Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ WARP SPEED:
RFID ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΑΖΙ

2 ΒΙΝΤΕΟ




Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το γενετικό εμβόλιο κατά του Covid-19 έχει ήδη παραχθεί – 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα εμβολιαστούν αμέσως, σε νοσοκόμες, ηλικιωμένους και ασθενείς υψηλού κινδύνου χορηγείται αναλόγως προτημήσεων θεραπεία.

Το Operation Warp Speed λειτουργεί από τις 15 Μαΐου 2020 και ανταποκρίνεται στο όνομα του Star Trek. Η φαρμακευτική βιομηχανία σώζει τον κόσμο με ταχύτητα αστραπής – τόσο γρήγορα που δύσκολα μπορείτε να παρακολουθείτε τις αναφορές. 

Με ρυθμό ρεκόρ και παραβλέποντας όλους τους προηγουμένως εφαρμοστέους κανόνες και απαιτήσεις για κλινικές μελέτες, δύο δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίου mRNA έναντι του Covid-19 θα είναι διαθέσιμες έως το τέλος του 2020. Μαζί με τον Μπιλ και τη Μελίντα, μόνο οι καλύτεροι από τους καλύτερους βρίσκονται στην κορυφή των τρελών σωτήρων της ανθρωπότητας.

Ο υπουργός Υγείας των ΗΠΑ, Alex Azar, αποκαλεί τους δύο νέους ηγέτες της Παγκόσμιας Διοίκησης Διάσωσης του Ντόναλντ Τραμπ «OWS» «Dream Team» : οι δύο άνδρες που, το αργότερο έως τον Ιανουάριο του 2021, θα εξυπηρετήσουν ολόκληρο τον πληθυσμό των ΗΠΑ με Covid-19 – 

Η παροχή εμβολίων, είναι ο κύριος σύμβουλος Dr. Ο Monclef Slaoui και ο στρατιωτικός υλικοτεχνικός στρατηγός Gustave F. Perna. 

Ο Slaoui είναι επιχειρηματικός καπιταλιστής, προγραμματιστής διαφόρων εμβολίων για το GlaxoSmithKline (GSK) και μέλος του εποπτικού συμβουλίου της επιρροής της βιοφαρμακευτικής εταιρείας Moderna. 

Ο Perna ήταν πριν από το διορισμό του ως Chief Operating Officer Warp Speed, μεταξύ άλλων… .

Operation Jump Start , Lockstep , & Warp Speed Exposed!


Τόσο η έκκληση για μαζικούς εμβολιασμούς όσο και η πρόσκληση για κάρτα ασυλίας ακούστηκαν δημοσίως κατά την κρίση του κορωναϊού. Η Kla.TV ενημερώνει τους θεατές της σε αυτό το πρόγραμμα πώς σχετίζεται η βιομηχανία εμβολίων με τον Bill Gates και την ψηφιακή αναγνώριση.

 Γνωρίζατε ότι το εμβόλιο πρέπει επίσης να χρησιμοποιηθεί για «εμφύτευση» της ψηφιακής σας ταυτότητας; Μάθετε για την προγραμματισμένη υποδούλωση της ανθρωπότητας μέσω του ολοκληρωτικού ελέγχου – τώρα!

Impfungen als Wegbereiter der globalen digitalen Identifizierung | 9. Juni 2020 | kla.tv/16556





ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου