Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΡΩΜΑΙΪΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΙΜΑ! ΕΜΕΙΣ;

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ: ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΕΝΕΣΗ! 
 ΒΙΝΤΕΟ


Μήνυμα από Γάλλους εξεγερμένους πυροσβέστες κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού που τους πλήττει άμεσα και που εμφανίζονται με κάσκες και ένα πανό φόντο που γράφει ”Ελευθερία επιλογής”:

«Σήμερα η ώρα είναι κρίσιμη! Για όλους τους πυροσβέστες στη Γαλλία, έχουμε τη Δαμόκλεια σπάθη πάνω από το κεφάλι μας, στις 15 Σεπτεμβρίου, πέφτει, στις 15 Σεπτεμβρίου εάν δεν έχουμε ξεκινήσει το πρόγραμμα εμβολιασμού, υποβαλλόμαστε σε ανατολή εργασίας, απώλεια δραστηριότητας και μισθού με όλες τις συνέπειες που αυτό συνεπάγεται, δάνεια, σπουδές παιδιών,εν ολίγοις φαγητό … »

Όχι στη γονιδιακή ένεση! Αυτό είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε για να είμαστε εντελώς ελεύθεροι σ’αυτόν τον εκκοσμικευμένο κόσμο! Εάν όλοι οι εργαζόμενοι αρνηθούν, θα καταρρεύσει και ολόκληρη η κοσμική οικονομία!



Πυροσβέστες Γαλλίας μην μπείτε στο πρόγραμμα εμβολιασμού, δεν μπορούν να υποχρεώσουν ανθρώπους, αυτό το εμβόλιο δεν είναι επίσημα υποχρεωτικό, δείτε τα κείμενα του Master Brusa σχετικά με την réaction 19 εδώ, είναι παράνομα, είναι εκβιασμός. 

Κυρίως κρατάτε καλά, δεν θα βρουν ανθρώπους να σας αντικαταστήσουν εάν είστε αλληλέγγυοι σε όλη τη Γαλλία. Έπειτα ξέρετε αν κάνετε αυτήν την κλινική θεραπεία και αρρωστήσετε και δεν μπορείτε να πάτε και στη δουλειά; 

Ποιος λοιπόν θα πληρώσει τα χρέη σας; Δεν θα καλυφθείτε από ασφάλιση, γιατί δεν θα σας γίνει οικονομική αποζημίωση. 

Σκεφτείτε λοιπόν καλά τις συνέπειες, χάνετε και προς τις δύο κατευθύνσεις εντάξει, αλλά στην πρώτη περίπτωση με την άρνηση, έχετε ζωή, υγεία και μέλλον για την οικογένειά σας χωρίς εσάς, είναι επίσης καταδικασμένοι, μην εγκαταλείψετε την αλληλεγγύη, απεργία και μείνετε ζωντανοί, το χρήμα δεν είναι παρά μόνο περαστικό, ενώ ζωή,δεν έχετε παρά μόνο μια….

Κουράγιο σε όλους. Δύναμη και τιμή.



 

1 σχόλιο: