ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ!!! 
ΗΧΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ "ΣΕΙΣΜΟΣ"

 Οι αποκαλύψεις που έκανε η πολύπειρη διπλωματική συντάκτης Κύρα Αδάμ, στην εκπομπή "Εν Αθήναις" του εν κυβερνητικώ διωγμώ Γιώργου Τράγκα, στον "Ελλάδα 94.3" στις 22-6-2020, έρχονται δυστυχώς να δικαιώσουν τους φόβους μας (δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο).

  Διότι η Κύρα Αδάμ, αποκάλυψε επιγραμματικά ότι:

1. Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ζήτησε από τον Ιταλό ΥΠΕΞ να γίνει μεσολαβητής συμβιβασμού προς την Τουρκία, με παράδοση κομματιού της ΑΟΖ μας στους Τούρκους, ιδίως στην περιοχή Μεγίστης (Καστελόριζο)! 

Αυτό έγινε κατά την τελετή υπογραφής της ...ΑΟΖ Ιταλίας - Ελλάδας, ώστε να χρησιμοποιηθεί εκείνη η Συμφωνία μειωμένης επήρειας και μειωμένης ελληνικής ΑΟΖ, ως μοντέλο υπογραφής και με την Άγκυρα... 

Αμέσως μετά την συνάντηση Τσαβούσογλου - Ντι Μάιο, ο Τούρκος ΥΠΕΞ αποδέχθηκε την μεσολάβηση της Ιταλίας και έπειτα έπεσε το τηλεφώνημα Μητσοτάκη - Ερντογάν...

 2. Ο Σίσι ζήτησε από τον Δένδια (η Αίγυπτος παίζει το δόλιο παιχνίδι της Τουρκίας, για να τα βρούνε με τον Ερντογάν στην Λιβύη) την εξαφάνιση της επήρειας των ελληνικών νησιών στον καθορισμό της ΑΟΖ, ως εξής:

   Μεγίστη (Καστελόριζο) 0%

   Ρόδος  1%

   Κάρπαθος  10%

   Κρήτη  20%

  Η Αίγυπτος τόνισε ότι εάν δεχθούμε αυτά τα εγκλήματα, να καλέσουμε και την Τουρκία, να υπογραφεί η ...ΑΟΖ μια και έξω τριμερώς (ολοφάνερος μεσίτης των Τούρκων)! 

 3. Ο Δένδιας τότε, αντί να τα βροντήσει και να φύγει, διότι του ζήτησαν όχι απλώς βυθό και ύδωρ, αλλά την πλήρη εθνική μας ατίμωση, καθόταν και συνομιλούσε και επιχείρησε τότε να προσφέρει την μισή ΝΑ μας ΑΟΖ στην Αίγυπτο, μειώνοντας σε κάτω από 50% την επήρεια των παραπάνω ακριτικών νησιών μας, Κρήτης, Καρπάθου, Ρόδου και Συμπλέγματος Μεγίστης, καταργώντας απολύτως το ίδιο το Δίκαιο της Θάλασσας και όλα τα Εθνικά μας Δίκαια και Δικαιώματα!

4. Η Αθήνα δεν συζητά με τίποτα Συμφωνία ΑΟΖ Ελλάδας - Κύπρου (για ευνόητους λόγους ικανοποίησης της Τουρκίας)

ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
   
Στο ίδιο μήκος κύματος, το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού, κατήγγειλε (εδώ) ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η παράδοση της ΑΟΖ μας στην Τουρκία, με τις εξής μεθόδευση:

"1. Με την μεσολάβηση της Ιταλίας ήδη οι Τούρκοι συμφώνησαν σε "διάλογο", όπως ονομάζεται στα τουρκικά η παράκαμψη του Διεθνούς Δικαίου και έπεσε πλέον το πρώτο τηλεφώνημα (σ.σ. Μητσοτάκη - Ερντογάν) για μια "καζάν καζάν" συνάντηση και "μοιρασιά".

2. Η Κυβέρνηση (και ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί), θα κλείσουν πρώτα την μυστική Συμφωνία με την Τουρκία, έπειτα η Τουρκία θα ενημερώσει την Αίγυπτο και τότε η Αίγυπτος θα προχωρήσει σε Συμφωνία ΑΟΖ με την Ελλάδα (εις βάρος της Ελλάδας), η οποία θα πανηγυριστεί σαν τεράστια "Εθνική Επιτυχία"! Και σαν η μόνη δήθεν δυνατή διέξοδος στην τουρκική ανάσχεση!

3. Τότε η Τουρκία με "βαριά" δήθεν καρδιά θα ζητήσει τριμερή συνάντηση με Ελλάδα και Αίγυπτο, όπου θα ανακοινώσει ότι Συμφωνεί στην "τουρκική" ΑΟΖ που της παραχωρούμε, για χάρη της καλής γειτονίας"...

  Τότε μπορεί να ανακοινωθεί, συμπληρώνουμε, επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια, με την σύμφωνη γνώμη της Τουρκίας (πλην του Αιγαίου), δηλαδή σε Ιόνιο, Κρήτη και Μεγίστη (Καστελόριζο), ώστε να καλυφθεί το έγκλημα, να "στεφανωθεί θριαμβευτικά"  η ενδοτική Κυβέρνηση και να επανεκλεγεί πανηγυρικά, για να τελειώσει και το Κυπριακό στη συνέχεια, μαζί πάντα με τον ΣΥΡΙΖΑ...

   Αντιλαμβάνεται κανείς ότι θα πρόκειται ταυτόχρονα για πρωτοφανή εμπαιγμό όχι μόνον του ελληνικού λαού, αλλά και αυτού του Στρατεύματος και των Ένοπλων Δυνάμεων και της ίδια της τιμής της χώρας!

  Ακούστε τις αποκαλύψεις και κρατήστε αυτό το άρθρο, γιατί - όπως έχουμε τονίσει επί δεκαετίες - όποιος αναγνωρίζει τα Σκόπια με ονομασία "Μακεδονία", είναι ικανός για τα πάντα! 

Άλλωστε εκείνη η προδοσία, ήταν μόνον η αρχή στην μεγάλη εθνική κατρακύλα, του "Ψευτορωμέικου", όπως σωστά και προφητικά προείδε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός... 

Ενώ ο Άγιος Παΐσιος προείδε το τέλος αυτού του "Ψευτορωμέικου", λέγοντας πως ο κόσμος θα σιχαθεί τόσο τα δύο μεγάλα κόμματα, που θα τους διώξει όλους... 

Γιατί η Ορθοδοξία μας και η Ελλάδα μας, δώρα του Θεού και της Θεοτόκου στον λαό μας, δεν είναι για "πούλημα"!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου