Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ;


Ο ΜΟΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ...



ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΤΑΝ Ο ΝΑΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, όπως είναι ήδη γνωστό, από τον ισχυρό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ στην Κρήτη. Πρόκειται για τον άνθρωπο που είχε εγκλωβιστεί σε εκκλησία, που κατέρρευσε. Ο εργάτης της εκκλησίας καταπλακώθηκε από τον τρούλο της εκκλησίας.

Ο ιερός ναός κατέρρευσε πλήρως και ο άνδρας ο οποίος εκτελούσε εργασίες στο σημείο καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια.

Ο ναός του χωριού που επλήγη, ήταν στην περιοχή με το πρώτο εμβολιαστικό κέντρο που λειτούργησε, σε προαύλιο εκκλησίας, στην χώρα πριν από λίγες ημέρες...



Σημαντική είχε χαρακτηριστεί η πρωτοβουλία από τον πατέρα Ανδρέα, στις Αρχάνες Ηρακλείου, όπου για πρώτη φορά μια εκκλησία στην Ελλάδα μετατράπηκε στις 6 Σεπτεμβρίου σε εμβολιαστικό κέντρο ύστερα από απόφαση της ενορίας και της δημοτικής αρχής σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ Κρήτης.

Ο ίδιος είπε: «Η μοναδική λύση είναι το εμβόλιο και γι’ αυτόν τον λόγο καλέσαμε τον κόσμο κάτω από τη σκέπη της Παναγίας να εμβολιαστεί». 

Mε θερμά λόγια τον ευχαρίστησε η κ. Θεοδωρίδου σημειώνοντας ότι «αυτό που μας λέει είναι ότι επιστήμη, θρησκεία και ανθρωπιά συμπορεύονται, δεν αντιμάχονται».



Μάλιστα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στο Ηράκλειο για την 78η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Βιάννου, προ ημερών επισκέφθηκε γυναικείους παραγωγικούς συνεταιρισμούς στις Αρχάνες, περιηγήθηκε στον παραδοσιακό αυτόν οικισμό, συνομίλησε με κατοίκους, συνάντησε επίσης τον πατέρα Ανδρέα Καλιοντζάκη, που μετέτρεψε το προαύλιο της εκκλησίας στις Αρχάνες σε εμβολιαστικό κέντρο και τον συνεχάρη για την πρωτοβουλία του αυτή...




ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ  


Μας το έστειλε ο Σταμάτης Κεραμίδας με το ακόλουθο σχόλιο: 

Αν θέλετε αθεόφοβοι να ισοπεδωθεί όλη η Ελλάδα, φτιάξτε και άλλα τέτοια αντίθεα εμβολιαστικά εκκλησιαστικά έργα...




15 σχόλια:

  1. Και λίγο ήταν μπροστά στα καμώματα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kανονικα θα επρεπε να ειχε πλακωσει τον παπα η εκκλησια. Μαλλον του εδωσε χρονο για μετανοια ο Θεος. Ο αλλος πηγε αδιαβαστος ο εργατης. Κυριος γνωριζει τα δικαια αυτα, οπωσδηποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα αυτό δεν ήταν Εκκλησία του Κυρίου, ήταν "το στέκι του Μπίλη" (Bill's place). Δεν είχε κανένα λόγο ο Χριστός να προστάξει τους Αγίους Αγγέλους να το συγκρατήσουν.

    Άντε να καταλάβεις τι εννοούσε ο Κύριος όταν έλεγε από το 2012:

    Ναι παιδιά Μου, το κακό έρχεται και σε λίγο θα χτυπήσει την πόρτα εκατομμύρια σπιτιών, που δεν θέλησαν να Με φωνάξουν για να τα ευλογήσω, να γίνω Εγώ ο βασιλιάς τους, μόνο αναίσχυντα προτίμησαν να ανοίξουν διάπλατα την πόρτα τους στον σατανά για να τα μολύνει ακόμη περισσότερο. Όλα αυτά τα σπίτια σαν χάρτινοι πύργοι θα πέσουν και η ορμή της παιδαγωγικής Μου αγάπης σαν αγριεμένο κύτος θα κατασπαράξει τις περιουσίες τους. Δεν θα επιτρέψω να χαθούν πολλά παιδιά Μου, δίχως να μετανοήσουν, μα πολλές σκληρόκαρδες, ζηλόφθονες ψυχές θα χαθούν. Πολλοί θα πιστεύουν πως ο πόλεμος θα είναι το πρώτο κακό, μα η παιδαγωγική Μου αγάπη, άλλο θα επιτρέψει. Μέσα από την θλίψη και τον φόβο, θα επέλθει μεγάλη μετάνοια. Γι’ αυτό ζητήστε το Πανάγιο Μου Πνεύμα για να ετοιμαστείτε και φτιάξτε αλυσίδα προσευχής για να προστατέψετε τις ψυχές σας από αυτά που θα έλθουν.

    ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη σταματάς μέχρι τέλους!!!

      Μη σταματήσεις να παρακαλείς μέχρι την τελευταία σου αναπνοή και ο Θεός είναι δυνατός να σου εκπληρώσει το αίτημά σου.

      Όσιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής ο και Σπηλαιώτης

      Διαγραφή
  4. https://www.facebook.com/100002976535107/videos/384373476513416

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ κάνετε λάθος. Η εκκλησία του εμβολιασμού ήταν ο Άγιος Νικόλαος στις Πάνω Αρχάνες, όχι το ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν το κατάλαβες καλά στο βίντεο ένας κρητικός μιλά για τον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής στα ρουσσοχωρια Κρήτης, επιχωματίστηκε το 2020 για να γίνει το αεροδρόμιο στο Καστέλι, το εκκλησάκι το έχουν σκεπάσει με χώμα από το 2020 , ο κρητικός δεν μιλά για τον σεισμό που σκοτώθηκε ο εργατης ....... δες το video μεχρι το τελος
    https://www.e-storieskritis.gr/2020/08/blog-post_5.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε κάθε σημείο της Ελλάδας η απιστία και τα αισχη επικρατούν. Κανονικά όλη η Ελλάδα έπρεπε να συνταραχθει εκ θεμελειων. Αντί αυτου ο θεος συνεχίζει να μας δίνει χρονο. Επόμενο βήμα ο σεισμός στην Θήβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι, βρε παιδιά. Συμφωνώ. Άλλο ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι που έπεσε (εικόνα 1), άλλη εκκλησία του Αγίου Νικολάου (μπολιαστικο κέντρο του παπά στις Πάνω Αρχάνες εικόνα 2), και άλλο το ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής στα Ρουσοχωρια που επιχωματωσαν για το αεροδρόμιο Καστελίου. Σας τα λέω αυτά γιατί είμαι από εκείνα τα χωριά και τα ξέρω καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω, αν ισχύει όντως, αν κάποιος είναι της περιοχής ή δημοσιογράφος ας το ψάξει να μας πει, απλά παραθέτω ένα σχόλιο που διάβασα και την ανάρτηση στην οποία έγινε το σχόλιο και ξεκαθαρίζει, αν έτσι έχει:

      "Στο χωριό Αρχάνες όπου έγινε η πρώτη Εκκλησία ως το πρώτο εμβολιαστικό κέντρο στην Ελλάδα, συνέβησαν πολλές καταστροφές!! Για την ακρίβεια, όμως, ο ένας και μοναδικός νεκρός του σεισμού που αναφέρετε, ήταν ο εργολάβος που ανέλαβε το “έργο” να μπαζώσει το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, το οποίο στεκόταν “εμπόδιο” για το αεροδρόμιο του Καστελίου. Ανέλαβε να το θάψει κυριολεκτικά με τόνους χώματος!! Σκοτώθηκε όμως από τον σεισμό σε άλλο εκκλησάκι, αυτό του προφήτη Ηλία, όπου τον καταπλάκωσε ο τρούλος του οίκου Του Θεού. Πολλοί ντόπιοι είπαν πως “θύμωσε” ο προφήτης Ηλίας για το “κακό” στην Αγία Παρασκευή. Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως ο Θεός μας δίνει καθημερινά “μηνύματα” και “σημάδια”, αλλά κάποιοι δεν τα βλέπουν καν!!! Τα θεωρούν όλα τυχαία. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία σε αυτή τη ζωή!! Πάρτε το χαμπάρι!! Όταν θα πέσει η “μεγάλη οργή”… εκεί να μας δω όλους μας!!! Όταν “θάβεις” (ζωντανή) εκκλησιά… τί περιμένεις να σε βρει δηλαδή;; Χαρά κι ευλογία;; Ε όχι. Θα θαφτείς ζωντανός στον λάκκο που ο ίδιος έσκαψες… Και όχι, δεν είναι ΤΙΜΩΡΙΑ από Τον Θεό!! Σημάδι είναι… Η εκκλησία μας είναι ΖΩΝΤΑΝΗ και μας δείχνει καθημερινά τα σημάδια Του Θεού!! Εμείς είμεθα ανάξιοι να τα δούμε και να συμμορφωθούμε, γιατί κάποιοι ισοπέδωσαν τα πάντα…ακόμα και τις εκκλησιές (κυριολεκτικά)!!! Να παρακαλάμε καθημερινά να μας λυπηθεί ο Κύριος… γιατί τα δεινά που έρχονται θα είναι φριχτά… Ζει Κύριος ο Θεός ημών."

      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%97-%ce%91%ce%a1%ce%a1%ce%a9%ce%a3%ce%a4%ce%97-%ce%a1%ce%9f%ce%a5%ce%9b%ce%91-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%9b%ce%99%ce%a3%ce%a4%ce%91-%ce%96%ce%a9%ce%9d%ce%a4%ce%91%ce%9d%ce%a9%ce%9d-%ce%9d%ce%95/

      Διαγραφή
    2. https://orthopraxia.gr/%ce%bf%ce%b9-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%ce%af-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b9-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%b1/

      Διαγραφή
  9. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο Κ. ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ! ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΛΕ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ... ΜΕΝΩ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΙΔΗΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΗΓΗ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΑΧΑ...ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ "ΠΑΡΑΠΟΝΑ" ΣΟΥ ΣΤΟ Ρress24.gr

      Διαγραφή
  10. Ο κύριος Κεραμιδάς δεν μπορεί να σας απαντήσει λόγω φόρτου εργασίας, γι’αυτό θα σου απαντήσω εγώ, αν δεν σε πειράζει…….Στο κέντρο της Πυροσβεστικής αναφέρθηκαν πολλές ζημιές σε κτίρια στα χωριά Ρουσσοχώρια, Αρχοντικό, Πατσίδερος, αλλά και στον οικισμό των Μελεσσών του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, ενώ σε αυτό το πλαίσιο, έγιναν εκκλήσεις στους πολίτες μέσω Πολιτικής Προστασίας να μη μπουν στα σπίτια τους γιατί υπάρχει κίνδυνος μετασεισμικής δραστηριότητας.
    Σοβαρές ζημιές στην εκκλησία Αγία Φωτεινή στα Ρουσσοχώρια
    Αν πατήσεις πάνω στο https://www.facebook.com/100002976535107/videos/384373476513416 τότε θα δεις το video… θα πω στον κον Κεραμιδά να σε πάρει ένα τηλέφωνο αύριο…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή