Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ, Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!

COVID ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ: ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ



Γράφει ο Mike Adams

Ο κόσμος που γνωρίζουμε καταρρέει γρήγορα σε μια ολοκληρωτική ιατρική – αστυνομική κατάσταση όπου οι κυβερνήσεις διεκδικούν τη δύναμη να παρακολουθούν συνεχώς την τοποθεσία σας και τη συμμόρφωσή σας με τις απαιτούμενες ιατρικές παρεμβάσεις.

Όπως ανέφερε χθες το InfoWars , η κυβέρνηση της Νότιας Αυστραλίας πειραματίζεται τώρα με ένα περίεργο, οργουελικό σύστημα που θα απαιτούσε από τους πολίτες να μεταφέρουν εφαρμογές που έχουν εντολή από την κυβέρνηση στα τηλέφωνά τους και στη συνέχεια να απαντούν σε κυβερνητικά αιτήματα για φωτογραφίες προσώπου και απόδειξη της τοποθεσίας σας εντός 15 λεπτών από τον εντοπισμό σας από την κυβέρνηση. 

Με άλλα λόγια, θα ήσασταν αιχμάλωτος στη χώρα σας, θα παρακολουθείστε συνεχώς από την κυβέρνηση και θα πρέπει να τραβάτε φωτογραφίες του προσώπου σας για να αποδείξετε ότι βρίσκεστε εκεί που βρίσκεται το τηλέφωνό σας.

Αλλά γίνεται ακόμα χειρότερο.

Η Pfizer πιέζει τώρα για ένα φάρμακο κλωνοποίησης ιβερμεκτίνης που πιθανότατα θα κοστίσει εκατό φορές περισσότερο από την ιβερμεκτίνη και έχει σχεδιαστεί να λαμβάνεται καθημερινά , παράλληλα με τα υποχρεωτικά εμβόλια. 

Όχι μόνο η ιβερμεκτίνη απορρίπτεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τον Λευκό Οίκο προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για αυτό το φάρμακο αντικατάστασης της ιβερμεκτίνης (που θα πλουτίσει την Pfizer με δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια σε νέα έσοδα), αλλά θα πρέπει να «αποδείξετε» ότι το παίρνετε σε καθημερινή βάση , διαφορετικά θα χάσετε το προνόμιο του «διαβατηρίου εμβολίου».

Το κατάλαβες ακόμα; Όλα ξεκίνησαν με «δύο εβδομάδες για να ισοπεδώσετε την καμπύλη», και στη συνέχεια, «κάντε αυτές τις δύο λήψεις για να κερδίσετε την ελευθερία σας». Αλλά τώρα έχει μετατραπεί σε ΤΡΕΙΣ λήψεις (το ενισχυτικό, θυμάσαι;), με το τέταρτο ενισχυτικό να έρχεται σύντομα, ένα καθημερινό φάρμακο Pfizer και σύντομα μια κυβερνητική εφαρμογή παρακολούθησης τοποθεσίας που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να αποδείξετε τη συμμόρφωσή σας με τα φάρμακα και τα εμβόλια.

Σύντομα, θα πρέπει να ουρήσετε το iPhone σας, το οποίο θα συνοδεύεται από έναν αισθητήρα που ανιχνεύει τη συμμόρφωση των φαρμάκων στα ούρα σας .

(Δεν ξέρω για εσάς, αλλά νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να ήμασταν όλοι απλοί στα iPhone μας και να τελειώσουμε με αυτό.)

(σημ. Καταχανά: υποθέτω ότι το θέμα ούρηση στο κινητό είναι μία ειρωνική παρατήρηση εκ μέρους του συγγραφέα. Ωστόσο, αν αναλογιστούμε τις ικανότητες της σύγχρονης τεχνολογίας, τίποτα δεν αποκλείεται στο απώτερο μέλλον)

Ο απώτερος στόχος είναι η συνεχής κυβερνητική παρακολούθηση της τοποθεσίας σας, της συμμόρφωσης με τα εμβόλια, τη συμμόρφωση με τα φάρμακα, τη συμμόρφωση με την ομιλία σας, τη συμμόρφωση με τη 


σκέψη σας και τη συνολική σας λατρεία και υπακοή στο καθεστώς της ιατρικής αστυνομίας που σας σκοτώνει.


Αυτό ήταν το όλο θέμα πίσω από το όργανο ανάλυσης «Theranos» που προωθήθηκε από αυτήν την εταιρεία – απάτη και σχεδιάστηκε για να παρακολουθεί το αίμα σας σε καθημερινή βάση, στη συνέχεια να ανεβάζει τους βιοδείκτες του αίματος και το σχεδιάγραμμα αλληλουχίας γονιδίων σε διακομιστές του βαθέως κράτους. 

Ο εξοπλισμός Theranos ήταν πραγματικά απλώς ένα σύστημα παρακολούθησης / ελέγχου αίματος μεταμφιεσμένο ως ιατρικό όργανο ανάλυσης.

Θυμηθείτε, όλοι οι άνθρωποι που τρέχουν με εμβόλια, εντολές μάσκας και κοινωνικές αποστάσεις θα συμμορφωθούν με χαρά με την κυβερνητική παρακολούθηση της συμμόρφωσης των φαρμάκων και των τοποθεσιών τους . Σχεδόν λατρεύουν την υπακοή και ανυπομονούν να έχουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμορφώνονται με την τυραννία σε καθημερινή βάση.

Μέσα στα επόμενα χρόνια, φυσικά, πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους θα έχουν πεθάνει, έχοντας αυτοκτονήσει με ενέσεις «εμβολίου» που δεν ήταν καθόλου εμβόλια, αλλά μάλλον θανατηφόρα βιολογικά όπλα.

Εάν θέλετε να επιβιώσετε από όλα αυτά, πρέπει να αποφύγετε τα κυβερνητικά συστήματα παρακολούθησης, να αποφύγετε τα θανατηφόρα εμβόλια, να πείτε ΟΧΙ στα τοξικά φάρμακα και να υπερασπιστείτε την ιδιωτικότητα και το φυσικό ανοσοποιητικό σας σύστημα με διατροφή και αποτοξίνωση.

Τώρα ζούμε κάτω από μια απόπειρα παγκόσμιου σχεδίου μαζικής δολοφονίας που παίζει σαν ρολόι. Είναι βιώσιμο, αλλά ίσως ένα δισεκατομμύριο ή περισσότερα ανθρώπινα όντα δεν θα το κάνουν να ζήσει. Βεβαιωθείτε ότι είστε μεταξύ εκείνων που τα καταφέρνουν, γιατί θα πρέπει να ξαναχτίσουμε τον πολιτισμό στην άλλη πλευρά όλων αυτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου